Szia, először is elnézést, a megkésett reagálásért. Sajnos a megjegyzésedben leírtakkal nem tudok azanosulni. Nem fogom azt állítani, hogy nem igaz, de sajnos azt sem tudom elhinni hogy ez valóban így volt.
Lényeg a lényeg, a farm ami miatt a kitiltásod kaptad, azt pont én béreltem tőled. Direkt be is jelöltél engem Discordon, hogy elkerüljük az ilyen szituációt. Többször is megkerestelek és ezt a Discord beszélgetésünkben is megtalálod. Többször is megnéztem és volt hogy több napon át nem voltál fent a szerveren, közben discordon meg jelezte, hogy éppen Fortniteozol. Amiket írogattunk, abból is az jön le, hogy nem is igazán izgatott téged a dolog. Mikor már a végén jártunk a dolognak és mondtad hogy te voltál fent és megpróbáltad megoldani, hogy vissza szerezd a vissza adandó pénzt, akkor is már több napja fent se voltál a szerveren. Időt is adtam neked, szerintem nem is keveset.
Ezzel az unbannal én még várnék egy kis időt. Adj ennek a dolognak még pár hetet szerintem, addig gondold át, hogy lesz e időd egyáltalán így játszani, a megjegyézesedben megfogalmazottak miatt. Valamint, ha igaz amit leírtál, kétszer is gondold meg legközelebb, hogy adsz-e ki bérbe farmot.
Egyelőre nem tudok UB-t adni neked. Elutasítva.