- 2022. 07. 08.
- 1
- 0
- V4 karakter
- Ronnie Smith
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Bencének hívnak, Ronnie Smith, 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 951 Perccel rendelkezem. De ez folyamatosan növekszik. >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosoknak való segítség nyújtás, adminok munkájában való segítség. Nem megfelelő játékosok jelentése az adminoknak. Kezdőjátékosoknak való útmutatás a szerverről, akár oktatás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék új dolgokat kipróbálni amiket még nem próbáltam, ugyanis még nem volt lehetőségem a See Game világában adminisztrátori rangba jutni. Ezek mellet úgy gondolom hogy elég érett és komoly vagyok, hogy a csapatot segítsem, valamint ellássam tanácsokkal, ha arra kérnek. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mindig is a lehető legjobb tudásom szerint végeztem el a feladatokat, oldottam meg a problémákat. Ezenfelül könnyen átlátok a problémákon, véleményem szerint jó a problémamegoldó készségem >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Nyári szünetnek köszönhetően naponta 4-6 órát is tudok teljesíteni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív tulajdonságaim
• Általában objektíven tudom kezelni a fennakadó problémákat.
• Maximalista vagyok, amiből csak lehet abból a legjobbat hozom ki.
• Empatikus vagyok játékostársaimmal.
Negatív tulajdonságaim
• Több dologra is másokkal ellentétben én nagyon kíváncsi tudok lenni akár kisebb nagyobb dolgokra is.
• Többször is már sajnos megmutatkozott hogy eléggé beszédes vagyok, szóval egy ügyet szeretnek végig beszélni, és a végéig mondani.
• Ezek mellett a számítógép előtt akár az iskolában, én valamilyen folytán én mindig is örökmozgó voltam.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen tervben van a későbbiekben nagyobb rangba való lépés. Ugyanis természetesen szeretném segíteni a szervernek a működését. Már volt tervben a jelentkezés beadása hamarabb is csak úgy gondoltam hogy nem ismerem még annyira a szerverközösséget hogy beadhassam a jelentkezésem. Viszont mostanára sikerült megismerkednem a szerverrel. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Megkérdezném hogy van e lehetőség TeamSpeak / Discordos beszélgetésre, amennyiben van akkor felhívnám a számára megfelelő platformra, és elsőnek is a szerver alapjait avagy a fogalmakat mondanám el neki, illetve ajánlanám neki hogy ezeket nézze át. Amennyiben a fogalmakkal megvagyunk akkor a szervernek a szabályzatát is mondanám hogy olvassa át. Viszont mielőtt belekezdhetne az RPbe ismertetném vele mint ahogyan a szabályzatban is bizotsan olvashatta hogy a legfontosabb parancs a szerveren az a /me (cselekvés) illetve /do (történés) használata! Amennyiben ezekkel megvan, akkor belekezdhet az RPbe. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Azt válaszolnám neki, hogy amennyiben van megfelelő bizonyitéka akkor legyen szíves felkeresni egy elérhető adminisztrátort mivel én még nem vagyok jogosult ennek a parancsnak a használatára. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Amennyiben a fegyver prémiumpontból lett, vagy skinnel rendelkező fegyver, ezek mellet megfelelő bizonyítékkal rendelkezel, akkor kérlek keress fel egy adminisztrátort. Avagy nem prémiumpontból, vagy skinnel rendelkező fegyvert vettek el tőled, ezek mellet nincsen megfelelő bizonyítékod akkor nem történt szabályszegés. >>