Romano Giovanna, Romano Alphonso----> Kaalem Parks [Jhnny]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csocsesz.

Újonc
2020. 10. 18.
12
11
V4 karakter
❌
LV karakter
Romano Giovanna.
V2 karakter
❌
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Romano Giovanna >

Panaszra tett játékos neve:
<
Kaleem Parks >

Panasz oka:
<
Egy IC szituácóban eltört a lába, fegyvert rántottak, ezútán rendőrt hívtunk, de ő RP közben egy instant gyógyítás segítségével megcsinálta a lábát amít én törtem el, így szabad mozgása lett amivel menekülni tudott illettve a tetőkre is feltudott menni a rendvédelem elől, ezáltal egy egész lövöldözést kialakítva. OOC számon kértem hogy miért is instant gyógyításozta a kezét egy flegma válasszal leírta. Utána hogy OOC vagy IC által nem tudom de két lábamat ellőtte miután a rendvédelemmel végzett. Mire Flex kiért addigra a szerverről lelépett. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
A harmadik imgur linken 3 videó található. >

Utoljára szerkesztve:

Jhnny

цербијанац
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 662
2 627
LV karakter
sean.fraser
Várom a válaszát, illetve a napi logját Kaleem Parksnak.

@Csocsesz. leírnád, hogy mi történt? Miért keletkezett ez a szituáció?

Utoljára szerkesztve:

rajna

Panda 🐼
2019. 02. 03.
737
1 039
19
Budapest
V4 karakter
Marcus Tremblay
LV karakter
Christopher Crescenzo
V2 karakter
Simon Marshall
Szia.

24 órát adok arra, hogy a szerkesztetlen képet csatolj, hisz a fórumszabályzat ezt egyértelműen leírja.

Az említett szabálypont:

2.) A bizonyíték képet tilos szerkeszteni, azt eredeti állapotban kell beadni!
Büntetés: Felszólítás az eredeti kép feltöltésére, ha ez nem történik meg 24 órán belül, 40 büntetőpont, téma zárása.

• Hűha
Reactions: Actim és Snoopi

milann2nel

ő na
2021. 04. 02.
174
650
V4 karakter
Gaio Harris
LV karakter
Kaleem Parks
Kártyáztam mert utána afkoltunk kb és vártuk hogy kész legyen a csopper és mehessünk haza most hogy kb 10 perc múlva oda téved a rendőrség arról nem. Volt fent akkor admin, de 15 perc múlva sem jött senki nekem meg dolgom akadt. Te kötöttél belém (https://armin.kim/seepaste/ZRdj) aztán rámversz a golfütővel nőként két néger emberre és nem is értem mi okod volt AZT elő venni aztán bele kényszerítessz, hogy rp-zek a mentőssel. Nem tudom, hogy mit számít, hogy ha mentőssel szedetem fel magam vagy instant gyógyítást használok. Rád lőnek aztán oda guroltok mellénk mintha nem is féltenétek az életetek. Logot privátban küldtem.

Csocsesz.

Újonc
2020. 10. 18.
12
11
V4 karakter
❌
LV karakter
Romano Giovanna.
V2 karakter
❌
Kártyáztam mert utána afkoltunk kb és vártuk hogy kész legyen a csopper és mehessünk haza most hogy kb 10 perc múlva oda téved a rendőrség arról nem. Volt fent akkor admin, de 15 perc múlva sem jött senki nekem meg dolgom akadt. Te kötöttél belém (https://armin.kim/seepaste/sU3a) aztán rámversz a golfütővel nőként két néger emberre és nem is értem mi okod volt AZT elő venni aztán bele kényszerítessz, hogy rp-zek a mentőssel. Nem tudom, hogy mit számít, hogy ha mentőssel szedetem fel magam vagy instant gyógyítást használok. Rád lőnek aztán oda guroltok mellénk mintha nem is féltenétek az életetek. Logot privátban küldtem.
Ahhoz képest miután ránk lőttél össze-vissza futkároztatok Fort Carsonban, jól tudtátok hogy jönnek a rendőrök, de 3 percen belül jött 1 egység, aztán rá 2.... Jól tudtátok hogy ez lesz a vége mivel IC írtad ha meg is ütlek egyből rendőrt hívsz, tudtad jól. Ahhoz képest tudod is hogy hibáztál mert OOC chaten is egyből flegmáztál egy sima kérdésre. De szerintem egy ekkora kalbierű RP után elég hamar eltűntél a szerverről de ez mellékes.

