Elutasítva Russ Shepherd - Edward

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

3am

Barangoló
2019. 02. 09.
94
96
V4 karakter
Ed Hayes
LV karakter
Declan_Zamora
zoldlogo.png

Neved:
< Russ Shepherd. >

A ban időpontja:
< 2019.10.16. 13:54:05. >

A ban időtartama:
< 11 év. (Örök) >

Neve, aki bannolt:
< Edward./COLOR] >

A ban oka:
< P-s item elvétele jogtalanul. (Wood P90) By Edward. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép napot! Az egész egy buktatásról indult ki, ahol ugye Én voltam az alany aki átvette ezeket a dolgokat, egész jól ment a dolog nem volt semmiféle probléma addig ameddig el nem kezdtük lefoglalni a tárgyakat. A tárgyak nagy része nem volt PPs ugyanis a Srác egy másik féltől vette a tárgyakat, kivéve ugye a P90 ugyanis erre ez a szabály nem vonatkozik, ám mivel nekem már volt ilyen ügyem így meg voltam zavarodva hogy, erre a tárgyra is így vonatkozik-e, biztonság kedvéért ráírtam Steelre a dologgal kapcsolatban. Steel a szabályzatnak megfelelően válaszolt, csak nekem sikerült valahogy elnéznem, ugyanis én azt olvastam hogy, igen elvehető a nem helyett, lehetséges hogy össze olvastam egy alatta lévő mondattal és így jött ki a másik vagy nem is tudom. Nem állt szándékomban jogtalanul azt a fegyvert elvenni, emberből vagyok hibázhatok én is. Nagyon régóta játszok a szerveren, és ezalatt az idő alatt igaz IDG de SGH is voltam, bárkinek akinek szüksége volt segítségre akár PM formájában akár betanításként, Én mindig segítettem. Nem tagadom, hiányzik a szerver nagyon, rengeteget köszönhetek a szervernek ugyanis több olyan barátom is származik innen akiket egy több mint egy éve ismerek és mai napig jó barátságot ápolunk. Szeretnék vissza térni a közösség közé, illetve a frakciómba. Ha szükséges jailt is leülök. Köszönöm hogy elolvastad. További szép napot, illetve kellemes ünnepeket! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.