Rollin 90’s Neighborhood Crips - Tree Top Piru [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hooprk

Újonc
2019. 04. 10.
55
58
V4 karakter
Andres Futton
LV karakter
Rico West

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Andres Futton

Panaszra tett személy InGame neve:
Tree Top Piru, mint frakció.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Folyamatos ok nélküli DM, RK (?), Folyamatos provokálás.
Lassan harmadik napja történik az, hogy a roleplayünket ellehetetlenítik a Tree Top Piru tagai, a folyamatos DM vágyaikkal, és annak a rajtunk való kiéléssel. Folyamatosan provokálnak minket, és hiába kerestük meg a frakció leadert, többször is, semmi érdemleges válast nem kapunk, csupán felesleges habaltyok, miután még tovább jönnek lőni mindenféle mondvacsinált indokkal. Nem hiszem, hogy az IC Beefnek ez egy reális megközelítése lenne, főleg , hogy volt rá példa, amikor olyan indokért jöttek lőni, amit el se követtünk, csupán ők ezt /RP-zték/. Mister idegbeteg Ario Wade barátunk pedig OOC indokból jon IC lőni, a barátaival.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Qasim Prince: (( beefelitek az lsw-t de 1 hónap alatt olyat alkottam egyedül mint senki 10 év alatt )) Qasim Prince: (( alkossátok úgy a cripet mint senki 10 év alatt )) Qasim Prince: (( csőcső ))
Qasim Prince: (( majd mond ezt borisznak ))

Megjegyzés:
Nemrégiben kaptuk meg a frakciót, rengeteg ellenszenv irányul ránk ígyis, hogy meddig bírjuk majd, de amit most a Piru művel az ezt a tényt képes beigazolni, megerősíteni. Hozzászólásoknál kérem, hogy a pirusok ne kövessék Ario Wade barátjuk példáját, azaz ne az anyjunkat szidja, normális válaszokat kérek.
Hiába mondjuk a leaderüknek OOC is, hogy nem vagynuk hajlandóak velük Roleplayt folytatni, mert egyszerűen nincs hozzá türelmünk, folyamatosan provokálnak, lőnek. Oké, fasza, hogy nem kell kajáért járni de nincs kedvünk napi 6x megtenni a Korház - Crystal Garden távot csak azért, hogy szerepjátékot folytathassunk.

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Mint Crip tag, szólok hozzá a PK-hoz.
Többször írtam, Messengeren, Pü-ben Olivérnek, hogy inkább beszéljük meg és alakítsunk ki egy olyan rendszert, ami mindenkinek megfelelő lenne, de válaszra sem méltatott. Nekem mint személynek semmi bajom nincsen a Piruban roleplayt folytató egyénekkel így a PK-nak az én részemről semmi bosszú szándéka nincs, csupán meguntam azt, hogyha fent vagyok, akkor kórháztól kell rohhangálnom, hogyha nem vagyok, akkor meg pörög a Discord, hogy /Megint itt volt a Piru, nem hiszem el./. Rengeteg dolgunk van a frakcióval ígyis, ez csak egy orvosolható probléma lenne, viszont már sajnos más lehetőséget nem találunk mérvadónak, hiszen teljesen egyoldalú a dolog.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Hello ! Először is "Mister idegbeteg Ario Wade barátunk " szövegeket hanyagolhatod, nemkell senkit szidni bármit is követett el. A másik dolog az, hogy ti is nem egyszer csináltátok, hogy "körbenéztetek" a hoodon és utána jöttetek kocsikall és daráltatok /for no reason/. Csak átalába meghaltok és gondolom a vereség szarul esik. Egyéb dologhoz nincs közöm ezért nem is írok többet, mert faszságot nemakarok írni.

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Nem szidtam senkit, jelenleg, nem tudom hogy itt hol olvastad a fenti mondandódat. Nem mondtam hogy mi egyszer sem mentünk, viszont ez nem azt jelenti, hogyha mi egyszer megyünk akkor ti kb. jöttök 3x azért. A vereség nem esik rosszul, ellehet fogadni, az esik rosszul hogy képtelenek vagytok az IC Beefnek más formáját használni csak a lövöldözést ismeritek, és már unalmas.

reddxdotchris

Barangoló
2019. 01. 10.
81
289
22
V4 karakter
arsenio burney
LV karakter
rodnell mcclain
Már bocsi, de nem egy alkalom volt amikor fegyver nélkül mentünk oda CSAK verekedni és abból az lett, hogy ledaráltatok.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
A fenti mondatot amit kiemeltem azt a PK szövegből idéztem, nem pedig a te kommentedből.

