- 2023. 06. 09.
- 78
- 90
- V4 karakter
- Rose Vinyard
- LV karakter
- Jack Vinyard
Neved:
< Rose Vinyard >
Kitiltás időpontja:
< 2023.07.22 11:34 >
Kitiltás időtartama:
< 60nap >
Admin neve, aki kitiltott:
< Andor >
A kitiltás indoka:
< Szándékos lövöldözés generálás, Súlyos NonRP >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Tény, hogy mióta elkezdtem én, és társam David Vinyard jobban belefolyni, főleg illegális frakció nélkül az illegális dolgokba a szerveren, egyre többször keveredünk összetűzésbe a rendvédelemmel, mégsem érzem jogosnak a kitiltást. A például 600perces Adminjailt sokkal jogosabbnak éreztem/éreztük volna, mivel nem gondolom/gondoljuk azt, hogy ennyire súlyos NonRPt folytattunk volna. Sőt, ponthogy Roleplay gazdag helyzetekbe keveredünk, mint az IG rendvédelem ellenes viselkedésünk miatt, mint amiatt, hogy már évek óta ezt csináljuk, bár LV-n nem régóta vagyunk jelen. Tény, és be is ismerjük mindketten, hogy nem kellett volna a rendőrökre pullozni, vagy uszítani más játékost, hogy jelentsen be minket, viszont kissé elrugaszkodottnak tartjuk a két hónapos kitiltást. Elnézést szeretnénk kérni mindenkitől, akinek kellemetlenséget okoztunk ezzel, a PDtől, és a játékosoktól. Szeretnénk AJ fejében leülni a büntetésünk, és ígérjük hogy ezentúl sokkal jobban fogunk ügyelni arra hogy reálisabb RP helyzeteket alakítsunk ki. >