Rp teszt és egyebek a játékosközösségért

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

keWovsdawrld

Újonc
2019. 03. 13.
33
15
21
V4 karakter
Udo Schwarz
LV karakter
Dwyer Oakwood
Sziasztok!

A napokban amint visszajöttem a szerverre tapasztaltam pár dolgot. Kevesebb lett az írástudatlan player valamilyen szinten (aminek kifejezetten örülök mert nem minden második ember köszön "üdv uram"-mal) DE!

- Játékostársaink nagyrésze nincs tisztában rengeteg fogalommal...ami vagy azt jelenti ,hogy nem figyeltek valamire VAGY NEM IS AKARTAK figyelni arra.

- Szerintem az rp teszt már nagyon elavult és semmit sem ér ha emberünk épp csak kitölti , hogy játszhasson a szerveren. Ezzel kapcsolatos ötletem: Rp tesztekben bonyolultabb mégis rp playereknek egyértelmű szituációkat tennék fel kérdésnek,hogy határozzák meg. (mIt JeLeNt A pÁwÖrGéMiNg helyett) ((note ezzel nem a szervert minősítem csak ez baromi egyértelmű lett maga a fogalom mindenkinek de a szituációkban való felhasználás nem..ami szomorú))
((((Példa)))))

"Barátoddal játszotok a szerveren a városban tevékenykedtek, emellett egy külső platformon kommunikáltok (dc, ts etc.) Barátodra rátámadnak a bandások (vagy bárki) és ic nem szól semmit sehol csak dc mondja. Te odamész és segítesz neki. Milyen szabálysértés ez?

PG (powergaming)
MG (metagaming)
RK (revengekill)
DB (driveby)

- bonyolultabb kresz teszt, szigorúbb forgalmi script. De tényleg. Számtalan tanulóautóst látok a városban száguldozni szembesávban amit nem tartok reálisnak. (szigorúbb sebesség korlátozó script az autóssulinál)

- kisebb szintűeket is lehessen szankcionálni. Nem azzal van bajom hogy kezdő, hanem sokan vannak akik visszaélnek vele.

- jobban lekorlátolt munkajármű handlingek

egy két helyen a fogalmazási hibákért bocsi

u.i. Köszönöm ,hogy elolvastad

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 729
5 428
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
kisebb szintűeket is lehessen szankcionálni.
Ezt a szankciót betanításnak nevezik. Egy kissé tapasztalatlanabb játékosoknak lehetöségük van egy IDG/SGH által jobban megismerkedni az RP fogalmával, használatával. Most ha betennének egy tényleg 0 RP tudással rendelkezö játékost Jailba semmit nem fog tanulni, max leafkolja azt az idöt. Van az a mondás, hogy: "Ezzel adtál a szarnak egy pofont" ergó nemigen javítottál érdemlegesen a helyzeten.

Teljesen felesleges, nem ezen múlik az hogy valaki hogy játszik
Nem hinném, hogy most is más véleményen lennének.

Több olyan témát fogalmaztál meg a topicodban, amit már mások nemrég/régebben bövebben kifejtettek. Így ezt a topicot elteszem a lezártakhoz.
Ezt szabályba foglalva szintén Vortytól olvashatod:
Fontos!
  • Mielőtt megnyitod a témát, előtte nézd meg, hogy az ötleted nincs-e már a lezárt/elfogadott ötletek között!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.