Elutasítva Royal - Kyle(szofi) Helyette írom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cham

Újonc
2019. 02. 26.
13
18
V4 karakter
-
LV karakter
Cham Jatee
V2 karakter
-
zoldlogo.png
[/SIZE
]

Neved:

< Royal >

A ban időpontja:

< Sajnos a fórum nem írja ki, de körülbelül olyan 2 hónapja történhetett. >

A ban időtartama:

< Örökös >

Neve, aki bannolt:

< Szintén kérdéses, ez sincs benne a bannom indokában, ezáltal nem is tudhatom. >

A ban oka:

< Multiaccount. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Heló, sziasztok. Nos.

Igen, hibát vétettem , multiaccountot hoztam létre, miközben ez az accountom ki lett bannolva egy hónapra az elején.

Mielőtt kibannoltak bőszen írogattam hetente az unban kérelmeimet, mert megcsillant bennem a remény, hogy a szerverről leveszik a kitiltásom, de sajnos hiába.

Miután kibannoltak fórumról egy szabálypont megszegése miatt, ami miatt 100%os figyelmeztetést, magyarul 1 hónapos kitilásban részesültem.

Ekkor látrehoztam a második fórum felhasználóm, semmi rossz szándék nem volt bennem, szimplán még mindig megvolt bennem az a remény, hogy megkaphatom a szerver unbanomat, és kizárólag a szerver unban kérelem miatt hoztam létre az akkori felhasználómat.

Itt is hibát vétettem, amit szeretnék jóvátenni. Mostanába elkezdtem aktívkodni a TS szerveren, ott , se sehol semmi probléma velem. Remélem megkapom az utolsó esélyem.

Fórumra a későbbiekben is szükségem lehet/lesz, ha megkapom az unbannomat a szerverről,mert szeretném előről kezdeni a kis karakteréletes dolgot.

Köszi, hogy elolvastátok, és ha nem is kapok most fórumról unbant, legalább megpróbálom kimutatni, hogy megszeretném kapni.

Peace. >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
219
553
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Az a probléma még mindig, hogy nem 1 multiaccountod volt hanem legalább 3-4, mert nem bírtad elfogadni, hogy bannolva vagy. Az első figyelmeztetésed után visszajöhettél volna minden következmény nélkül, te viszont a rosszabb utat választottad és szépen kihangsúlyoztad nekem (az egyik multiaccountodról) hogy ez pusztán azért van mert rád vagyok szállva. Őszintén szólva nekem ez az egyszer mást hibáztatok, egyszer beismerem hogy hibáztam dolog nem tiszta, tehát az egyik állításod nem igaz. Nem tudom Kyle miért került az indokba, de megvárjuk az ő véleményét is. Részemről elég komolyan kellene változnod ahhoz, hogy bizalmat szavazzak neked.

• Tetszik
Reactions: innocent és Kyle

Cham

Újonc
2019. 02. 26.
13
18
V4 karakter
-
LV karakter
Cham Jatee
V2 karakter
-
Royal : Igen, egy ideig abban a hitben voltam, hogy meg mindig ram vagy szallva, es egyaltalan nem gondoltam bele hogy ez a saját hülyeségem. Ido volt mire ez realizálodott bennem, ami eleg nagy hiba volt es mar nemtudok mit csinalni vele. Probalom a bizalmatokat visszanyerni , hogy igenis megmutassam, hogy megvaltoztam. Nem vagyok a sablon szövegek híve ezert nem is fogom ezt tovabb ragozni, mivel nem ezzel tudom a bizalmatokat visszanyerni,hanem a cselekedetekkel. Köszi, h elolvastatok.

Kyle

2014
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 08.
2 417
6 513
Nagyszénászug
V4 karakter
Kyle Fleming
LV karakter
Kyle Fleming
Az ez előtti fórumról is megkaptad a végleges kitiltásodat.
Itt most ezzel az új fórummal egyidejűleg, kaptál egy úgymond második esélyt.
Te ezzel többszörösen se éltél, miután nem egy hanem 3 (ha nem több) további accountot regisztráltál a fórumra!
Maga a szabályzat kitér erre, hogy ha regisztrálsz egy új accountot akkor végleges kitiltásban részesülsz!
Részemről nincsen UnBan, előbb kellett volna gondolkozni mintsem cselekedni!

• Tetszik
Reactions: Predi és Bagós
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.