Elutasítva Royal - Szofi (Fórum, helyette írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zsombi.

Zöldfülű
2019. 01. 24.
154
124
Kazincbarcika
V4 karakter
Cvijetin Antic
LV karakter
Taevion Pierre
zoldlogo.png
[/CENTER?fbclid=IwAR3p6zJdmOU-E---n5BKtiXDWcTNmlkofxuMHpiWCTJ305sPT7o4xI2O-h8']https://s25.postimg.cc/b5ndlkef3/zoldlogo.png[/IMG][/SIZE][/CENTER][/URL]

Neved:
< Royal >

A ban időpontja:
< Fél éve lehetett, nem írja a fórum. >

A ban időtartama:
< Örök. >

Neve, aki bannolt:
< @Szofi >

A ban oka:
< Multiaccount. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos szia Szofi, és az olvasók.
1hónapja , hogy kitetettem az utolsó fórum Unban kérelmemet, ezért gondoltam ismét megpróbálkozok vele.
Szeretnék ismét bocsánatot kérni mindenkitől, amit elrontottam, sajnos már ezen nem tudok változtatni. Az emberek bizalmát próbálom visszaszerezni akiktől teljesen eltávolodtam.
Az utóbbi fél évben ismét aktív tagja vagyok a közösségnek mint LV Tsen, mint v3on egy frakcióban a barátaimmal.

Érzem én is a változást magamon, mert már rá döbbentem, hogy itt csak én voltam az aki elszúrta a dolgokat, és magamban kell keresni a hibát.

Szeretném ismételten a fórumot használni segíteni az embereket ott is ahogy csak tudom. SeeMTA v3on amióta OPG tag vagyok csináljuk @Tranes és Beno barátommal a karakterdevet, ami szépen halad, és szeretném ha én is tudnám a képeket kirakni, nem mindig mást megkérni.

Remélem azóta változott a véleményed és leveszed a kitiltásom.
Köszönöm, hogy elolvastátok, legyen szép napotok.
>

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Vajk555 és Bryanka

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
219
553
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Hajlok afelé, hogy mindenki megérdemel egy utolsó utáni esélyt, de vannak kételyeim még az irányodba. Következő alkalommal lehet róla szó, addig egyeztetek Kyle-al is a dologról.

• Tetszik
Reactions: Kyle
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.