Ronan Lambton - Zoli

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

HVCsano

Újonc
2019. 04. 19.
22
32
Budapest
V4 karakter
Ronan Lambton

b51815e782eee653d3f5b2e26240c300.png

Panaszkönyv Teamspeak3 Moderátorra

Panasztevő InGame/TeamSpeak neve:
Ronan Lambton

Panaszra tett TeamSpeak moderátor neve:
@Zoliii

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Két nappal ezelőtt két frakciótársammal elkövettünk egy szabálysértést. Amint érkezett egy moderátor (Foxi), hogy hagyjuk abba, mert telespameljük a global chat-et elnézést kértünk, és abba is hagytuk egyből a nevünk átírását, és én visszaállítom a szokásosra (Ronan Lambton // Csanó). Ezek után egy 10-20 perc elteltével Zoli és Foxi érkezik, hogy hát ez mi volt, és kérték, hogy a második bünös (John Torso) állítsa vissza a nevét, mert ő elfelejtette visszaírni és így nem volt helyes a neve (/DP John Torso). Én, gondolván, hogy csak ezért jöttek, elmentem inni, majd mikor visszatértem már arról volt szó, hogy ki leszünk bannolva mind a hárman (A harmadik tagunk már nem tartózkodott a szerveren, így nem is tudta volna megvédeni igazát, bár a figyelmeztetés után ő se követett el semmit) 30 napra, mikor próbáltam kérdezni, hogy mi is történik most már kaptuk is a bant mind a ketten, így nekem nem volt nagyon időm megmagyarázni a történteket, bár nem tudom mit is kellett volna mondanom, hiszen a moderátor már tudott mindenről. Összesen kb 2 percet lehettek nálunk mielőtt kibannoltak volna minket. Azért szeretnék panaszt tenni az operátorra, mert én nem érzem jogosnak a 30 napot tekintettel, hogy a szóbeli figyelmeztetés után már semmilyen szabálypontot nem szegtem meg.

Bizonyíték:
(pl.: log, kép, videó)

Megjegyzés:
Köszönöm, hogy elolvastátok!

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 031
4 741
V4 karakter
Flavio F Luchese
Szervusz,
"/DP John Torso" is now known as "///DP John Torso"
"//Csanó Ronan Lambton" is now known as "///Csanó Ronan Lambton"
"///DP John Torso" is now known as "/////////////////DP John Torso"
"///Csanó Ronan Lambton" is now known as "!///Csanó Ronan Lambton"
"David L Lee (Dominik)" is now known as "/////////David L Lee (Dominik)"
"/////////////////DP John Torso" is now known as "!/DP John Torso"
Ez csak egy részlet belőle, mivel a teljeset nem mentettem ki, ezzel szét floodoltátok az egész szerver chatet, majd mikor lementem a szobába egyikőtök se válaszolt többszöri kérdésre se körülbelül 5-10 percig voltunk ott a szobába veletek, annyi időbe nem telik neked sem az ivás, rákérdeztem, hogy ezt miért csináltátok mi a célotok erre jött Torsotól a válasz, hogy első körben, hogy véletlen volt, te egész végig semmit sem válaszoltál. Továbbiakban nem kívánok semmit hozzáfűzni, várom a bíráló döntését.

HVCsano

Újonc
2019. 04. 19.
22
32
Budapest
V4 karakter
Ronan Lambton
Sziasztok,
A teljes logrészlet csak pár sorban tér el a valóságtól, ugyanis a nevemet ötször változtattam meg. Miután már nem változtattunk nevet egy moderátor (Foxi) jelezte felénk, hogy ezzel szabálysértést követünk el, így a továbbiakban sem állítottam el az eredeti nevemet, majd egy 10-20 perc elteltével érkezett vissza Foxi, Zoli társaságában, érdeklődve Torso nevéről. Itt mentem el inni tudván, hogy én már megkaptam a "magamét" a moderátortól korábban, majd mikor visszajöttem pár perc elteltével, néma csönd volt, majd egy kis idővel később hallottam a döntést, és ekkor próbáltam szóhoz jutni, de már a bant kaptam. 10 percig biztos nem voltatok bent. Ami meg azt illeti, úgy kaptam 30 napot, hogy az első figyelmeztetés után semmilyen szabályt nem sértettem. Én innen szintúgy befejezem, várom a bíráló döntését.

Utoljára szerkesztve:

BenceV3

“Két lábon járó tech, dev support.”
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
2 385
2 228
22
Budapest / Hatvan
V4 karakter
Scott Venturas
Sziasztok!

Átolvastam a panaszt, beszéltem Foxival és Zolival is ezzel kapcsolatban, és összeállt a szituáció.
Annyi kimaradt felétek, hogy Zoli felülbírálta Foxi moderátor döntését, hiszen ilyet tehet Operátorként. Úgy gondolta, hogy egy szóbeli figyelmeztetés ebben a szituációban nem elégséges. -> amit én is így gondolok, hiszen nem igazán értem azt, hogy egy Frakció leader rangot viselő személy alapból ilyet megengedhet - egyrészt - magának, - másrészt - pedig a tagjainak. Ami még felháborítóbb, hogy aztán még azt mondja, hogy VÉLETLEN VOLT.. szerintem nincs miről beszélnünk.
Annyiban hibázott Zoli, hogy nem közölte veletek, hogy felül fogja bírálni a moderátor döntését. A továbbiakban erre kérlek térj ki ilyen esetben @Zoliii

Ezek alapján a panasz jogtalan, a kitiltást pedig teljes érvényében megtartom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.