Roy Statson, Trystan Lowe - Moody Epps [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fregox

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
356
334
V4 karakter
-
LV karakter
Matthew G Cortez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Roy Statson, Trystan Lowe

Panaszra tett személy InGame neve:
Moody Epps

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Röviden: feszültséggenerálás, DM
Nem szokásom panaszkönyvet írni, de kezd már kicsit unalmassá válni, hogy az IC általam üzemeltett autókereskedést valamiféle lőtérnek használnak páran. Nem első alkalom - nem részükről - ,hogy lövöldözés alakul ki, mindenféle piti dologra, gondolok itt arra, hogy nem kapja meg a kocsit x összegért - ami röhejes véleményem szerint - vagy olyan stílussal, hozzáállással küldök el valakit, amit nem szívlel, ezért úgy gondolja, lelő/ránklő. Jelenlegivideón látható szituáció is abból indult ki, hogy Zilton Cannon bejött biciklivel, - Miért is jönne be bárki egy autókereskedésbe biciklivel? - amit én nem szívleltem, ment az adok-kapok, végül kimentek. Utánuk mentem én is, hiszen úgy gondoltam itt úgysem állnak meg, mert nem szokásuk, esetlegesen a kint lévő Sprintert szétverik, vagy hasonló. Mikor kiértem már a 2 főből 3-4 lett legalább, ott is volt minimális szóváltás, végül tettlegességig fajult a dolog, megütöttek, ebből kihátráltam inkább, hiszen többen voltak, elszaladtam. Közben fellépett Trystan barátom, videón minden kivehető, MG fel sem merül, hiszen fogalma sincs mindaddig, amíg autókerhez nem jön, és csekkol le bent, pedig régen nem ott vagyok már. Lényeg a lényeg, jött értem, rádióztam neki pársort, hogy mi a helyzet, illetve a pont a "pirosakra" felvett "biztonsági őröket" is értesítettem SMSben, hogy baj van. Na most kérdem én, mi ok volt arra, hogy miután el akartuk hagyni a helyszínt le kellett mind a kettőnket lőni? Trystan pár perce volt fent a szerveren, egy szót nem szólt hozzájuk, illetve engem megvertek, hova kell ennél több? Miért kell lelőni valakit emiatt? Értem én, ma még nem volt lövöldözés, ki kellett valamit találni, de viccnek is rossz. Sehol nem állja meg az a helyét, hogy egy ilyen szóváltásért, az az ember, aki korábban vásárolt/adott el autót a kereskedésben csak úgy lelőjjön mind a kettőnket. In-game a dolgot nem sikerült rendeznünk, hiszen a lövöldöző már 10perccel az eset után nem volt fent a szerveren mikor Taco kiért. így muszáj volt panaszkönyvhöz folyamodnunk.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/athokq - Trystan konkrétan a fellépéstől a halálig, nekem nincs videóm, sajnos nem tudtam visszamenteni, mert olyan dolog futott közben, ami megakadályozta az Nvidia azonnali visszajátszás funkcióját.

Illetve a log amiből ez az "indokolt" lövöldözés lett: https://pastebin.com/em0nUdbq

Megjegyzés:
Előre is köszi.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Marcesz

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 05. 01.
243
1 272
V4 karakter
patrick boutet
Cső. Ha meglehetne ezt beszélni TS-en akkor szívesen felmegyek és elmagyarázom miért lettetek lelőve. Várom a bíráló admin válaszát!

Marcesz

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 05. 01.
243
1 272
V4 karakter
patrick boutet
Akkor válaszolok itt. A logból is látszódik, hogy megy a négerezés, sértegetés, fenyegetés velünk szemben. A karakterem ezt nem igazán nézi jó szemmel, mivel elég sok hasonló konfliktusba vett részt a karakterem. Tehát nem tudom mi az elvárás itt, hogy egy bandás ilyenkor mi mást tud tenni? Szerintem nem fog megállni megbeszélni vele...

• Fájdalmas
  • Tetszik
Reactions: NemRicsi és Grenzy

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 493
V4 karakter
Mesa Varela
Ezek az IC konfliktusok különösebben nem érdekelnek, amíg nem szándékosan keltitek a feszültséget azért, hogy ilyen fajta lövöldözéseket csinálhassatok. Azt még mindig nem válaszoltad meg, hogy az ember aki nem csinált semmit miért lett lelőve.

