Szia kedves olvasó!
Egy elég nagy baj a szerveren most az, hogy szerintem Fort-Carson nincsen eléggé kihasználva RP szempontjából, ezért a következőket eszeltem ki tojásozás unalmai közepette, hogy kicsit fellendítsük az életet a faluban. Az ötletet a való életből merítettem, mivel a leányfalui majálison oszlopos résztvevő szoktam lenni, nagyon élvezem a témát.
Egy elég nagy baj a szerveren most az, hogy szerintem Fort-Carson nincsen eléggé kihasználva RP szempontjából, ezért a következőket eszeltem ki tojásozás unalmai közepette, hogy kicsit fellendítsük az életet a faluban. Az ötletet a való életből merítettem, mivel a leányfalui majálison oszlopos résztvevő szoktam lenni, nagyon élvezem a témát.
Az ötlet szóval az lenne, hogy szerintem Fort-Carsonban minden 2. hónapban lehetne egy HATALMAS falunapot tartani. A falunapon nyilván minden megtalálható lenne, ami egy IRL falunapon, pl: Vattacukor mint vásárolható item és egy kis stand, és pédául akkor objectként megjelenhetne a kezedbe.. vagy a lósimogató, csak hogy a legfontosabbakat felsoroljam. Ez egy plus RP lehetőséget teremtene a Las Venturas Sheriffségnek, akik ki tudnák hozni a szolgálati lovakat, autókat és a gyermekek örömére bele lehetne ülni a járművekbe, meg a ló hátára felülni. Lenne ringlispil, de ezek mellett a sherifek szolgálati maroklőfegyvereit is ki lehetne próbálni a civileknek. (nyilván nem töltöttet, inkább ilyen airsoft). Ezekből nagyszerű RP lehetőség származhatna, mivel akkor már airsoft csatákat is lehet rendezni az egész falu területén. Ez egyfajta kikapcsolódás lenne a mindennapok befásult dolgai közt. Aki nem szeretne másokkal párbajozni, az a céllövöldét is igénybe veheti, ahol a találatokkal arányosan kapna az ember "falunap ticketet", amit a falunap végén a Polgi kihúz egy kis tálból, ez magyarul a Tombola. ? Mivel Fort-Carsonban sok lótenyészet folyik, ezért lehetne lósimagató, ahol az játékosok bemehetnének egy futtatóba és mint a kutya systemnél igy "Simogatás" gombra megsimizné a pacit. Meg lehetne lovagolni is. | Ez az event a banda RP-sek kedvére is vállhatna, ugyanis a falunapon a fellépők közé jelentkezhetnének hogy rap produkciót adjanak elő a népnek. Emelett a redneck frakció tagjai szájharmónika és country zenével szolgáltatják a talp alá valót. Óriáskereket is installálhatna a Polgi, ezt a régi autós mozi helyére kéne berakni és akkor az emberek messzire ellátnának a tetőpontjáról, ezzel romantikus RP lehetőséget szolgáltatva a párokat szerepjátékozó játékosok számára. ? Ha belefér, akkor igazából más faluba is lehetne megrendezni ezeket a falunapokat, akkor ott olyan rotációba, hogy mondjuk Fort-Carson májusban, Montgomeny júliusban, utána megint vissza Fort-Carsonba az egész hóbelebanc júniusban. Ami nekem személyes kedvencem a falunapokon meg bulcsúkban, hogy lehet dodzsemet igénybe venni. Ezt a programot is hozzá lehetne adni a falunap repertoárjába. Utolsó eventnek a falunapon azt gondoltam ki, hogy lehetne egy kutyaszépségverseny, ahol 3 v 4 tagú zsűri pontozza a játékosok négylábú bolhazsákjait. Pl. amelyik csúnyán nyűszítene annak pont levonás és a többi ,stb. A nyertes játékos PP snackel és kutyakajával gazdagodhatna, ha nyer. ? Végtére is, egy RP szerveren vagyunk, szerintem ez az ötlet csak jóval származna, igazából max az lenne, hogy pár ember NonRP-vel ronthatná kicsit a hangulatot, de azokat az admingárda kiszűrné, meg ugye az ott állomásozó Sheriffségek. ? A végére készültem pár demonstráló képpel, a forrásokat most nem jelölöm meg. |
Pozitiv és negativ élményei: | H átrányai |
(Mount Chilliard falunap)
(Dodgem)
Telefonról csináltam, bocsi a hibákért.