Rousseau Wyatt jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TheWuki

Zöldfülű
2019. 08. 08.
171
406
Isaszeg
V4 karakter
Rousseau Wyatt
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Általában Wuki-nak hívnak mind TS-en, mind IRL. 16 éves vagyok. Az IG nevem: Rousseau Wyatt>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 39364>>
Mi az SGH feladata?

<< Az SGH feladata, hogy a kisebb kérdések megválaszolásának terhét levegye az adminok válláról. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék majd admin lenni, ezen kívül segíteni az embereknek, hogyha nem tudnak valamit. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Kitartó vagyok, ha valamit elkezdek, be is fejezem.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A heti aktivitásom nagyjából 1500-2000 perc.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam: https://imgur.com/a/zlRkytC>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos egyszer voltam, nagyon bánom az esetet, de nincs mit szépíteni rajta, hogy megtörtént. :https://imgur.com/a/k6dYSig>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:
-Kitartó vagyok
-Jó társaságot tudok nyújtani
-Empatikus vagyok
Negatív:
-Sajnos előfordul, hogyha beszélek valakivel, akkor nem hagyom szóhoz jutni. Általában mindig mindenhez van valami hozzáfűzni valóm.
-Hogyha valaki próbálkozik, akkor eléggé fel tud húzni.
-Néha a kitartással mások agyára megyek. Sajnos hogyha nem tudom elintézni egyedül a dolgot, ehhez mindenképpen szükséges valaki, akkor naponta akár túl sokszor is felkeresem, hogy végre meg tudjuk csinálni.
>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék, ez a fő célom. Sajnos a saját bőrömön is tapasztalom elég sokszor, hogy nem mindig vannak betartva a szabályok. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így, hogy ezek után az egész játéktól elmegy a kedvem. Mert ameddig egy másik játékban egy csaló maximum fél óráig zavar egy embert, itt akár a következő napokra is hatással van a dolog. Ettől szeretném megóvni a többi embert. Ez mellett úgy gondolom, hogy érdekes lehet annak az embernek lenni, aki eldönt mindent. Hisz egy átlag játékos életében nagy szerepet játszanak az adminisztrátorok. Legyen szó egy kis bug-ról, vagy a már említett szabálytalankodásokról, mindenhez szükségesek az adminok. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez egy olyan szerver, ahol az lehetsz, aki akarsz. Ha az az almod, hogy rendőr legyél, akkor lehetsz. Ha egy profi vállalkozást szeretnél felépíteni, ez csak is rajtad múlik. De ha elszúrsz valamit, az akár egész hátralévő "életedre" is hatással lehet. Mivel ez egy RP szerver, ezért a legtöbb dologban úgy kell gondolkodnod, mint ahogy a valóságban is tennéd. Vállalnod kell a cselekedeteid súlyát, hogyha valami rosszat cselekszel, akkor azzal nem csak a játékbeli karakteredre vethetsz rossz fényt, hanem magadra is. Tegyük fel, hogy téged ki szeretnének rabolni a szerveren. Természetesen a te "dolgod", hogy úgy cselekedj, mint a valóságban. Ha a valóságban fegyvert szegeznek a fejedhez, akkor nem fogod például arcon köpni a fegyvereseket. Amennyiben mégis megteszed, hogy nem a valóság alapján gondolkodsz, akkor már nem a karaktered fog büntetést kapni, hanem te fogsz Admin jail, vagy pedig ideiglenes/végleges kitiktás formájában büntetést kapni.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Informálom, hogy ezzel a problémával admint keressen fel, ne adminsegédet.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Keress fel egy adminisztrátort IG vagy TS-en. Hogyha ezt nem lehet megoldani, akkor pedig itt tudsz panaszt nyitni rá: https://forum.see-game.com/forums/jatekosra-valo-panasztetel.28/>>

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Holi

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Szia! Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: Holi és TheWuki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.