Russeel Alfonz jelentkezés a Nav-ba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TerrorHUN

Újonc
2019. 02. 27.
1
0
V2 karakter
Russeel Alfonz
  1. b926f62955f3269252362f79944a99b4.jpg
  2. OOC
  3. Neved?:
    [*]Varga Tamás
  4. Korod?:
    [*]19
  5. Játszott perc:
    [*]5661 perc
  6. Volt-e már bannod?: (UCP)
    [*]Még nem - https://imgur.com/a/daRYD4T
  7. Volt-e már jailed?: (UCP)
    [*]Igen - https://imgur.com/a/daRYD4T
    [*]megjegyzés : Voltak hibáim, de folyamatosan igyekszem, hogy több ne forduljon elő.
  8. Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)
    [*]A rendvédelmi frakciók vonzanak, 2 ismerősöm is a frakció tagja.
  9. Miért téged válasszunk?: (70 szó)
    [*]Aktív tagja lennék a frakciónak.
    [*]Jó a probléma megoldó képességem.
    [*]Elegendő tapasztalattal rendelkezem rendvédelmis RP-vel kapcsolatban.
    [*]Jól tudok csapatban dolgozni.
    [*]
  10. Mesélj magadról: (150 szó)
    [*]Varga Tamásnak hívnak, 19 éves vagyok, Komárom-Esztergom megyében lakom. 2 éve játszok RP szervereken, a See v2-t 1 hónapja kezdtem ismerőseim miatt. Ez az idő alatt mindig probáltam a legjobbat kihozni RP tudásomból, folyamatosan bővítettem a tapasztalataimat. Mivel gyárban dolgozok 2 műszakban így minden második hetemen kicsit kevesebbet tudok lenni a délutános miatt. De ezen kívül aktív tudok lenni este, és délelött is. Pár pozítivum ami számomra válhat : Jól tudok csapatban dolgozni. Nem az én műfajom a trágár beszéd. Mindenkivel megtalálom a közös hangot. Negatívum viszont hogy nem tudok több dologra figyelni egyszerre.
  11. IC
  12. Neve:
    [*]Russeel Alfonz
  13. Születési éve:
    [*]1984. 05. 20.
  14. Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:
    [*]A kereskedelemmel foglalkozó cégek figyelése, a határok ellenőrzése, továbbá San Fierro területén közlekedők igazoltatása/szűrése
  15. Hogy végezne el egy igazoltatást?
    [*]Az elöttem haladó gépjárművet elöször megkülönböztető fényjelzéssel, majd megaphone segítségével állítanám félre a többi közlekedő megzavarása nélkül.
    [*]Felszolítanám a járműjének leállítására, majd ha ez teljesült megkezdeném az előírt intézkedéseket.
    [*]Még mielött megkezdeném az igazoltatást, rádión jelentem feletteseimnek, hogy éppen igazoltatni készülök, milyen járművet (rendszámmal együtt) és hogy hol.
    [*]Ez után kiszálva a szolgálati autóból odda sétálok az illető autójához.
    [*]A vezetői ülés ablakánál közölném vele hogy ki vagyok, mi a jelvény számom, és milyen indokkal álítottam félre.
    [*]Majd ezek után ellenőrízném személyazonosságát az irataival(jogosítvány, személyigazolvány), illetve az autójához való papírokat nézném meg.
    [*]Ezt követően Megkérném hogy száljon ki és nyissa fel a járműve csomagtartóját átvizsgálás miatt.
    [*]Ha mindent rendben találok a személynél (papírok, autó) akkor megköszönöm az együttműködését, és tovább engedem.
    [*]Végezetül rádión bejelentem hogy végeztem az igazoltatással, tovább indulok járőrözni.
  16. Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:
    [*]
  17. Van-e ismertsége az állományba?:
    [*]2 hallgató, Mrs. Catrin Russel Hallgató és Mr. Gakushi Youko Hallgató
  18. Miért pont önt válasszuk?
    [*]A szakmai képzettségem megfelelő lenne a Nemzeti Adó- és vámhivatal szervébe. Továbbá jó állóképességel, magas inteligenciával rendelkezem. A tőlem telhető legtöbbet adom bele a munkámba. Véleményem szerint alkalmas vagyok a csapatban való munkákhoz.
  19. Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
    [*]Cégek figyelése, határellenörzés, San Fierroban és határon túl igazoltatások, horgászók engedélyének vizsgálása.
  20. Mikor használhat kényszerítő eszközt?
    [*]Ha igazoltatáskor egy adott személy makacs, engedelmetlen, és többszörös felszolításomat semmibe veszi. Ezen kívül egy körözött jármű tulajdonosának felszolítására, vagy egy utcai verekedés résztvevői megfélemlítésére.
  21. Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?
    [*]Elsőnek is rádiózom az adott szitulációt, hogy hol és hányan nyítottak ránk tüzet, majd megprobálom menedékben megvárni a segítségre érkező egységeket. Ha ez nem sikerülne, a lehető legkevesebb sérülést okozva próbálnám harcképtelenné tenni az illetőket.
  22. Önéletrajz: (180 szó)
    [*]
    [*]Russeel Alfonz
    [*]1984. 05. 20.
    [*]See City
    [*]
    [*]Jómódú családból származom, megfelelő neveléssel. Édesanyám irodai titkárnő volt, azóta nyugdíjas, édesapám a See City Bank alkalmazottja volt.
    [*]Iskoláimat végig jeles osztályzattal végeztem el, nem voltak hullámvölgyek. A San Fierro-i Belügyi és Rendészeti Gimnázium elvégzése után nem tudtam olyan álláshoz jutni, ami végzettséghez illő lenne így áruszállító lettem, pontosabban benzinszállító. Késöbb jelentkeztem egy Gazdasági és Jogi egyetemre, ami elvégzése után a Gambit Cég ügyintéző lettem.
    [*]
    [*]Eddigi munkahelyeim:
    [*]See City Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállítás (ADR)
    [*]See City Gambit Cég ügyintéző
    [*]
    [*]Iskolai végzettségeim:
    [*]San Fierro Általános iskola
    [*]San Fierro Belügyi és Rendészeti Gimnázium
    [*]San Fierro Gazdasági és Jogi Egyetem
    [*]
    [*]Beszélt nyelvek:
    [*]Angol
    [*]Magyar
    [*]
  23. Aláírás és dátum:
    [*]~Russeel, 2019. 02. 27.

Droogo

Egyedül vagyok és egyedül is maradok.
2019. 01. 10.
157
76
Alforja, Catalunya, Spain
V2 karakter
David Nisa Cordero
Tisztelt Jelentkező!

A felvételi bizottság átnézte a lapját és ön megfelelt a követelményeknek! Ezért jelentkezési lapját ELFOGADTUK!

További információval keressen fel egy Vezérezredest vagy egy Ezredest a bázison! ((TeamSpeak 3 20:00 03.01-én.))
Elutasítottuk:

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.