Ryan Everett -> Marcus,Logan,Jesse McGregor [Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rypapa

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
31
28
30
Vác
V4 karakter
Rayan Gutierez
LV karakter
Markus Schwarzmuller
V2 karakter
-
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Ryan Everett

Panaszra tett személy InGame neve:
Marcus McGregor, Logan McGregor, Jesse McGregor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Frakció szídalmazás, MG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
17:55 mp-től indul Többek között a nyomorék, a megint a mentősök illetve megy tovább mert bindel, miért vezet ha nem tud. Az összes mentős nem tud vezetni. Bogi adminisztrátori munkásságának megkérdőjelezése. Ezek a mentősök fölöslegesen vannak, stb. továbbá 41 és 42 perc között MG (Nem jelezte ic hogy menjenek tovább csak ooc-n)

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi!
A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

gyuri25

Újonc
2019. 03. 10.
6
8
Hogy lehetsz ennyire gerinctelen, te frontálisan ütköztél velük mentő autóval 3 ember meghalt majd RP nélkül továbbmész (ők legalább feltételezték hogy bindelsz, de még bindelni se bindeltél!), majd miután adminnal meg lett beszélve és McGregorék belementek hogy elemehetsz még admint hívsz rájuk ami meg lett már beszélve olyan PK-t nyitsz rájuk??? Elgondolkoznék a helyedben,
! Ha laggolsz amit felhoztál mentségnek akkor nem kell száguldozni! 41-42 között miért lenne MG amikor már elötte meg lett beszélve hova mennek, mielött még beléjük nem mentél 200-al szembesávban, ez csak tömény rosszindulat!
Mellesleg ez nem az első eset a mentősök szeretnek több halottat hátrahagyni hogy 1 embert megmentsenek
!

Utoljára szerkesztve:

Clauer

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
87
39
24
Kecskemét
V4 karakter
Filippo D Barraks
V2 karakter
Filippo D Barraks
Én is elgondolkoznék a helyedbe erről a stílusról. Ha szirenázik a mentő.. mit kell csinálni? LEHÚZÓDNI Ti lehúzódtatok? Nem. Akkor erről ennyit. //egy omsz-es tag//

gyuri25

Újonc
2019. 03. 10.
6
8
Igen le kell húzódni, de ha nem mögötted jön hanem bevág eléd hírtelen szembesávba hova húzódj le!? :D

• Tetszik
Reactions: Csody

Clauer

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
87
39
24
Kecskemét
V4 karakter
Filippo D Barraks
V2 karakter
Filippo D Barraks
És akkor kell nyomorékozni? Meg ilyenek? Értelek

#Eviscerator

Újonc
2019. 03. 09.
6
6
23
V4 karakter
Bob D Seid
LV karakter
Bob Cox
V2 karakter
Bob D Seid
Jómagam is OMSZes vagyok, kiszedtem azt a részletet ami igazából ránk vonatkozik illetve a végén belassitottam az ütközést.
Tisztán hallatszik hogy a szidások kollektíven az OMSZre, vagy az adott OMSZ tagra irányul.
Véleményem szerint McGregorék Bogi felé tanúsított OOC stílusát sem tartom helyénvalónak, illetve a végén(fix után)
Amit írni akart hogy "A vezetést ne eröltesd" is eléggé flegmára sikeredett(korábban szinte ugyan ezért kaptam jailt)

Íme a kivágott részlet ami igazából OMSZ felé irányul.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
A hsz huntolást be lehet fejezni. Csak Rypapa(omsz leader) és az érintettek válaszát várom. Ha még valaki akinek nincs köze a pkhoz hozzá szól az szakncióban részesül!

Rypapa

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
31
28
30
Vác
V4 karakter
Rayan Gutierez
LV karakter
Markus Schwarzmuller
V2 karakter
-
Nekem semmi közöm nincs hozzá, mivel nem én voltam ott. Én csak a panaszt tettem azért mert frakció szidást és ócsárolást éresztem az egész beszélgetésben! Továbbá 19:30-20:00 környékén fel tudok jönni, Justin szobályába.

• Vicces
Reactions: marton04

Oliver223

Újonc
2019. 03. 02.
19
54
Pécs
www.youtube.com
V4 karakter
Jesse McGregor
HI! Bogival beszéltünk a frakció szidásról/Játékos szidásról! Elmagyaráztam neki az egész dolgot és én nem szidtam az adott mentőst hanem Marcust ,mert először azt hittem ő volt a hibás, mert az én autómat vezette! És légyszives úgy irj PK-t ,hogy legalább tudd a dolgokat erről az egészről és nem csak a levegőbe beszélsz olyan dolgokat amik szerintem meg sem történtek! Nem tudom mikor szidtam frakciót.. Mi is szivesen felmegyünk TS-re és ami már birálva lett az minek kell PK-ra vinni? Köszönöm!

Krisz202

Újonc
2019. 01. 10.
19
23
V4 karakter
Frederic Straight
LV karakter
Marcus McGregor
Sziasztok, valahogy éreztem, hogy ez lesz belőle de nem értem, ha a mentős megúszta egy semmivel, amikor ott volt az egyértelmű bizonyíték ellene akkor ti miért rohantok frakcióstul PK-t nyitni, de mindegy is.
De először is kezdeném azzal, hogy az a "nyomorék" felém szólt Jessetől, amit a liveban megbeszéltünk Bogival, tehát nem értem..
Másodszor a 41perctől 42 ig én nem tudom hol volt MG, ahogy én látom, akkor lett vége az adminügynek..
A "frakció minősítésnek" pedig nem gondolom, hogy olyan nagy dolog, hogy nem tudnak vezetni, persze ez nem mindenkire igaz, de ha van egy pár ember aki nem tud, akkor az egész frakcióról ezt gondolják, és sajnos ezzel nem mi vagyunk egyedül, én is örülnék , ha nem kéne ezt állítanom róluk.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Nem a nyomorékról van szó. Itt a frakció minosítésrol van szó. Amennyibe tudtok gyertek fel ts-re és kifejtem nektek.

Krisz202

Újonc
2019. 01. 10.
19
23
V4 karakter
Frederic Straight
LV karakter
Marcus McGregor
Minden McGregor nevében beszélek, megbeszéltük OMSZ leaderekkel a dolgot, minden mentőstől szeretnénk elnézést kérni, a frakció minősítésért, kicsit túltoltuk az egészet. Nem szerettük volna az egész frakciót úgymond lejáratni, remélem el tudtok nézni ez az ügy felett, nem szeretnénk rosszba lenni senkivel!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.