RP alól kilépés szigorítása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

wells

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
392
212
www.tiktok.com
LV karakter
Jaidyn Wells
Sziasztok. A mai napokban sajnos sokat tapasztalom, hogy egyre többen inkább kilépnek rp alól, minthogy bukjanak akármit is.
Beszélek itt a megszervezett buktatásokról, de akár egy egyszerűbb rablásról is. Hadd ne soroljam.. Inkább bevállalják(rosszabb esetben KÉRIK) a 600 perc adminjailt, minthogy olyan rp-be kerüljenek, ami nekik rossz lehet.
Címből egyértelmű, én szigorítanék ezen a szankción.

Szerintem nem elég a 600 perc adminjail, azért, ha valaki a kilépésbe menekül. (nem kíván rp-zni, egy rp szerveren)

Várom a kulturáltan megfogalmazott véleményeket. Köszönöm!

Fridi

Aktív fórumozó
Very Important Person
2019. 01. 10.
292
1 917
25
V4 karakter
Dean Werrnick
LV karakter
Dean Werrnick
Régen egy olyan rendszer volt,hogy örök bant kapott az illető addig amíg az RP folytatásra nem került.Nem tudom miért váltotta fel az adminjail,szerintem teljesen korrektül működött régen az örök bannos téma.Így nem matekoznak hogy megéri-e bevállalni azt a 600 percet 3 darab AK-47 ért cserébe.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Én se tudom miért lett a régi rendszer megváltoztatva (örök ban), de annak vissza hozatalát csak támogatni tudom. Nem kevés ember dönt úgy hogy inkább leüli a 600 percet, minthogy elvegyék pl. a fegyverét.

✅

• Tetszik
Reactions: dylo és Leen

tthsjustmekristof

Aktív fórumozó
2019. 01. 20.
297
811
Szamosdara
LV karakter
Naheim_Epps (banned)
V2 karakter
Dante_Pousa
Valóban jó ötlet, viszont, hogyha nem is örök bant kapna az illető, akkor egy-két hónap is elég lenne akár neki, ennyi idő alatt át lehet alaposan gondolni, hogyha visszajön a szerverre, akkor be meri e mégegyszer vállalni.

• Tetszik
Reactions: dylo

fizzy

Barangoló
2019. 11. 19.
90
337
Szombathely
V4 karakter
vladan durkalic
LV karakter
nash benson
Teljesen egyetértek. Nem egyszer fordult már velem is elő, hogy kiléptek egy rablás közben például. Szóval peldául egy 1 hónapos vagy 2-3 hetes ban jo lenne és akkor meggondolná mindenki, hogy kilépjen-e.

benceb

Újonc
2019. 10. 23.
55
82
V4 karakter
Jеrry Anderson
LV karakter
Martin Spencer
Ezen én is sokat gondolkodtam, jó lenne, ha megváltozna ez a rendszer...az örökbant egy kicsit túlzásnak vélem, viszont az 1hónapos bant jobban preferálnám én is.

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
az örökbant egy kicsit túlzásnak vélem, viszont az 1hónapos bant jobban
beleférne még a 3 hónap is, biztos átgondolnák a dolgot.
Edit, másnapról: elszomorítónak érzem hogy ha fent vagyok a szerveren, minden 3. jail RP alóli kilépés és/vagy megtagadás.

Utoljára szerkesztve:

Szilii

Pötyögtető
2019. 01. 17.
410
142
V4 karakter
Doug Travon
LV karakter
Robert Butler
V2 karakter
❌
Szerintem is a legjobb döntés lenne visszahozni a BANN rendszert,hiszem akkor áttgondolnák meg-e éri nekik.
Támogatom.

• Tetszik

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
A szigoritás részét támogatom, DE nem bannig. 600 percről emelni lehetne 1.000 percre.
Tegyük fel, valaki úgy játszik hogy vihar van nálunk és full elmegy az áram/net, ezáltal sehogy sem tud visszatérni. Mondjuk 1 óra múlva minden fasza, visszajön áram/net, DE látja az x idejű bannt. Ub-t írna, vagy menne tsre, és ott mire reagálnak.. a pórul járt játékos meg várhat olyan miatt ami nem is ah ő hibája.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: dylo és lounz.
2019. 01. 22.
22
40
V4 karakter
Lyle Springfield
LV karakter
Tazwell Bonner
Maga az ötlet jó, támogatom is. Viszont...Mindenki mondja, hogy inkább bevállalja azt, hogy ül 600 percet..DE belegondoltatok már, hogy miért?! Megmarad az illegál cucc, nincs ticket és semmi féle további herce hurca(kulcs keresgetés, majd átnéznek minden kocsit ha van stb...) annyi a megegyező, hogy AFK van mind2-nél. Megértem, a ticketet. Néha irreálisan sok, de ez még elfogadható...Na de az idő!? Játékban vagy, RP-zel és azért is irreálisan sok időt kapsz(ugyan úgy mint ha fogod és kilépsz, igaz csak fele annyi az IDŐ de akkor is AFK..), s mivel esetek 96%-ban a Prinsonban sincs valami hú de sok RP, így marad az AFK ott is..Ezért lép ki inkább annyi ember..

Egyébként szerintem 3-6 hónapos bannal lenne jutalmazva a kilépés, már nem lenne annyi belőle.

• Tetszik

Dzoli

keep movin' on
2019. 07. 14.
737
1 568
21
Veszprém
V4 karakter
🔱 Javion Prat
Remek ötlet, mint LVMS tag jó párszor tapasztaltam énis, hogy a játékosok inkább kilépnek, minthogy egy ticketet fizessenek..

• Tetszik
Reactions: Azure és dylo

Dyego76

Barangoló
2019. 01. 17.
131
117
LV karakter
Esteban Diego
Önhibán kívüli játék elhagyás esetén, nem fair az örök ban amíg vissza nem jön rp-t folytatni! Visszajön mondjuk másfél-két óra múlva rp-t folytatni, viszont akkor már nem elérhető a másik fél vagy az adott admin... Ismét indul a lavina, ts-en vadászgatni és egyebek, nem egészséges! Ha visszajön és szándékában van folytatni és eléri az adott játékost / admint, akkor parádé, úgyis jelentkezni fog... Ha nem folytatja, akkor lehetne plusszban pénzbírságot is kiszabni a jail mellé. Kilépésnél úgyis admin jön, kiosztja mondjuk a megnövelt jail-t ( 1000 perc) ezt a rendszer észleli és rávág az illetőre autómatikusan 100.000 bírságot... Na most, ha direkt léptél ki, akkor úgyis oda fogod adni inkább az uzit/kést/akt/glockot és egyebeket mert nem ér 100 ezret a tárgy. Igaz a másik fél (rabló nem kapja meg és a rendőr nem tudta elvenni) de az fix, hogy nagyon sokan oda adják inkább! Ha tényleg véletlen léptél ki, az admin fixál és vissza adja a lóvét a rendszer. Folytatható az rp!

• Tetszik
Reactions: dylo és Termi
2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Vagy maradhatna a 600 perc, de illegál cuccok elvételével. Persze csak ha ez mogldható.

• Tetszik

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
++++++++
Teljes mértékben tudom támogatni.
Manapság mindenki inkább leüli azt a 10 órát minthogy tisztességesen folytassa a RolePlay-t.
Súlyosabbá lehetne tenni szerintem is annak az embernek a szankcionálását aki RolePlay alól kilép ezzel másnak megrontva az RP-jét.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: dylo és dmp
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.