milann2nel

ő na
2021. 04. 02.
174
650
V4 karakter
Gaio Harris
LV karakter
Kaleem Parks
Igen fútkároztunk mivel kibéreltem egy motelt aztán benéztünk 1-2 intibe meg vártuk hogy a motor kész legyen.

Csocsesz.

Újonc
2020. 10. 18.
12
11
V4 karakter
❌
LV karakter
Romano Giovanna.
V2 karakter
❌
Igen fútkároztunk mivel kibéreltem egy motelt aztán benéztünk 1-2 intibe.
De IC is írtad ha megütsz engem hogy egyből rendőrt hívok, te sejtetted is hogy rendőr lesz a vége, főleg hogy ránk lőttők. És a rendőrők 3 percen belül itt voltak tényleg. És a szájkaratéhoz annyit fűznék hozzá, hogy mi is vártuk a motort ti meg ott árnyékoltok meg rugdostok előttünk, a karakterünk előtt. 1x véletlen meg is rúgsz akkor btw mit vársz? De itt még mindig az instant gyógyítózás a lényeg.

milann2nel

ő na
2021. 04. 02.
174
650
V4 karakter
Gaio Harris
LV karakter
Kaleem Parks
Az egész párbeszéden meg a stílusodon is látszik, hogy mással akarsz kicseszni, direkt arra mentél hogy megüsselek, meg hergeljelek, látszik is a végeredménye mi lett.

• Tetszik
Reactions: out on bail

Csocsesz.

Újonc
2020. 10. 18.
12
11
V4 karakter
❌
LV karakter
Romano Giovanna.
V2 karakter
❌
Az egész párbeszéden meg a stílusodon is látszik, hogy mással akarsz kicseszni, direkt arra mentél hogy megüsselek, meg hergeljelek, látszik is a végeredménye mi lett.
IC én egy keményebb illetve harciasabb nőt képviselek, RP-zek, azért amilyen szövegeket amiket levágtál ott az elején ne is csodálkozz, nem mellesleg már akkor is találkoztunk mikor mentetek szereltetni, akkor viszont te kezted ezeket az erős beszólásokat IC, de ha ennyire hergeltelek és tudtad hogy ez lesz a vége miért nem hagytad az egészet a francba? Kicseszni? Nem akarok kicseszni senkivel, de te belementél mégis ebbe az egész RP-be. Különben is ott pörögtök, meg rugdaljátok a levegőt, aztán megrúgsz, szerinted annyiba fogom hagyni?

Jhnny

цербијанац
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 662
2 627
LV karakter
sean.fraser
Szóval, a logokban, amelyeket Kaleem Parks továbbított, látható, hogy 19:26:17-kor eltörik a jobb lába, majd 19:27:57-kor felhasználta az instant gyógyítás kártyát, miközben még RP szituációban volt. Béreltetek egy motelt, akkor miért nem vártátok meg ott, hogy kész legyen a motor? Miért kellett visszamenni és lövöldözést generálni? Ez az egész teljesen nonszensz.

Az egész bandának üzenem, hogy a következő felesleges lövöldözés generálásnál szankciók kerülnek kiosztásra.

Kaleem_Parks szankciója az UCP-jére való tekintettel örökös kitiltás a szerverről - Súlyos UCP, PP-s item használata RP szituációban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.