Neved:
< Ronald Bryan >
A ban időpontja:
< 2018.11. 01 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Vorty, fejlesztő >
A ban oka:
< Súlyos NONRP (SD-s sokkolgatas) >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia Vorty, Spinak sajnos nemtudom ki fogja bírálni az Unban kérelmemet.
Bele is kezdenek kis szovegembe.
Nos, ugye mae 2honap eltelt a bannom ota, volt idom gondolkodni ez alatt bőven. Nem követtem el olyan hatalmas dolgot, de ettől független a ban teljesen jogos volt. A szerveren több mint 3 hónapot töltöttem el adminisztrátori posztban ezzel is a szervert segitve. Hianyoznak a folyamatos nevetesek, a jo tarsasag ami fogadott mint szerveren mint tsen akárhányszor felleptem. Szerettem igazan rpzni, ez a karakterdeveimbol meg is látszott szerintem. Remelem megkapom azt az uj eselyt. 0adminjaillal rendelkezem 50.000 játszott percem alatt, es ez az egy bannal amit adtal vorty. Tovabbi szep napot. >
< Ronald Bryan >
A ban időpontja:
< 2018.11. 01 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Vorty, fejlesztő >
A ban oka:
< Súlyos NONRP (SD-s sokkolgatas) >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia Vorty, Spinak sajnos nemtudom ki fogja bírálni az Unban kérelmemet.
Bele is kezdenek kis szovegembe.
Nos, ugye mae 2honap eltelt a bannom ota, volt idom gondolkodni ez alatt bőven. Nem követtem el olyan hatalmas dolgot, de ettől független a ban teljesen jogos volt. A szerveren több mint 3 hónapot töltöttem el adminisztrátori posztban ezzel is a szervert segitve. Hianyoznak a folyamatos nevetesek, a jo tarsasag ami fogadott mint szerveren mint tsen akárhányszor felleptem. Szerettem igazan rpzni, ez a karakterdeveimbol meg is látszott szerintem. Remelem megkapom azt az uj eselyt. 0adminjaillal rendelkezem 50.000 játszott percem alatt, es ez az egy bannal amit adtal vorty. Tovabbi szep napot. >