original.oliver

day in the life
2019. 01. 12.
274
1 658
V4 karakter
Ramon Lacasa
LV karakter
Ramon Lacasa
Először is leszögezném, hogy már akkor tisztán elterveztétek, hogy engem, azaz minket fogtok lőni minden áron, amint megkapjátok az FK-t, ezáltal pont a ti felháborodásotokat nem értem ezzel kapcsolatban. Másodszor, egy heten, amióta megkaptátok a Crip-et, azóta folyton folyvást, naponta 5x is lejöttök és lelőttök minket. Mint TS-en, és FB-n is jönnek az alkudozások, hogy "Ne legyen folyton lövöldözés, csak nagyon indokolt esetbe menjünk egymásnak", "Ne is lőjjük egymást", satöbbi. Az ehez féle "kéréseket" napestig sorolhatnám. Harmadrészt, ahogy Ti, azt állítjátok, hogy Mi inditjuk a dolgot mindig, és Mi DM-elünk, ezt mind az Admin Team és a Rendvédelmi szervek is alá tudják támasztani. Az "előzőleges megbeszélésről, hogy minket fognak lőni", a bíráló adminnak küldök bizonyítékot.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Így van tesók, mi lőttünk le amúgy tegnap 5x, mi szidtunk titeket OOC ( Phillipe Thibode: (( sanyi verjem ezeknek a szájukba hol van olivér? )) ), ti küldtetek el mikor rpzni mentünk annak ellenére, hogy tegnap semmit nem tudtunk rpzni mert jöttetek lőni, és így van, mi küldünk el titeket legozni admin elött ( Olen Portland: (( Ha ezzel megsértődött, akkor menjen Legózni. )) ).. mi írunk forumon és ooc-n olyanokat: ( Olen Portland: (( Lehet hogy álla szakad. )) ). nekünk van 20 multiaccunk bannolva amiért crip fk fejlesztés és a topicotokba beefelünk (itt @Jerry ha úgy érzi rakja majd a bizonyítékképpen a kitörlött HSZ-ket). Így van tesó, legyek a bizonyíték középpontja mert megmondtam az igazat, beefelitek itt az LSW-t.

így van, mi dmelünk egésznap
szép volt.. Karuszo tesóm majd hozzászól vagy leírom amit szeretne.

BlueBird

#BlueBird
2019. 01. 09.
146
36
Erdély ♥
V4 karakter
Marco Lettieri
LV karakter
Drake Rivers
Halihó.
Mivel ez egy Frakció PK egy főadmin fogja bírálni.
Legyetek türelmesek,és semmikép ne menjen át a panaszkönyv az egymás fikázásába/beefelésébe.
Köszönöm.​

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
526
1 623
22
V4 karakter
Amari Tapp
TS-en kiírtátok, hogy nem tolerált "/semmifajta BEEFE/" nálatok.
uiuiasdasde.png

De azért egy-két tagotok egész nap feszültséget kelt, és ha megyünk a várótokba, akkor köszönés helyett anyázást kapunk. clap clap
Nem azt mondom, hogy a frakció tele van ilyen emberekkel, de akad azért.
PL: Ariod Wade ilyen megnyilvánulással nem tudom, hogy mire számít. Gondolom nem kell mondanom, hogy bant kapott TS-ről.
<19:05:38> "Ario Wade": anyádnál vagyok nem erek ra most
<19:06:00> "Ario Wade": most szopja az asztal alatt a brét

Ebbe az egészbe nem akarok belefolyni, mert nem izgat, hogy le vagyok lőve egy játékban. RP-zni járok fel, más nem is érdekel.
~mint crip tag merészkedtem ide írni

• Vicces
Reactions: Cukro

original.oliver

day in the life
2019. 01. 12.
274
1 658
V4 karakter
Ramon Lacasa
LV karakter
Ramon Lacasa
Azért stílussal büszkélkedhettek ti is.
<11:20:11> "kairee ogg a korsi": rpzni se akarunk veletek,. mert nem tudtok
<11:21:26> "kairee ogg a korsi": verekedésből az idegbeteg barátod előjött shotival
<11:25:29> "kairee ogg a korsi": na ide figyelj öcskös, többet a lábaitokat ide ne merjétek tenni, vagy megetetlek titeket Adolf Hitler németjuhászommal IC. Világos? Remélem.
<12:08:29> "kairee ogg a korsi" was banned permanently from the server by "!Daniel" (Ügyfélben stílus, szídás. - Daniel, Arzen)

gwuapo

Újonc
2019. 05. 04.
9
10
elég off a téma, már onnantól kezdve, hogy felhívtok engem ts-re, azzal köszörülve, hogy küldjek nektek bizonyítékokat, amivel ti 'nyerhetitek' meg a pk-t, itt senki sem nyerhet, ez nem arról szól Olivér, azért leader ként lehetett volna több eszed, ha már az vagy, vagy nevezhetlek annak..
AQWEFDQWECF.png

@willi vagy ki vagy.
Phillipe Thibode: (( sanyi verjem ezeknek a szájukba hol van olivér? ))
ez az ügy meg lett oldva, nemtudom mit érvelsz semmis dolgokkal, amikor közöd nem volt a témához.
az, meg hogy te olyannal fényezed magad, amit csak te látsz jónak, az már tényleg totál gáz.

