Elutasítva Royal - Szofi [Helyette] [ FÓRUM]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dave

Pletykafészek
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
826
422
24
V4 karakter
Roland Harless
LV karakter
David Westwood
V2 karakter
Roland Harless
zoldlogo.png

Neved:

< Royal >

A ban időpontja:

< Sajnos a fórum nem írja ki, de körülbelül olyan 6hónapja történhetett. >

A ban időtartama:

< Örökös >

Neve, aki bannolt:

< Elvileg Szofi, esetleg Kyle, nemtudom sajnos. >

A ban oka:

< Multiaccount. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Heló, sziasztok.

Körülbelül 3hónapja írhattam az utolsó unban kérelmemet, ami el lett utasítva, és úgy gondoltam hogy megint megpróbálom.

Igen, hibát vétettem , multiaccountot hoztam létre, miközben ez az accountom ki lett bannolva egy hónapra az elején.

Ami előtt létrehoztam a másodlagos/harmadlagos fiókom kitiltásban részesültem a fórumról egy szabálypont megszegése miatt, ami miatt 100%os figyelmeztetést, magyarul 1 hónapos kitilásban részesültem.

Ekkor létrehoztam a második/harmadik fórum felhasználóm, semmi rossz szándék nem volt bennem, szimplán még mindig megvolt bennem az a remény, hogy megkaphatom a szerver unbanomat, és kizárólag a szerver unban kérelem miatt hoztam létre az akkori felhasználómat.

Itt is hibát vétettem, amit szeretnék jóvátenni. Mostanába elkezdtem aktívkodni a TS szerveren, ott , se sehol semmi probléma velem. Remélem megkapom az utolsó esélyem.

Sajnálom.

Köszi, hogy elolvastátok, és ha nem is kapok most fórumról unbant, legalább megpróbálom kimutatni, hogy megszeretném kapni.

Peace. >

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 789
5 527
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
A Bant Szofi osztotta. (2019 03. 09.)
A téma címét szerkesztem.

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
219
553
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Rengeteget gondolkodtam rajtad ( látva ezt a bírálat időpontjából is ).
Az az igazság már az előző fórumon is történtek incidensek, amiket képtelen voltál elismerni. Itt is úgy gondoltad, hogy csupán a személyes ellenszenvem miatt kaptál 1 hónapos bant, amiről én az első multiaccod felbukkanásakor értesültem először. Sajnos nem 1 accountot csináltál, hanem minden egyes alkalommal amikor szerver UB-t szerettél volna. Ha megkértél volna valakit, mint most erre a kérelemre is, ugyanúgy kikerült volna a topik, mint azzal a 3-4 accounttal amit erre csináltál.
Multiaccountra szerintem semmilyen esetben nem járna UB, mivel pontosan tudtad mivel jár, nem kezdő fórumozónak számítasz.
De mivel nem szándékozom senkiről feltételezni, hogy nem képes változni, így lehetőséged lesz az UnBan-ra, de még korainak tartom. Később meglátjuk.

• Tetszik
Reactions: LeRoy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.