Rosalie Luchese Nemzeti Nyomozó Iroda, Bevetési Osztály Parancsnok
Panasztevő elérhetősége:
38761120177777
Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
Damian Larsen // Mercedes E500 SCT-29
Panasz részletes leírása:
2020.03.27-én hivatalos civil ruhás szolgálatot láttunk el a városban egy kék Subaruval melynek forgalmi jelzése JLK-91. BMS melletti úton haladtunk, amikor a SCT-29-es forgalmi jelzéssel ellátott Mercedes kihajtott nagy sebességgel BMS kijáratán és nekiment a Subaru hátuljának, a fizikai erők irányának egyesülésének következtében a Subaruval fejre álltunk és egészen a parkolóig csúsztunk. A járműben ebben az időben három személy tartózkodott névszerint Pedro R Moore Különleges Ügynök, Joshua F Cortez Dandártábornok és jómagam. Szerencsére apróbb horzsolásokkal és zúzódásokkal megúsztuk a balesetet, azonban a jármű hivatali szervezethez tartozik és totál károssá vált. A taxi sofőrje Damian Larsen nem hagyta el a helyszínt, hanem odajött a felborult Subaruhoz elnézést kérni. Ekkor intézkedés alá vontam, kiállítottam egy csekket a számára és bevontam a jogosítványát egy hétre. Szeretném, ha az ügy szervezeten belül is felülvizsgálatra kerülne!
-Rosalie Luchese
Úgy vélem önnek mint sofőr különösen fontos figyelmet kellene szánnia a biztonságos közlekedésre. Amennyiben utas van önnél és úgy történik a baleset akkor veszélyezteti az utasának a testi épségét. -Rosalie Luchese
Úgy csinálnak, mintha betartották volna a sebességkorlátot. Pedig biztos, hogy 100 km/h felett mentek azzal a Subaruval, mert nem repültek volna akkorát.
Nehézkes észrevenni, hogy mi van a kocsi tetején, ha 150 -el jönnek az úton, főleg mikor ennyire süt a nap. Erre van a sziréna, lehet akkor meg is hallom, hogy közelednek felém.
Szép napot! Francish Smith vagyok a See City Közlekedési Központ Belső ellenőre.
Nos, elolvastam a panaszt, mivel megkapta a helyszínen a büntetést, ezért nem szabok ki neki egyéb kártérítést.
Damien-t egy szóbeli figyelmeztetésben részesítem.
Ezen felül köszönöm, hogy megírta panaszát, mindenképpen figyelmeztetve lesznek a tagok, a szabályosabb és biztonságos közlekedés érdekében.
A panaszt zárom, helyezem.