• Tetszik
Reactions: Nándika

original.oliver

day in the life
2019. 01. 12.
274
1 658
V4 karakter
Ramon Lacasa
LV karakter
Ramon Lacasa
Azért kérdeztelek, mivel te jártas vagy náluk, és már jött tőled cucc. Méghozzá az, amit már fentöbb említettem, hogy amikor még meg sem volt a frakció, ti már eldöntöttétek, hogy én, azaz mi leszünk a célpont.
59347599_2302913119729955_4587055506266259456_n.jpg

(hozzátenném, amivel írsz az természetesen most is multi acc, úgyhogy várom ezzel kapcsolatban egy moderátor intézkedését.)

hooprk

Újonc
2019. 04. 10.
55
58
V4 karakter
Andres Futton
LV karakter
Rico West
korsi:
Ahhoz képest, hogy bemásolod azt a logot, AMIN TE MA JÓ ÍZŰT NEVETTÉL, eléggé gáz. Még az is, hogy az IG pk-nál TS dolgokkal dobálózol. Mentem az idegbeteg barátotok után, és?! Hibázik mindenki, IG ugyanúgy hibátlanul tudjuk csinálni a dolgokat, ha ti nem vagytok. Rossz felfogással rendelkezel, ezért a legkisebb konfliktust is lövöldözéssel, vagy szankcionálással oldatod meg. Nem TE, hanem a TE tagjaid. Arról meg nem is beszélve, hogy nincs jó kezekben a frakció, mert csupa olyan emberrel van tele, akinek a stílusa üti a lécet.

Látom a humorérzéked a toppon, és az iróniát nem ismerő emberek mindent komolyan vesznek :LOL:

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
526
1 623
22
V4 karakter
Amari Tapp
Ne veszekedjünk itt, semmi értelme a PK se azért lett megnyitva, hogy valakinek baja essen belőle, hanem azért, hogy pontot tegyünk ennek az egésznek a végére. Várjuk meg az Fő/Szuper admin válaszát. A fölösleges szőrszálhasogatásokat meg most hagyjuk abba. Fölösleges, ha mind a két frakcióból minden tag ideír, hogy "nEm Is ígY vOlT".

• Tetszik
Reactions: hooprk

gwuapo

Újonc
2019. 05. 04.
9
10
Mind két részről be lehet fejezni amúgy, mindenki tudja, hogy tömérdek bizonyíték van minden faszságra, egymás mellett nem tudunk meglenni, mert crip - piru.
Álom világban élnek azok, akik ezt ennyire komolyan veszik, akik annyira vérre veszik ezt a játékot, azok pedig pont ti vagytok olivér.
Amilyen stílust képvisel a lacika, ott nálatok. ?
Meg amilyen formában vezeted a frakciót, nem lesz ebből semmi komolyabb téma, amit majd felmutathatsz a jövőbeli munkahelyeden, vagy a sensei-nek, a kungfu teremben, bruh.
Tudom, hogy még mindig tud nagy niggereket kreálni az otthonülő kis kreténekből ez a játék, etc etc, itt nem rátok reflektálok, vegye magára az, aki olyan szinten van.

Nálam itt hanyag a téma, nem írok semmit, de megjelölök egy főadmint akiben még mindig megmaradt a tisztelet, és a jó modor, jól tudja kezelni az ilyen fajta ügyeket, és érthető felsős tag. @Adam

Utoljára szerkesztve:

original.oliver

day in the life
2019. 01. 12.
274
1 658
V4 karakter
Ramon Lacasa
LV karakter
Ramon Lacasa
Így van tesók, mi lőttünk le amúgy tegnap 5x, mi szidtunk titeket OOC ( Phillipe Thibode: (( sanyi verjem ezeknek a szájukba hol van olivér? )) ), ti küldtetek el mikor rpzni mentünk annak ellenére, hogy tegnap semmit nem tudtunk rpzni mert jöttetek lőni, és így van, mi küldünk el titeket legozni admin elött ( Olen Portland: (( Ha ezzel megsértődött, akkor menjen Legózni. )) ).. mi írunk forumon és ooc-n olyanokat: ( Olen Portland: (( Lehet hogy álla szakad. )) ). nekünk van 20 multiaccunk bannolva amiért crip fk fejlesztés és a topicotokba beefelünk (itt @Jerry ha úgy érzi rakja majd a bizonyítékképpen a kitörlött HSZ-ket). Így van tesó, legyek a bizonyíték középpontja mert megmondtam az igazat, beefelitek itt az LSW-t.

így van, mi dmelünk egésznap
szép volt.. Karuszo tesóm majd hozzászól vagy leírom amit szeretne.
Méghozzá a videóban OOC szidás is van, és még nekünk rossz a stílusunk...

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.