Fregox

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
356
334
V4 karakter
-
LV karakter
Matthew G Cortez
Videót megnézted? Fogalma sincs, hogy mi van, bemegy a hangárba, szétnéz, utána ír rám rádión, kérdezi hol vagyok. Számítottam az MG gyanudra, viszont, ha végigolvastad a panaszkönyv ezen részét, illetve végignézted a videót, akkor egyértelművé válhat számodra is, hogy itt ez nem történt meg

Zanee

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
162
123
V4 karakter
Trystan Lowe
Ezzel azt akarod mondani,hogy én MG-ztem volna? Tök véletlen az egész,akkor léptem fel,tegnap este léptem le a házamnál,aztán mentem Ottos,elég sokat lógok ott. Aztán látom,hogy üres nincs bent,aztán kérdeztem IC mindent.

EDIT: Ha akadályozni akartad volna,akkor kilövöd az autó kerekeit. Számomra elég nonszensz,hogy ezért kidarálsz.

Marcesz

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 05. 01.
243
1 272
V4 karakter
patrick boutet
Igen megnéztem. Véleményem szerint az már alapból bandahergelésnek minősűl, hogy te négy négert le néger g*cizel. Trystan Lowe részét nem értem, hogy egy konfliktus kellős közepére miért jön oda elvinni egy olyan embert, aki gyilkosággal fenyegetőzik négy négernek. Hogyha kereskedő karaktert RP-zel, akkor egy üzlet emberként kell viselkedjen nem szídod a többi bandás négert. Az autót lőttem ilyen esetben megeshet az, hogy Trystan Lowe is belehal.

EDIT: [2024-02-23 17:18:59] [Output] : [R1] Trystan Lowe mondja: Mizu? [2024-02-23 17:19:02] [Output] : [R1] Roy Statson mondja: Gyere [2024-02-23 17:19:05] [Output] : [R1] Roy Statson mondja: Fassztopó fekák [2024-02-23 17:19:07] [Output] : ** Roy Statson elrakott egy telefont. [2024-02-23 17:19:08] [Output] : [LOW]SMS-t kapott ((Roy Statson)) [2024-02-23 17:19:08] [Output] : [R1] Trystan Lowe mondja: Full pirosak gatya [2024-02-23 17:19:10] [Output] : [R1] Roy Statson mondja: Most szétbasszuk őket.

Nem hiszem azt, hogy egy verés után így fogsz beszélni velünk, főleg hogyha egy kereskedő karaktert RP-zel.

2. EDIT: A második ember aki meghalt aki "ártatlan" az a videó végén ami nem látszik, kiszállt lőni és ezért halt meg.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 493
V4 karakter
Mesa Varela
Szerintem van egy határ a szerveren, amit bőven átléptetek.

Azért mert egy illegálos F3 tagjai vagytok és fekete a bőrszínetek, az nem azt jelenti hogy mindenféle nonszensz megengedett nektek a szerveren. Lehet feszültésget kelteni normális és roleplayes keretek között, de az már közel se normális, hogy megöltök egy embert főleg úgy, hogy szinte semmi köze nem volt az egészhez azon kívül, hogy felvette Roy-t. Egyébként nemhogy kilőni a srácot, de még az autójára se lőhetnél emiatt. Érdekesnek tartom, hogy amikor meg ti vagytok a Bogdanovic Klán által kilőve, akkor megy a panaszkodás, de ha ti csináljátok a lövöldözést más autókereskedésénél pár beszólogatásért (amit ti provokáltatok ki egyébként) az már oké?

Lenégerezett tény és való, de úgy néz ki volt oka. Nem mondhatom ezt bandahergelésnek, mert nem a ti helyetekre ment oda és kezdett el a semmiből beszólogatni. Bandások vagytok, és nem lehet már sehol se beszólni nektek miután ti provokáljátok ki a feszkót mert az bandahergelésnek minősül?

Azt meg különösebben nem értem, hogy miért próbálod megszabni egy másik játékosnak, hogy mikor léphet fel és mikor mehet a kereskedéséhez RPzni. Fellépett, odament és rádiózták neki, hogy baj van. Nem teljesen értem, hogy ebben mi az MG.

Álljatok le az indokolatlan lövöldözésekkel, mert egyáltalán nem menő az ilyen. 150 perc DM lesz a jutalmad ami egyébként édes kevés ezért amit csináltál, kicsit szedjétek össze magatokat. Bízok benne, hogy nem volt hiba csak ennyit osztani erre.

edit: Erre a panaszra hivatkozva kérhetsz egy fixet bármelyik autódra kárpótlásul, Trystan Lowe. Ha megkaptad, akkor kérem írjon ide az admin aki kiosztotta neked.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.