Rosco Climford panasza Derrick Onfroy-ra[Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Rosco Climford

Panaszra tett személy InGame neve:
Számomra ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Megtörtént a rémeset, hogy protect-es járművemet nyitva felejtettem a fatelepen. Semmit nem hiányolok, minden pótolható, ami benne volt (coca cola, horgászbot, EÜ, egyéb apróságok), viszont volt benne egy fix kártya is, amit ugyancsak hiányolok, és nem szeretném újra PP-zni..

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Jármű ID-m: 185691
Megjegyzés:
Várom a bíráló admin válaszát, köszönöm

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi.
A panaszt én fogom bírálni. Egy kis türelmet kérnék amég kiderítem ki volt a tettes.

Edit: A log alapján nem lett kicsomizva fix kártya a kocsiból. @Rosco Climford

Utoljára szerkesztve:

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
ezt beszéljük meg TS-en kérlek. A csomagtartó tartalmának kb. 80%-át itt és most fel tudom sorolni neked. Fixen emlékszem rá, hogy a csomagtartómban 2 fix kártya volt, amiből egyet tegnapelőtt este eladtam. Maradt 1, ami garantáltan benne volt. Amikor kivettem belőle 19 db hagyma vetőmagot (és ami mozdulat után én gyökér elfelejtettem visszazárni), az 1 db fix kártya a többi itemmel együtt még ott volt. Kiléptem, miután visszaléptem, már nem volt ott. Megnézem még egyszer, nem item lag miatt nem láttam-e, hogy ott van, editben írom majd a választ.

Edit: hagytam magamnak esélyt a tévedésre, de sajnos nem így történt, a csomagtartómban jelenleg is az az 1 db EÜ doboz van, amit tegnap este, a csomizás és a PK megírása után tettem bele. Készítettem egy printscreen-t, amin időmegjelöléssel látszik a tegnapi észlelés ideje is, valamint a ma reggeli fix kártya és egyebek nélküli állapot is.

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi. Tévedés történt. Derrick_Onfroy csomizta ki. A téma címét módosítottam. Várom Derrick válaszát 24 órán belül.

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
IG véletlenül észre vettem BMS sorban, OOC chat-en figyelmeztettem (kulturált stílusban), hogy PK van rá, válaszoljon, erre kilépett...

• Tetszik
Reactions: Danesz

Csabivagyok01

Újonc
2019. 03. 20.
19
7
V4 karakter
Derrick Onfroy
LV karakter
Derrick Onfroy
Hello! Igen én voltam, nincs mit tagadni! Kissé kezdő vagyok, én azt gondoltam hogy ic-n megtehetem.Utólag tudtam meg hogy a fix kártyát nem szabadott volna! Nagyon sajnálom nem akartam kellemetlenséget okozni!

• Dühítő
Reactions: Lanadrah

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
Nos,

Egyrészt, ha elmegy a neted, nem kilépést, hanem időtúllépést jelez, -1 jó pont.
Mikor figyelmeztettelek, egy köszönöm jól esett volna, -1 pont.
Ahogy a való életben, úgy itt a játékban is: a szabályok nem ismerése nem biztosít mentesítést a szankció alól. Érdekelne az is, milyen rp-vel vetted ki a tárgyakat, de a tényálláson ez mit sem változtat.

De,
mivel nem én ítélkezem az ügyben, csak részese vagyok, hajlok afelé, hogy miután Justinnal beszélek TS-en, és ő azt jóvá hagyja, nem ragaszkodom hozzá, hogy a legsúlyosabb szankció kerüljön részedre kiosztásra.

Csabivagyok01

Újonc
2019. 03. 20.
19
7
V4 karakter
Derrick Onfroy
LV karakter
Derrick Onfroy
Először is nem vagyok híve a vitának! De mégis hogy tudtam volna válaszolni mikor "Network Truble" miatt kifagyott az egész gép. Én tudom, hogy nem mentesít de senki sem tud mindent nem igaz? még egyszer elnézést szeretnék kérni, ha kell visszaszolgáltatom a fix kártyát abból ne essen baj! De valamilyen szinten nem tudom megérteni hogy milyen szinten belém állnak az emberek és lenéznek a föld alá... úgy hogy nagyjából 200 ft értekben vettem el cuccot miközben személyesen nem is ismer senki...Ez egy játék! Vannak szabályok amiket be kell tartani! Ezt én megszegtem(tudom nem mentesít, hogy kezdő vagyok) de nem értem miért kell ekkora hangot adni neki, miközben akár személyesen meg lehetne beszélni az ügyet, és a sértett esetleg szólna az adminnak hogy mit kapok érte. De ez csak egy vélemény nem szeretnék vitát nyitni mindössze én szeretek ezzel a játékkal játszani és igen benéztem ezt a bakit de könyörgöm még egyben maradt a föld nem? Szép napot mindenkinek várom a visszajelzéseket.

• Hűha
Reactions: Danesz

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Töltsd le és amég nem válaszol a másik fél addig regisztrálj be. (Lépj fel see ts-re majd egy moderátor be fog húzni aztán pedig néhány kérdés megválaszolása után szabadon tudod használni a ts szervert)

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
Legyen holnap, kérlek, dolgozom, családdal vagyok, a ma nekem sehogy sem jó. Holnap akár reggel 8-tól megfelel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.