Ronan Zircon, Emir Yilmaz - Georgy Page [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nardo

Újonc
2022. 03. 22.
24
8
V4 karakter
Daniel Herdrich
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Ronan Zircon és Emir Yilmaz

Panaszra tett személy InGame neve:
Georgy Page

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tegnapi nap én és társam kaptunk egy körözést 22:10-kor fegyveres rablásért úgy hogy igazábol semmit se csináltunk miután meghaltunk a rablásunk után. Az történt hogy aznap 21:00 környékén valóban raboltam a társammal de azt is hajóval tettem nem pedig kocsival, illetve társamnak semmilyen járműje nem játszott közre, de igazából az lenne a probléma hogy mi a rablások végén kb 21:34kor meghaltunk a garázsomba lővöldőzés közben a rendőrökkel ezért nem értem hogyan kerülhetett körözés a kocsimra illetve társam járműjére 22:10kor úgy hogy csak a hajómmal raboltunk. Logot is tudunk mutatni arról hogy mi a halálunk után semmi illegálisat nem csináltunk és 22:10kor pedig horgásztam és azt is hajóval tettem a közelembe sem volt a kocsim rablás során. Emiatt a körözés miatt engem 23:00után elkaptak a tekesek és be is vittek fegyveres rablásért és emiatt fölöslegesen kaptam 2 óra jailt, 130ezer bírságot és egy figyelmeztetést a fegyveremre. Társamat hajnali 2 környékén vitték, be ugyan úgy egy fix RBF körözéssel pedig szintén meghalt, és neki semmilyen járműve nem volt ott a rablás során.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bizonyítékokat bíráló adminnak küldöm

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Dió1233 és Husi.

Dió1233

Aktív fórumozó
Támogató
2022. 09. 03.
239
352
V4 karakter
Christopher Tremblay
Sziasztok! A tegnapi nap folyamán az egyik "kollégámat" kiraboltátok, ő jelezte az esetet nekünk rádión a rablást követően fêl órával állítása szerint. Voltam kint aznap egy-két akción, viszont kb 21 órától kezdődően én már csak traffipaxoztam. Amikor visszaindultam a kapitányságra leadni a szolgálatot történt meg az említett rádióforgalmazás és mivel kollégáról van szó nem szoktunk feltételes körözéseket kidobálni, hanem egyből az éles rablásos körözést dobtam ki a kocsira. Nem tudom, hogy mik voltak a rablás körülményei, mivel én csak kérésre tettem ki a körözést. Esetleg @Thrower tud többet segíteni az ügy kapcsán, ő volt a fél, akit kiraboltatok.

KIng of Fort Carson

Aktív fórumozó
2019. 03. 06.
272
714
Debrecen
V4 karakter
svit.urh
LV karakter
hank.todd
V2 karakter
❌
Hello!
Nos, 21:03-kor kiraboltak engem a srácok. Azt nem tudom, hogy a jelvényemet megtalálták-e. Elvettek tőlem szinte mindent. Rp alapján úgy láttam, hogy a rádióm megmaradt. Amint kidobtak a parton lerádióztam, hogy kirabolt. Ezek után lehetséges, hogy egy rendőr helikopter cirkált a környéken. Majd 22:08-kor a két srác aki kirabolt engem pont előttünk (kb 4-5 rendőrrel pecáztunk) kiszálltak a hajóból és a partra futottak. Beszálltak a saját kocsijukba amit végignéztem és ez alapján az autók rendszámait lerádióztam, hogy ők raboltak ki. A két kocsira Page körözést tett az én parancsomra. Sajnos a meghalásotokról semmit nem tudtam azért rádióztam be ezt.

Nardo

Újonc
2022. 03. 22.
24
8
V4 karakter
Daniel Herdrich
Helló, köszi a válaszotokat, így nagyjából értem akkor hogy kerülhetett ilyen későn az a fix körözés rám, csak ez így akkor is unfair volt szerintem hogy engem így találtak meg a sivatagban, ami miatt buktam egy figyelmeztetést(csak akkor azért vittem sivatagban egy glockot, hogyha hasonló módon rabolnának, megpróbáljam megvédeni magam ellene) illetve még annyit nem értek hogy ha a társam során végig maszk volt, akkor miért teszel egy fix körözést akit később látsz a parton hasonló ruházatban.

KIng of Fort Carson

Aktív fórumozó
2019. 03. 06.
272
714
Debrecen
V4 karakter
svit.urh
LV karakter
hank.todd
V2 karakter
❌
Helló, köszi a válaszotokat, így nagyjából értem akkor hogy kerülhetett ilyen későn az a fix körözés rám, csak ez így akkor is unfair volt szerintem hogy engem így találtak meg a sivatagban, ami miatt buktam egy figyelmeztetést(csak akkor azért vittem sivatagban egy glockot, hogyha hasonló módon rabolnának, megpróbáljam megvédeni magam ellene) illetve még annyit nem értek hogy ha a társam során végig maszk volt, akkor miért teszel egy fix körözést akit később látsz a parton hasonló ruházatban.
Szia! Mivel egy hajóról száltatok le. Egy maszk az egész ruházatotokat nem fogja eltakarni.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Svit logjában 21:01-kor raboltátok ki őt, a körözés 22:09-kor került ki, úgy, hogy Svit rá 30-40 percre kérte a körözést.
[2023-09-25 22:08:52] [Output] : [R1] Törzszászlós Svit Urh mondja: NLH-42 Alfa romeo és TOPSHIT 911-re valaki rakjon kérem körözést. 30-40 perce kiraboltak.
Ti időközben meghaltatok, 21:34-kor.
@Nardo, keress fel a szerveren engem, vagy egy főadmint a panaszra hivatkozva, hogy vegyük le a figyelmeztetést a fegyveredről.
@Thrower semlegesítsd meg a srácok priuszát, amennyiben ez lehetséges.
Legközelebb jobban figyeljetek erre, a panaszt következmények nélkül zárom, szép estét.
Edit: Le lett léve a figyelmeztetés a fegyverről.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.