Ryan Adams jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

briaNV3

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
274
183
22
Hatvan
V4 karakter
Brian D Burnett
LV karakter
Brian D Burnett
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Ryan Adams>

Születési helye, ideje:
< Las Venturas Medical Center, 1993.06.04>

Édesanyja lánykori neve:
< Karolina Carter>

Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas Motel 4/2>

Hány éve él a városban?:
< Másfél éve élek a városban.>

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mert imádom az autókat, és értek is hozzá szakmámból adódóan mivel autóvillamossági mérnök vagyok, de van karosszéria lakatos képesitésem is.>

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Mert a munkámát kiváló teljesitménnyel és minőségben végzem el>

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Nem, nem dolgoztam mivel most végeztem el az iskolát csak kötelező gyakorlatom volt.>

Előző munkahelye(i):
< Nagyker futár>

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen rendelkezem vele>

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Ryan Adams>

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 7602 játszott percem van!>

Eddigi frakcióid:
< Nem voltam még frakcióba>

Jelenlegi frakciód:
< ->

Mióta RP-zel?:
< Körülbelül 5 éve rpzem!>

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Mivel IRL is ezzel foglalkozom mivel autóversenyzek és közúti autómat épitgetjük!>

Miért pont téged válasszunk?:
< Mert aktiv lennék a frakcióban és teljes erőbedobással dolgoznék!>

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/uy01Rxg -----> A tegnapi napon több jailem is volt de a 2 rekesszel futás az véleményem szerintem jogtalan volt mert a space gombom elromlott és folyamatosan beragad a switch benne és sajnos azért futottam... OOC stilus pedig kicst elszállt az agyam mert eléggé ideges hangulatomba voltam egyébként is.>

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/uy01Rxg>

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/uy01Rxg>

Voltál-e már szerelő?:
< Ezen a szerveren még nem de a sima V3-on már igen!>

Mennyi idős vagy?:
< 18 éves vagyok>

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 1 hete kezdtem újra de egyébként már több mint másfél éve regisztráltam>

Használsz-e TS3-at?:
< Igen használok>

Használsz Facebook fiókot?:
< Igen használok>

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Napi 2-3 órát tudok ráforditani>

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Iskola időben inkább délután/este fele bár függ attól hogy lesz-e online oktatás vagy sem ha lesz akkor egésznap. >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
<
1. lehetőség: Hétköznap és hétvégén 13:00 órától már szolgálatba vagy
De az függ az óráim számától lehet kicsit később tudok online lenni!
>

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Sziasztok engem Bencének hivnak! 18 éves vagyok és jelenleg informatikát tanulok! Körülbelül 5-6 éve rpzem még SA-MP-on kezdtem el! Szabadidőmben vagy webet fejlesztek, vagy autót versenyzek és ebből adódóan az autót szerelem! A szervert most kezdtem újra és ezért gondoltam hogy jelentkezek hozzátok hogy egy kis pénzt szerezzek!>

Picsu

Lelkes fórumhasználó
2020. 02. 14.
301
443
20
Szombathely
V4 karakter
⚠️
LV karakter
Jeremy Martinez🦄🌴💜
V2 karakter
⚠️
Szia! Önmagában nem lett rossz lap, viszont kevés a játszott perced és ehhez képest "sok" jailed van. Viszont egy embert nem az UCP alapján kell megítélni szerintem. Szóval, Sok sikert!

briaNV3

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
274
183
22
Hatvan
V4 karakter
Brian D Burnett
LV karakter
Brian D Burnett
Szia! Köszönöm szépen a véleményed igen utóbbi napban eléggé sokat szedtem össze.. nem igy terveztem de leirtam hogy a ládával futás sajnos tényleg nem önszántamból történt most aki elhiszi elhiszi nem nem :( De az utolsó jailemre nem vagyok büszke és szégyenlem magam hogy igy nyilvánultam meg csak tényleg kicsit stresszesebb napjaim voltak mostanság :( Remélem azért egy esély kapok és bebizonyithatom mit is tudok valójában! :D

• Tetszik
Reactions: Picsu

KOZKA

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 573
993
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
Szia . Önmagában nem lett ez egy rossz lap , de az a 3aj egy nap alatt sok szerintem . Támogatni nem tudom így ezt ezért TARTÓZKODOM .

briaNV3

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
274
183
22
Hatvan
V4 karakter
Brian D Burnett
LV karakter
Brian D Burnett
Szia! Neked is köszönöm a véleményed, az előző kommentemben leirtam a történteket és a lapban is! Ezek után csak magamat tudom ismételni, Remélem azért egy esély kapok és bebizonyithatom mit is tudok valójában!

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
2 napja 9 óra alatt 3 Jail-t kaptál. A rekesszel való futás, az olyan amilyen, viszont ha elszáll az agyad és OOC olyan stílust engedsz meg magadnak amit nem kéne, akkor az a szerelőbe is könnyen előfordulhat. Ha ezen tudsz változtatni, akkor talán látok esélyt a lapod elfogadására.

briaNV3

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
274
183
22
Hatvan
V4 karakter
Brian D Burnett
LV karakter
Brian D Burnett
Szia! Köszönöm neked is a véleményed, igen eléggé rosszul jött ki nem is vagyok rá büszke! Igen teljes mértékben tudok rajta változtatni!?

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.08.26. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.