Elutasítva Ryan Carmelo --> Lole (helyette írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Wenty

Újonc
2019. 03. 30.
10
22
V4 karakter
Jason Wenturo
LV karakter
James Willson
V2 karakter
Ryan John
zoldlogo.png

Neved:
< Ryan Carmelo >

A ban időpontja:
< 2019-08-23 15:48:05 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Lole >

A ban oka:
< Súlyos UCP >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Mélyen tisztelt vezetőség! Szeretnék unbant kérni, mert részben jogtalannak találom a bírálatok indokát. Tudniillik -sajnos- nyílván saját hibámból nem voltam tudatában annak, hogy egy bizonyos szám feletti jail után bant kaphatok. Viszont ezeknek egy része (nagyobb számban) olyan dolgok miatt volt, amikre a szerver már ráismert, illetve kijavított, szóval visszatekintve lehet, hogy jogosan követtem el (pl.: Első ütésnél rp hiánya stb.) azokat, de úgy gondolom, hogy nem tekinthetők valódi hibának. Ha ezeket figyelembe vesszük, máris csökken a jailek száma. Természetesen van számos jail, ami valóban jogos. Elismerem, hogy többször is hibáztam ezek kapcsán, volt időm gondolkodni rajta, illetve megbántam. Nagyon sok boldog pillanatot szerzett nekem a szerver, és ennyi idő elteltével jöttem rá, hogy hiányzik és újra szeretném ezeket a pillanatokat átélni, amikor új/régi barátokkal kikapcsolódhatok egy időre, és elfelejthetem a gondjaimat. Mikor már eléggé belejöttem a dolgokba, úgy döntöttem költök a játékra egy kevés pénzt, hogy fokozzam a játékélményt, viszont a ban miatt ez csak kárba vészne... - többek közt ez is egy fő oka annak, hogy írom ezt az unbant. Sok idő eltelt azóta, -legalábbis véleményem szerint- mióta ki lettem bannolva, és egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ilyen mennyiségű idő, amit beleöltem a játékba, csak úgy kámforrá váljon. Szeretnék visszatérni, és minden tudásomat beleadva megpróbálni tisztességesen játszani, valamint a közösség építésére koncentrálni; szeretnék hozzáadni, s nem elvenni a szerver környezetéből. U.I.: A jailekről részletesebben ts-en tudok beszámolni a témájukról, illetve okukról. Szívesen beszélnék még erről ts-en, ha szükséges. Előre is köszönöm, ha végigolvastad. Tisztelettel és köszönettel: Ryan Carmelo. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.