- 2023. 01. 08.
- 7
- 2
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Ryan G Randle
- V2 karakter
- -
Neved:
< Ryan G Randle >
A ban időpontja:
< 2023.02.21. >
A ban időtartama:
< 2 hónap, majd az időtartam módosítva örökre. >
Neve, aki bannolt:
< Vigil >
A ban oka:
< Közösségrombolás, gondoljuk át, hogy szeretnénk-e játszani még itt. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< A kitiltás óta eltelt már közel 4 hónap, ezidő alatt észrevettem, hogy milyen jó is néha a haverokkal leülni és játszani, néhány naponta egy-két órát, viszont ez nem történt meg, igaz, beültünk a kocsikba és eltöltöttük az időt a szabadban, de hiányzik a See LV szerveren eltöltött idő is. Itt a nyár, jóidő, lassacskán vége a vizsgaidőszakoknak is, közeledik a V4 és szeretnék belecsipegetni még a régi kor gyermekébe is. Volt időm rá, hogy átgondoljam a szerveren eltöltött időmet, és a még eltölteni kívánt időmet is és remélem, hogy mostmár visszaleshetek a szerverre. >
< Ryan G Randle >
A ban időpontja:
< 2023.02.21. >
A ban időtartama:
< 2 hónap, majd az időtartam módosítva örökre. >
Neve, aki bannolt:
< Vigil >
A ban oka:
< Közösségrombolás, gondoljuk át, hogy szeretnénk-e játszani még itt. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< A kitiltás óta eltelt már közel 4 hónap, ezidő alatt észrevettem, hogy milyen jó is néha a haverokkal leülni és játszani, néhány naponta egy-két órát, viszont ez nem történt meg, igaz, beültünk a kocsikba és eltöltöttük az időt a szabadban, de hiányzik a See LV szerveren eltöltött idő is. Itt a nyár, jóidő, lassacskán vége a vizsgaidőszakoknak is, közeledik a V4 és szeretnék belecsipegetni még a régi kor gyermekébe is. Volt időm rá, hogy átgondoljam a szerveren eltöltött időmet, és a még eltölteni kívánt időmet is és remélem, hogy mostmár visszaleshetek a szerverre. >