Panaszkönyv Teamspeak3 Moderátorra
Panasztevő InGame/TeamSpeak neve:
Ronan Lambton
Panaszra tett TeamSpeak moderátor neve:
@Zoliii
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Két nappal ezelőtt két frakciótársammal elkövettünk egy szabálysértést. Amint érkezett egy moderátor (Foxi), hogy hagyjuk abba, mert telespameljük a global chat-et elnézést kértünk, és abba is hagytuk egyből a nevünk átírását, és én visszaállítom a szokásosra (Ronan Lambton // Csanó). Ezek után egy 10-20 perc elteltével Zoli és Foxi érkezik, hogy hát ez mi volt, és kérték, hogy a második bünös (John Torso) állítsa vissza a nevét, mert ő elfelejtette visszaírni és így nem volt helyes a neve (/DP John Torso). Én, gondolván, hogy csak ezért jöttek, elmentem inni, majd mikor visszatértem már arról volt szó, hogy ki leszünk bannolva mind a hárman (A harmadik tagunk már nem tartózkodott a szerveren, így nem is tudta volna megvédeni igazát, bár a figyelmeztetés után ő se követett el semmit) 30 napra, mikor próbáltam kérdezni, hogy mi is történik most már kaptuk is a bant mind a ketten, így nekem nem volt nagyon időm megmagyarázni a történteket, bár nem tudom mit is kellett volna mondanom, hiszen a moderátor már tudott mindenről. Összesen kb 2 percet lehettek nálunk mielőtt kibannoltak volna minket. Azért szeretnék panaszt tenni az operátorra, mert én nem érzem jogosnak a 30 napot tekintettel, hogy a szóbeli figyelmeztetés után már semmilyen szabálypontot nem szegtem meg.
Bizonyíték:
(pl.: log, kép, videó)
Megjegyzés:
Köszönöm, hogy elolvastátok!