- 2019. 07. 15.
- 25
- 12
- V4 karakter
- Keiji Iruma
- LV karakter
- Archibald Jones
- V2 karakter
- John Morgan Scott

Neved:
< Rory Hill >
A ban időpontja:
< 2019.09.15 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Miomate >
A ban oka:
< Szervermin?sítés + ["Sajnálom de nekem RP-az kiment a divatbol"] @Attila >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Üdvözlöm a közönséget nagyon sajnálom ami történt azon a napon nem voltam magamnál és le vezettem a haragomat a szerveren ennek a történet azhogy azelött 2-3 nappal elvették az AK-mat a rendvédelem és emiatt felháborodtam emlékszem azelötti napokra mikor feljöttem a kocsimal egyűt össze vissza vezettem és harag-os voltam végül ami történt hogy kiugrottam a kocsibol RP-nélkül és Attila admin ekkor oda jött és rendesen ooc mondta le kellet volna RP-ni de én olyan mérges voltam hogy mindenkit hibáztattam nem voltam tisztábban mit csinálok és hogy mekkora súlya volt pontosan a bannom után jöttem rá hogy ez nagyon nem kellet volna. Ugy gondolom ezallat a 2 év allat volt idöm elgondolkodni hogy mit is tettem szeretnék visszajönni a szerverre és a közönsségre igérem több gond nem lesz az összes barátom ezen a szerveren van, megigérem soha többé problémát senki nem fog hallani rólam ha megkapom még egy esélyt. Hibáztam én nagyon sokat nem voltam tisztában azzal hogy minek mekkora súlya volt, ember hibázik és elöbb utobb a múlt-bol tanul sokat amit elkövetett szeretnék bocsánatott kérni mindenkitöl és játékostol hogy ilyen figyelmetlen és nemtörödöm voltam, de megváltoztam addig fogok ub-t írni amég nem bocsátottok meg egy ekkora írás-t nagyon ritkán csinálok de ugy gondolom még ha jogos volt a ban amit kaptam legalább kérem szépen egy utolsó esély-t szeretnék kérni akármennyi jail-re kell leülnöm végig csinálom a problémáim elöl soha nem menekülhetek minden cselekedetemnek következményei vannak, Igérem mátol jobb ember leszek kérem szépen. Köszönöm hogy elolvastátok mindenkinek kellemes szép évet és további gazdag-okban szép fényes napot kivánok. Köszönöm
Utoljára szerkesztve: