Rolika jelentkezése Globális moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rolika

Aktív fórumozó
2019. 01. 09.
271
171
22
Debrecen ééés Románia(Diószeg)
V4 karakter
Aron Sierra
LV karakter
Aron Sierra
V2 karakter
Aron Sierra
56812fc07ebe2ddd2146abf419c227b8.png

~ Játékbeli, és fórum neved ~
Játékbeli: Aron Sierra
Fórum: Rolika

~ Előző fórum neveid (Másik fórumon is!!) ~
Nem volt más nevem ezen a fórumon, de a másikon sem hiszem bár arra nem emlékszem

~ Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni? (Előző fórum regisztrációt is írhatod!) ~
Szerveren: 2016.09.16 óta játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal
Ezt a fórumot a kezdetek óta azaz 2019.01.09 óta használom. Az előzőt pedig kb 2016 október-november környékén kezdtem el használni

~ Miért válasszunk téged a csapatban? ~
Azért engem válasszatok, mert nagyon türelmes vagyok, szeretek segíteni embereken/embereknek(az is tükrözi, hogy voltam admin illetve most is TS moderátor vagyok). Eléggé aktív vagyok fórumon is illetve TS-en is. Szerintem eléggé értek is a fórumhoz és szeretem is itt csinálni a dolgokat. Szeretek új dolgokat kipróbálni és ha érdekel vagy tetszik az a bizonyos dolog(mint például ez) akkor abba beleadok mindent és megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból. Illetve ami szerintem nem elhanyagolható gyorsan és helyesen írok.

~ Miért szeretnél a csapat tagja lenni? ~
Mint fentebb is említettem érdekel és érdekelt is mindig ez a globális moderátor dolog és emiatt mindig is ki szerettem volna próbálni magamat ebben a feladatkörben is. Persze az motivál a legjobban, hogy bekerülök egy új csapatba, új embereket ismerhetek meg, több embernek tudok segíteni.

~ Naponta mennyi időt töltesz a fórumon? ~
Igazából sokat. Most órába foglalva 5 óra a minimum de ez nem folyamatosan értendő, mivel nincs annyi dolog, hogy mit csináljak a fórumon annyit.

~ Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al? ~
Referenciáim közé sorolnám az SGH-t, az admint, a TS moderátort illetve az aláíráskészítőt is. Illetve rendelkezem TeamSpeak3-al és mivel moderátor vagyok napi szinten használom is.

~ Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát? ~
Először is ha bármi kérdése van arra megpróbálnék válaszolni. Utána ha nincs kérdése, csak annyit mond, hogy mutassam be neki az alap dolgokat, akkor először azzal kezdeném, hogy hogyan is kell helyesen kitölteni egy mintát, utána azt, hogy mindig figyeljen hova nyitja a témát, mivel egybe van négy fórum bár külön vannak választva az ember tévedésből más helyre is tudja nyitni emiatt inkább nézze meg kétszer. És igazából ezeket az alap dolgokat mutatnám meg ha nincs más kérdése.

~ Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni? ~
Mivel ezen a szerveren játszok aktívan és ezen vagyok moderátor is emiatt jobban tudok az itteni dolgokkal foglalkozni, meg igazából itt ismerem a dolgokat.

~ Ismeretséged a csapaton belül? ~
Sajnos még nincs.

~ Mesélj magadról,minimum 10 mondatban.. Ami számunkra fontos és publikus lehet ~
Kovács Rolandnak hívnak. Jelenleg 17 éves vagyok. Romániában élek a szüleimmel a testvéreimmel körülbelül 10 km-re a határtól egy kicsiny falucskában. Szabadidőmben vagy See-zek, szerelgetek valamit(igazából mindent ami a kezem közé kerül) vagy biciklizek haverokkal. Szeretek és szoktam is sütni süteményeket, mivel régebben cukrász akartam lenni ami megváltozott és végül autóelektronikai műszerésznek tanulok tovább. Jelenleg 10.-es vagyok. Imádok vezetni mindent de legtöbbször kocsit és traktort szoktam, de vezettem már kamiont, motoroztam is sokat. Nyáron dinnyetermesztéssel fogalkozunk és ebből kifolyólag szoktam rengeteget vezetni mindent és igen, föld utakon ahol nem annyira jár rendőr. Szeretem a horror filmeket, vígjátékokat és igazából bármilyen jellegűt. Szeretem a veterán autókat, jelenleg van egy Wartburg-om, de van egy traktorom is amit jelenleg újítok fel, mert nem a legjobb állapotban van. Barátságos vagyok és a barátaim mellett bármi áron kiállok. Eléggé gyorsan és helyesen tudok írni szerintem. Jól tudok kommunikálni az emberekkel és általában jól ki is jövök minden emberrel. Szeretek segíteni másoknak, mert amikor tudok valami olyat amiben valaki segítséget kér, akkor visszagondolok arra az időre amikor én nem tudtam valamit, vagy a helyébe képzelem magam hogy nekem is jól esne ha valaki elmondaná azt amit nem tudok ha meg kérdezem és jól is esik az amikor valakinek tudok segíteni, bár sokan mondták már hogy túl kedves vagyok mindenkivel, de ez valahogy engem nem igazán érdekel soha.

Aaron

EX GA5/EX Veterán GMOD
Támogató
2019. 01. 09.
577
337
37
V4 karakter
Aaron Keegan
Szia!
Elég szép lapot hoztál össze, a referenciáid sem rosszak. Sok sikert :)

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Rolika

Suma

Zöldfülű
Támogató
2019. 02. 10.
217
113
Eléggé összeszedett lap lett, és a referenciáid se rosszak. Én támogatom. Sok Sikert!

• Imádom
Reactions: Rolika

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 910
4 547
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Szia!
Elég szép lapot hoztál össze, a referenciáid sem rosszak. Sok sikert :)
Szia!

Nekem sincs kétségem afelől, hogy szép lapot hoztál össze. Referenciaként említetted hogy voltál admin.
Tudomásom szerint nem húztad túl sokáig a dolgot, és megmondom őszintén hogy én hosszútávra szoktam tervezni,
így ez nem igazán fér bele. Egyébként a csapat nagyobb része sem támogatta a felvételedet, így ez most sajnos nem sikerült.

További szép napot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.