- 2022. 09. 23.
- 155
- 164
- 17
- V4 karakter
- Ava Emily
- LV karakter
- Zachary Miller
- V2 karakter
Panasztevő InGame neve:
► Ruby Doherty, Jayden Keegan ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Patrick Killmonger, Mark Daddario, Balbus Rudolpush, Yusuf Daddario ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok fórum olvasók! Mai nap éjjeli 1 óra magasságában Tierra Robadában tartózkodtam mikor Tierra Robada Bankja előtt haladtam el Mercedes típusú gépjárművemmel, olyan 80-100 km/h-s sebességgel, ekkora történt egy olyan, hogy a kaszinó felől név szerint Mark Daddario hajtott ki keresztbe elém, ijedtembe félre rántottam a kormányt és a falnak csapódtam, ekkor én még IC reagáltam mindent, hisz az elején úgy gondoltam IC ügy. Ütközésem következtében eltört a lábam, és majdnem hogy totálkáros lett az autóm, kiszálltam és oda mentem Markhoz akivel szócsatában keveredtem, közben kiszállt még 2 autóból a 3 barátja, akik IC keménykedni kezdtek, ezzel is verekedést kezdeményezni. (Nálam már az kimerití a NonRP-t, ha szándékosan kihúzod más elé a kocsit, majd ezzel is verekedést kezdeményezve/ verekedést generálva, gondolván, hogy ők többen vannak, nagyobb az esély.) Mikor IC megtörtént a szó csata, egy beszólást követően elhagytam VOLNA a helyszít. Követni kezdtek a srácok, lagg pitelni, kiszállni a kocsiból és megállni előttem..., ekkor döntöttem úgy, hogy kihívom a hatóságokat, hatóságok kiérkezése után IC lerendeztük a történéseket, gondoltam én naivan. A Videó megmutatás közben, feltűnt a rendőröknek, és nekem is, hogy nincs hang a felvételen, illetve bizonyos részek levannak vágva a srácok videójából. (Sajnos nekem ekkor, és ez útán sem ment, hisz nem tudtam, hogy megint találkozok velük. ). Mikor már elköszöntünk volna a srácok nem megfelelő helyesírást, és RP-nek megfelelően oda szólogattak Dohertynek.. (így úgy elviszlek ide, a csajom vagy stb.) Megunva ezt elköszöntünk egymástól és mindenki ment a dolgára. Körülbelül 1 óra elteltével én már 30 perce a SeeRing-en koptattam a Mercedes gumijait, mikor is felfigyeltem ismét a társaságra, egy SeeRing-es alkalmazottat álltak körbe, és fosztották meg mozgásterétől és szabadságától. Ekkor ismét úgy döntöttem, hogy IC fogok panaszt tenni, hisz sexulálisan zaklattak egy ott dolgozót. Mikor Lola Valerio IC neve szerint sikerült elmenekülni a 4-es társaság sexuális zaklatása elől a garázsba. Ekkor ugyan is elkezdtek funolni a /me- /do- val, kiabáltak egymásnak úgy, hogy körülbelül 1 cm-re sem állt a két srác egymástól. Hatóságok kiérkezése következtében ismét Dohertyék jöttek ki és kezdték meg az intézkedést a 4-es társaság ellen, már kocsit nyitogattak, fényképeztek össze vissza, ahogy az első intézkedést követően. A második intézkedést követően, úgy döntött Doherty, hogy reportot fog nyitni a megfelelő és elérhető Adminisztrától felé, aki azt mondta, specelni fogja őket, személy szerint agoston. A Panaszom elsősorban a FUN, és a NonRP miatt jött létre. Az amit leműveltek a két eset közben, elviselhetetlen, undorító magatartást tanúsítottak. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Srác YT csatonája, ahova feltöltötte a videót: https://www.youtube.com/@csaladcigany1104 (Beküldöm, hátha nyilvánosságra kerülne a videója, amit már azóta privátra rakott... ) Itt Doherty, és az én szemszögem az intézkedés és az intézkedés után: , Az első intézkedés: https://pastebin.com/JueJVKGG , A második intézkedés: https://pastebin.com/DVzkvakg ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm, hogy elolvastad. (UI: Amennyiben a bíráló Adminisztrátor vállalja a panaszkönyvem és Doherty kíván valamit még hozzá fűzni az én általam leírtakhoz, akkor az esetben privátban fog megtörténni.) ◄
Utoljára szerkesztve: