- 2022. 03. 22.
- 24
- 8
- V4 karakter
- Daniel Herdrich
Panasztevő InGame neve:
► Ronan Zircon és Emir Yilmaz ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Georgy Page ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Tegnapi nap én és társam kaptunk egy körözést 22:10-kor fegyveres rablásért úgy hogy igazábol semmit se csináltunk miután meghaltunk a rablásunk után. Az történt hogy aznap 21:00 környékén valóban raboltam a társammal de azt is hajóval tettem nem pedig kocsival, illetve társamnak semmilyen járműje nem játszott közre, de igazából az lenne a probléma hogy mi a rablások végén kb 21:34kor meghaltunk a garázsomba lővöldőzés közben a rendőrökkel ezért nem értem hogyan kerülhetett körözés a kocsimra illetve társam járműjére 22:10kor úgy hogy csak a hajómmal raboltunk. Logot is tudunk mutatni arról hogy mi a halálunk után semmi illegálisat nem csináltunk és 22:10kor pedig horgásztam és azt is hajóval tettem a közelembe sem volt a kocsim rablás során. Emiatt a körözés miatt engem 23:00után elkaptak a tekesek és be is vittek fegyveres rablásért és emiatt fölöslegesen kaptam 2 óra jailt, 130ezer bírságot és egy figyelmeztetést a fegyveremre. Társamat hajnali 2 környékén vitték, be ugyan úgy egy fix RBF körözéssel pedig szintén meghalt, és neki semmilyen járműve nem volt ott a rablás során.◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Bizonyítékokat bíráló adminnak küldöm ◄
Megjegyzés:
► - ◄
Utoljára szerkesztve: