Elutasítva Roy Okonel---Adosz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
L

LukacsKristof08

zoldlogo.png

Neved:
< Roy Okonel >

A ban időpontja:
< 2021/12/15 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 >

Neve, aki bannolt:
< Apoka >

A ban oka:
< Farmmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem direkt volt az átverés,van egy öreg nagymamám aki 68 éves nemtud csak bottal járni,sajnos nagytatám már meghalt,Mi egy kis faluba lakunk es az állatokat kell intézni meg mindent sajnos nemtudja magába csinálni örülök hogy mindig ennyivel tudom őt segiteni!Nos ezért nemtudtam meghosszabitani a farmot,Mostmar tudom hogy nem kezdek bele ilyenekbe! >

• Tetszik
Reactions: zxgy

Adosz

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
273
167
V4 karakter
Kazuyuki Oshiin
LV karakter
Logan Walker
V2 karakter
Zaba Crusader
Szia, először is elnézést, a megkésett reagálásért. Sajnos a megjegyzésedben leírtakkal nem tudok azanosulni. Nem fogom azt állítani, hogy nem igaz, de sajnos azt sem tudom elhinni hogy ez valóban így volt.

Lényeg a lényeg, a farm ami miatt a kitiltásod kaptad, azt pont én béreltem tőled. Direkt be is jelöltél engem Discordon, hogy elkerüljük az ilyen szituációt. Többször is megkerestelek és ezt a Discord beszélgetésünkben is megtalálod. Többször is megnéztem és volt hogy több napon át nem voltál fent a szerveren, közben discordon meg jelezte, hogy éppen Fortniteozol. Amiket írogattunk, abból is az jön le, hogy nem is igazán izgatott téged a dolog. Mikor már a végén jártunk a dolognak és mondtad hogy te voltál fent és megpróbáltad megoldani, hogy vissza szerezd a vissza adandó pénzt, akkor is már több napja fent se voltál a szerveren. Időt is adtam neked, szerintem nem is keveset.
Ezzel az unbannal én még várnék egy kis időt. Adj ennek a dolognak még pár hetet szerintem, addig gondold át, hogy lesz e időd egyáltalán így játszani, a megjegyézesedben megfogalmazottak miatt. Valamint, ha igaz amit leírtál, kétszer is gondold meg legközelebb, hogy adsz-e ki bérbe farmot.

Egyelőre nem tudok UB-t adni neked. Elutasítva.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.