- 2019. 07. 15.
- 25
- 12
- V4 karakter
- Keiji Iruma
- LV karakter
- Archibald Jones
- V2 karakter
- John Morgan Scott

Neved:
< Rory Hill >
A ban időpontja:
< 2019.09.15 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Miomate >
A ban oka:
< Szervermin?sítés + ["Sajnálom de nekem RP-az kiment a divatbol"] @Attila >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot.
Sajnálom hogy ilyen dolgot követtem el aznap amikor utoljára fent voltam emlékszem az egész szituáciora hogy nem voltam magamnál, ott kezdödött hogy: Aznap mentem fel és elkezdtem igy vezetni össze vissza nem gondolkodva miket teszek és nem voltam tudatában a hibáimnak. Amikor kiugrottam az autobol akkor Attila odateleportált majd mondta ooc-be hogy le kellet volna RP-zni én meg nem gondolkodtam jozannul és eddig az ellenközje jött ki belölem. Mások hibáztatása, ami nálam nagyon ritkán jön elö ha nem vagyok jokedvembe.
Teljesen elvesztettem a fejemet és a szerveren vezettem le lassan 2 éve vagyok bannolva és ezalatt nagyon sok idö volt gondolkozni hogy mikett követettem el aminek nem voltam tudatában ráádásul sokat tanultam a hibáimbol a vezetöségtöl és az adminisztrátorok-tol a játékos-okig szeretnék elnézést kérni, ezelött már irtam egy uban kérelmet de sajnos nem fogadták el ezért rászántam magam hogy újboll irjak egy kérelmet felétek mint adminisztrátorok-hoz és kitüztem magam ellé egy célt, hogy addig fogok unban kérlemet irni amég egy Utolsó esélyt nem kapok
vezetöségtöl és adminisztártorok-tol szeretnék bocsánatot kérni.
Köszönöm Szépen. További Szép Napot/Estét
>