Russell D Silva => Ray Castro, Joseph N Froys [Marquez]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nai

Pötyögtető
Támogató
2021. 02. 19.
476
109
V4 karakter
Russell D Silva
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Russell D Silva

Panaszra tett személy InGame neve:
Ray Castro, Joseph N Froys

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG. Kutyát uszitott rám amikor fegyver volt ráfogva, balhé már egy olyan 3 percel azelött kezdődőtt a Blueberry benzinkutnál, ahol én egy üzlet miatt érkeztem, és másik üzlettársam, Vladislaw Igor ott volt, már egy konfliktusban benne volt. Én beszáltam, vettem Vladi pártját, majd folytatodott a konfliktus. Ráfogtam a pisztolyt, ijesztés indokból, majd elraktam, szájkaratéztunk tovább és elmentünk. Ők követtek, érkezéskor rá volt fogva a pisztoly, majd a kutyát ránk uszitották, ezzel megölve minket.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/nyxibe

Megjegyzés:
Előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztve:

levvi

Barangoló
2019. 01. 26.
77
20
V4 karakter
Xavier Yates
Helloka! Szerintem számomra jogtalalan a pk, mivel semmi rosszat nem csináltam ic, mikor fegyvert rántottál rám le álltam. De igazából nem is értem mi az hogy ránk fogod ott a fegyvert? Értem én hogy utánnatok mentünk, de nem hiszem hogy volt indokod elő venni, vagy ha löttél is volna ránk.

• Tetszik
Reactions: aRay

aRay

Újonc
2023. 05. 31.
36
18
Debrecen
V4 karakter
Floyd Avery
Cső! Nem tartom PG-nek az esetet, mivel élőben is, ha a kutyának a gazdáját megtámadják nem fogja hagyni a kutya.
Engem pedig az érdekelne, hogy FGH helyen plusz úgy hogy ő hozzá nem is lett szólva miért veszi elő a fegyvert?

• Tetszik
Reactions: levvi

nai

Pötyögtető
Támogató
2021. 02. 19.
476
109
V4 karakter
Russell D Silva
Helloka! Szerintem számomra jogtalalan a pk, mivel semmi rosszat nem csináltam ic, mikor fegyvert rántottál rám le álltam. De igazából nem is értem mi az hogy ránk fogod ott a fegyvert?
Helyszínen voltál ezért rád is vonatkozik a PK. /lowdo-val nyílvanitottam elő, hogy egy Colt-45 van a szíjúmon, ennek ellenére a konfliktust folytattátok. Elkeztetek balhézni jobban, ezért jogosan, ic rádrántottam a pisztolyt. Elkezdtetek hősködni ott a kutyátokkal ezért jogosan tartottam azt, hogy rádfogom egy benzinkutnál a pisztolyt egy 5 másodpercig ijesztés indokból, amit nem hiszem hogy sikeresen is sikerult neked/nektek kimutatni, ezzel követve ti követtek, értve hogy le rpzted hogy a rendszámot leolvasod, majd jösztök és a videon is látszik, pisztoly rajtatok, majd ti tuszitjátok a kutyát. Irl is amikor valaki rád tartja a pisztolyt, küldöd a pudeled hogy torkát kitépje
Cső! Nem tartom PG-nek az esetet, mivel élőben is, ha a kutyának a gazdáját megtámadják nem fogja hagyni a kutya.
Engem pedig az érdekelne, hogy FGH helyen plusz úgy hogy ő hozzá nem is lett szólva miért veszi elő a fegyvert?
Videon meg se támadlak és uszitod a kutyát, illetve üzlet miatt érkeztem oda, Vladislaw-ot ismertem, ezért gondolom te is amikor valaki kötekedik a haveroddal kitartasz érte, vagy te esetedben nem csinálsz ilyet?

Utoljára szerkesztve:

aRay

Újonc
2023. 05. 31.
36
18
Debrecen
V4 karakter
Floyd Avery
Helyszínen voltál ezért rád is vonatkozik a PK. /lowdo-val nyílvanitottam elő, hogy egy Colt-45 van a szíjúmon, ennek ellenére a konfliktust folytattátok. Elkeztetek balhézni jobban, ezért jogosan, ic rádrántottam a pisztolyt. Elkezdtetek hősködni ott a kutyátokkal ezért jogosan tartottam azt, hogy rádfogom egy benzinkutnál a pisztolyt egy 5 másodpercig ijesztés indokból, amit nem hiszem hogy sikeresen is sikerult neked/nektek kimutatni, ezzel követve ti követtek, értve hogy le rpzted hogy a rendszámot leolvasod, majd jösztök és a videon is látszik, pisztoly rajtatok, majd ti tuszitjátok a kutyát. Irl is amikor valaki rád tartja a pisztolyt, küldöd a pudeled hogy torkát kitépje
Loggal alá tudom támasztani hogy amikor a kúton le rp-zted hogy szíjadon a fegyver, egy helyben megálltunk és semmit nem csináltunk.
A kutyát pedig élőben, ha látja hogy veszély van nem kell uszítani senkire, magától fog menni úgyis.

nai

Pötyögtető
Támogató
2021. 02. 19.
476
109
V4 karakter
Russell D Silva
Loggal alá tudom támasztani hogy amikor a kúton le rp-zted hogy szíjadon a fegyver, egy helyben megálltunk és semmit nem csináltunk.
A kutyát pedig élőben, ha látja hogy veszély van nem kell uszítani senkire, magától fog menni úgyis.
Logot megkapta @Marquez ezért várom döntését.

• Tetszik
Reactions: aRay
2021. 10. 22.
133
284
V4 karakter
Giuseppe Franzese
Videót emelezvén a következő döntésre jutottam.

Alapvető probléma ott merült fel, hogy Ray_Castro rá engedte a kutyát Russel_D_Silvara, amit nem igazán érettem, de sikerült TS-en megbeszélni.
Mikor Russel, rátartotta Castrora a fegyvert, ő rá küldte Russelre a kutyát, ami nem volt szabályos, és értelemszerűen PG, valamint DM volt részéről.

Ezután következett az, hogy kialakult egy verekedés teljesen indoktalanul, amit nem igazán preferáltam részetekről. Erre csak annyit tudok idézni, hogy "NonRP-re, nem NonRP a válasz. Magyarán, ha tisztában vagyunk azzal, hogy xy játékos szabálysértést követett el, akkor megvárjuk, amíg az adott adminisztrátor kiérkezik az ügyre, és addig jó formán várunk, és nem kezdünk el teljesen indoktalanul neki állni verekedni.

Nyilván ez sajnos nem így sikeredett, ezáltal fog mindenki szankciót kapni ez végett. Russel, Joseph, valamint Igor 90 perces adminjailben fog részesülni NonRP végett. Ray részére pedig 120 perc lesz, DM, PG végett.

Szerveren szankciók ki osztásra fognak kerülni hamarosan, panaszkönyv pedig jogos.
Utólag is köszönöm részetekről a korrektséget, és hogy normális keretek között megtudtok beszélni a dolgokat.

• Tetszik
Reactions: nai
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.