- 2019. 01. 10.
- 66
- 20
- V4 karakter
- Ronald R Reynolds
- V2 karakter
- Ronald W Reynolds
OOC
Neved?:
~Bencsik Barna~
Korod?:
~15 éves vagyok.~
Játszott perc:
~19970~
Volt-e már bannod?: (UCP)
~Nem, nem volt. https://imgur.com/a/hGKLEUX ~
Volt-e már jailed?: (UCP)
~Nem, nem volt. https://imgur.com/a/hGKLEUX ~
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)
~Szeretnék egy jó közösséghez és egy rendvédelmi szervhez tartozni. Vannak itt ismerőseim is, akik csak ajánlották a frakciót. Már régebben is voltam rendvédelembe amit nagyon szerettem, így ezért is szeretnék ide csatlakozni. Ki szeretném próbálni magamat.~
Miért téged válasszunk?: (70 szó)
~Szeretek csapatban dolgozni, megértő kedves vagyok. Szabályokat betartom és azt csinálom amit kell. Rengeteg időt szánnák a frakcióra, szinte az összeset amit a szerveren töltöm.~
Mesélj magadról: (150 szó)
~Bencsik Barnának hívnak. Baranya megyében élek. Sok időt szoktam eltölteni a seemta szerverein. Jelenleg 15 éves vagyok. Emelett rendszeresen járok küzdősport edzésekre, emiatt a Hétfői és a Szombati napon fél 8 után nem tudok lenni. Nem régiben szereztem be egy új gépet, így már zökkenőmentesen tud futni az MTA. Informatikával sokat szoktam foglalkozni, így ilyen középiskolába is jelentkeztem.~
IC
Neve:
~Ronald D Johnson~
Születési éve:
~1987~
Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:
~Kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése, kiutalása és ellenőrzése. Adó-visszaigénylés vagy Adó-visszatérítés. Cégek bejelentése. ~
Hogy végezne el egy igazoltatást?
~Felkapcsolnám a megkülönböztető jelzést, majd felszólítanám az előttem haladó autót, hogy húzódjon félre és szálljon ki az autóból. Majd kiszállnák és elkérném tőle az iratokat (személyi, forgalmi, jogosítvány), majd megnézném, hogy esetleg valamilyen alkohol vagy szer hatása alatt van-e. Majd ha ez megvolt átvizsgálnám az autót. Ha minden előírásnak megfelelt továbbengedem. ~
Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:
Van-e ismertsége az állományba?:
~Van igen. Pier D Drogoo~
Miért pont önt válasszuk?
~Szolgáltam már a honvédségnél, ott is megálltam a helyemet. Magabiztos, őszinte ember vagyok. Jó fizikummal rendelkezem.
Továbbá nagyon hamar betudok illeszkedni egy teljesen új társaságba. ~
Továbbá nagyon hamar betudok illeszkedni egy teljesen új társaságba. ~
Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~Az adózók nyilvántartása, határellenőrzés, igazoltatások, üldözéseken részvétel.
~
Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~Ha az illető többszöri felszólítás után sem azt csinálja amit kérek (sokkolás). Ha az illető tüzet nyit ránk (Tüzet nyitok, nem bármikor ha más ember életét nem veszélyeztetem ezzel.) Továbbá ha a parancsnokom vagy a felettesem bajban van és segítség kell neki.~
Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?
~Fedezékbe húzódok, majd MDC jelet adok és szólok rádión, hogy C0 van. Ameddig várom,hogy az erősítés megérkezzen próbálom fedezni az esetleges civileket, majd ha megérkezett az erősítés akkor nyitok tüzet.~
Önéletrajz: (180 szó)
~Ronald D Johnson a nevem. Óvodás éveim jól teltek, majd elérkeztem az iskolához. Nagyon jó tanulónak számítottam itt, nagyon jó jegyeim voltak. Itt úgy döntöttem, hogy tovább megyek rendészeti középiskolába. Így is tettem. Itt is sikeresen vettem az akadályokat, sikeresen érettségiztem. Innen tovább mentem rendészeti főiskolára, amit szintén sikeresen elvégeztem. Innen az utam a honvédséghez vezetett. Rengeteg időt eltöltöttem itt. Őrmesteri rendfokozatig jutottam és eljutottunk a jelenhez.~
Aláírás és dátum:
~Ronald D Johnson, 2019. 01. 29.~
Utoljára szerkesztve: