Roy Collins, Franco Valerio ---> John Westwood [PENCZ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

acid trip

Újonc
Támogató
2019. 02. 03.
71
69
23
Hell ·
V4 karakter
Tyrone_Brooks
LV karakter
Mikhail "Misha" Dorokhin
zoldlogo.png

Neved:
< Roy Collins, Franco Valerio >

Panaszra tett játékos neve:
< John Westwood >

Panasz oka:
< Farmmal való átverés >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://imgur.com/a/CyoTxfJ >

Megjegyzés:

< Barátommal, Franco Valerioval (Jose Gerardo) béreltünk egy farmot közösen 05.28-án, úgy volt megbeszélve a sráccal, hogy egy hétig miénk a farm, ennek ellenére, már 06.01-én a farm már más néven volt, másnap amikor a szerveren találkoztam vele rákérdeztem, hogy mi lett a farmmal, amit nekünk bérbe adott egy hétre, erre ő és a haverja nagyon szép ooc stílussal beszéltek velem, amiért Ryan osztotta is neki a szankciót.
[2019-06-02 15:25:45] [Output] : #d75959[Ban]: #7cc576John Westwood #ffffffki lett tiltva a szerverről #7cc576Ryan #ffffffáltal. #32b3ef(2880 óra)
[2019-06-02 15:25:45] [Output] : #d75959[Ban]: #7cc576Indok: #ffffffUdorító stílus játékostárssal szemben.

A srác azt is elmondta hogy szerinte ez nem minősül átverésnek, mert nem volt ideje megújítania a farmot, és ezért nem ő a hibás.

Mivel ő már megkapta a bannt, így azt a pénzt szeretnénk visszaigényelni, ami a termésből jött volna. ($40.000)

>

acid trip

Újonc
Támogató
2019. 02. 03.
71
69
23
Hell ·
V4 karakter
Tyrone_Brooks
LV karakter
Mikhail "Misha" Dorokhin
Azt én is várom, hogy esetleg milyen hozzáfűzni valója van a dologhoz, bár ahogy elnézem, nem valószínű hogy erre fog is érkezni bármilyen megjegyzés tőle.

EDIT: Már lassan a 48 óra is letelt, és még semmi válasz nem jött tőle.

Utoljára szerkesztve:

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 113
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Elnézést kérek, elfeledkeztem a panaszról.
Ryan-t keressétek fel, mivel ő banolta a srácot. Ő fogja majd kiosztani a további szankciót.
Nem tudom módosítani én az ő kitiltását, ezért kell őt felkeresni.
A panaszt Ryan válaszág nyitva hagyom.

Ryan

I forgive, but I never forget!
2019. 01. 09.
139
60
V4 karakter
Ryan Solorzano
LV karakter
Roberto Barker
A Ban-t módosítottam, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.