Rousseau Wyatt jelentkezése videócsoportba

TheWuki

Zöldfülű
2019. 08. 08.
193
439
Isaszeg
V4 karakter
Rousseau Wyatt
k-p-2024-07-11-191253859.png
vcs-logo.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Videócsoport - jelentkezési lap

I. Általános adatok

Név:

Rousseau Wyatt

Rendfokozat:

Őrmester

Beosztás:

-

II. Videócsoportra vonatkozó kérdések

Miért szeretne csatlakozni a Videócsoporthoz?

Kiskorom óta űzöm hobbi szinten a fotózást, videózást. Amikor bevonultam katonának lenyűgözött a haditudósítás, aktívan követtem a katonai újság cikkeit. Szeretnék jómagam is belevágni a híradásba, úgy gondolom fotós-, illetve nyomozói tapasztalatommal hatékonyan tudnám ellátni az alosztály feladatait.

Ön szerint milyen felszerelései vannak a videócsoportnak (2-3 darab)?

Drónok, kamerák, mikrofonok több célra (marok, terem, stb), szolgálati telefon, laptop.

Ön szerint mi a Videócsoport feladatköre, célja?

A videócsoport főképp a kárhelyszínek körülményeinek megörökítésére szolgál. Legyen annak célja későbbi elemzésre, például baleset okának kiderítésére, oktatási célokra, civilek számára híradásként, vagy egyéb felhasználásra. Ezen kívül a videó csoport tudja biztosítani a toborzásra szolgáló reklám anyagokat.

III. Hitelesítési záradék

A jelentkezési lap kitöltése során nem vettem igénybe külső segítséget, nem használtam fel más jelentkezési lapját.

Aláírás:
Rousseau Wyatt

McCurry

Írnok deák
2020. 02. 19.
621
418
Környe
LV karakter
Timothy Wells 🇺🇸
k-p-2024-07-11-191253859.png
vcs-logo.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Videócsoport

Tisztelt Rosseeau Wyatt tű. Őrmester!

A Videócsoport, és a Katasztrófavédelem vezetősége megkapta a jelentkezési lapját, feldolgozta azt. Örömmel értesítem, hogy a csoportba sikeres felvételt nyert.

Megjegyzés:
Mielőtt szolgálatát a csoportban megkezdhetné, a csoport vezetősége keresni fogja személyes konzultációra.

San Fierro,
2025.02.02.

Evan Grant tű. Hadnagy
Videócsoport - Csoportvezető