RP fellendítése a szerveren, falusi rp megtestesítése!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fumofumo

Újonc
2021. 03. 21.
11
100
LV karakter
Yop Kyung
Szia kedves olvasó! :)

Egy elég nagy baj a szerveren most az, hogy szerintem Fort-Carson nincsen eléggé kihasználva RP szempontjából, ezért a következőket eszeltem ki tojásozás unalmai közepette, hogy kicsit fellendítsük az életet a faluban. Az ötletet a való életből merítettem, mivel a leányfalui majálison oszlopos résztvevő szoktam lenni, nagyon élvezem a témát.​
Az ötlet szóval az lenne, hogy szerintem Fort-Carsonban minden 2. hónapban lehetne egy HATALMAS falunapot tartani. A falunapon nyilván minden megtalálható lenne, ami egy IRL falunapon, pl: Vattacukor mint vásárolható item és egy kis stand, és pédául akkor objectként megjelenhetne a kezedbe.. vagy a lósimogató, csak hogy a legfontosabbakat felsoroljam.
Ez egy plus RP lehetőséget teremtene a Las Venturas Sheriffségnek, akik ki tudnák hozni a szolgálati lovakat, autókat és a gyermekek örömére bele lehetne ülni a járművekbe, meg a ló hátára felülni. Lenne ringlispil, de ezek mellett a sherifek szolgálati maroklőfegyvereit is ki lehetne próbálni a civileknek. (nyilván nem töltöttet, inkább ilyen airsoft).
Ezekből nagyszerű RP lehetőség származhatna, mivel akkor már airsoft csatákat is lehet rendezni az egész falu területén. Ez egyfajta kikapcsolódás lenne a mindennapok befásult dolgai közt. Aki nem szeretne másokkal párbajozni, az a céllövöldét is igénybe veheti, ahol a találatokkal arányosan kapna az ember "falunap ticketet", amit a falunap végén a Polgi kihúz egy kis tálból, ez magyarul a Tombola. ?
Mivel Fort-Carsonban sok lótenyészet folyik, ezért lehetne lósimagató, ahol az játékosok bemehetnének egy futtatóba és mint a kutya systemnél igy "Simogatás" gombra megsimizné a pacit. Meg lehetne lovagolni is.
Ez az event a banda RP-sek kedvére is vállhatna, ugyanis a falunapon a fellépők közé jelentkezhetnének hogy rap produkciót adjanak elő a népnek. Emelett a redneck frakció tagjai szájharmónika és country zenével szolgáltatják a talp alá valót. Óriáskereket is installálhatna a Polgi, ezt a régi autós mozi helyére kéne berakni és akkor az emberek messzire ellátnának a tetőpontjáról, ezzel romantikus RP lehetőséget szolgáltatva a párokat szerepjátékozó játékosok számára. ?
Ha belefér, akkor igazából más faluba is lehetne megrendezni ezeket a falunapokat, akkor ott olyan rotációba, hogy mondjuk Fort-Carson májusban, Montgomeny júliusban, utána megint vissza Fort-Carsonba az egész hóbelebanc júniusban. :LOL:
Ami nekem személyes kedvencem a falunapokon meg bulcsúkban, hogy lehet dodzsemet igénybe venni. Ezt a programot is hozzá lehetne adni a falunap repertoárjába.
Utolsó eventnek a falunapon azt gondoltam ki, hogy lehetne egy kutyaszépségverseny, ahol 3 v 4 tagú zsűri pontozza a játékosok négylábú bolhazsákjait. Pl. amelyik csúnyán nyűszítene annak pont levonás és a többi ,stb. A nyertes játékos PP snackel és kutyakajával gazdagodhatna, ha nyer. ?
Végtére is, egy RP szerveren vagyunk, szerintem ez az ötlet csak jóval származna, igazából max az lenne, hogy pár ember NonRP-vel ronthatná kicsit a hangulatot, de azokat az admingárda kiszűrné, meg ugye az ott állomásozó Sheriffségek. ?
A végére készültem pár demonstráló képpel, a forrásokat most nem jelölöm meg.​
Pozitiv és negativ élményei:H
átrányai
1401578725_zxczxv.png

image_18598.png

(Mount Chilliard falunap)
unknown.png

(Dodgem)

Telefonról csináltam, bocsi a hibákért.

bakk

flawless diamonds
2019. 06. 23.
331
2 144
LV karakter
raul botero
ezt remélem nem gondoltad komolyan

gutch

Újonc
Támogató
2019. 07. 18.
47
108
V4 karakter
-
LV karakter
Silas Boyd
Plusz RP lehetőség a Las Venturas Sheriffségnek!
Igazándiból nem tudok erre mit mondani.
Kellenének ilyen eventek, még ha nem is ilyen formában.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: fumofumo

zotya

Zöldfülű
2019. 04. 06.
197
1 296
21
60
V4 karakter
kovacs karoly zoltan
LV karakter
bella bowers
nem hinném, hogy egy 2 havonta megrendezett cucc fellendítene bármit is, hagyjuk szerintem ;)

• Hűha
Reactions: fumofumo

gutch

Újonc
Támogató
2019. 07. 18.
47
108
V4 karakter
-
LV karakter
Silas Boyd
Hát azt egy szóval nem mondtam, de Fort Carsonban volt régen az ún. "head quarters".
Lehet még nem emlékszel, mert ez régen volt. ;)
Azok valóban szép idők voltak, de az event ötleted nem való a szerverre.
Mint ahogy azt már korábban említettem, kellenének valamilyen helyhez kötött események, eventek, de nem ilyen formában.

bakk

flawless diamonds
2019. 06. 23.
331
2 144
LV karakter
raul botero
van ebben lehetőség, csak nem így kivitelezve ahogy te gondoltad ( eléggé vicces ez a fellépéses téma, mert egy rapper pont egy falunapon lépne fel )

Blájen

Barangoló
2019. 01. 10.
91
189
V4 karakter
bryan_casselly
LV karakter
sergio_montes
Nagyon álom szerű az ötleted ebben a formában, de amúgy valami hasonlót eltudnék képzelni.

• Tetszik
Reactions: szlls_blzs

v3rtasors

Barangoló
2020. 12. 16.
144
332
V4 karakter
Negan Wright
LV karakter
Negan Wright
Regebben volt fort carsonban szerelotelep, motoros banda (nem biztos, hogy az, en erre emlekszem), illetve sheriffseg. Parton is volt elet, mert eleg sokan jartak oda horgaszni.

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Ha nincs konyak nyalóka akkor engem ne is keressetek. Amúgy szerintem szimpla IC megszervezésben lehetne.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.