Rolika jelentkezése globális moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rolika

Aktív fórumozó
2019. 01. 09.
271
171
22
Debrecen ééés Románia(Diószeg)
V4 karakter
Aron Sierra
LV karakter
Aron Sierra
V2 karakter
Aron Sierra
56812fc07ebe2ddd2146abf419c227b8.png

~ Játékbeli, és fórum neved ~
Játékbeli: Aron Sierra
Fórum: Rolika

~ Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni? ~
A szerveren 2016 szeptemberében kezdtem el játszani viszont fórumot jóval utána olyan 2017 körül kezdtem el használni az új forúmot viszont a megnyitása napján akkor még adminként

~ Miért szeretnél globális moderátor lenni? ~
Már vagy két három éve szeretnék globális moderátor lenni. Igazából szeretek segíteni másoknak, szeretem új területeken is kipróbálni magam, szeretek csak fórumokon böngészve órákat elveszni és akkor miért ne kötném össze a kellemest a hasznossal

~ Miért pont téged válasszunk? ~
Referenciáim alapján van tapasztalatom az emberek segítésében, moderálásában. Pozitív, kitartó, nyugodt, minden körülmények között higgadt embernek tartom magam aki szót tud érteni mindenkivel az IRL munkámból adódóan is.

~ Naponta mennyi időt töltesz a fórumon? ~
Naponta körülbelül 2-3 óra az átlag viszont ez a szám könnyen nőhet munkámból adódóan

~ Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak) ~
Admin voltam 6 hónapig(négyesig jutottam), aláírás készítő 18 hónapig, a teamspeak moderátor team tagja 22 hónapig(operátorig jutottam) illetve egy jó pár frakcióban is megfordultam hosszabb rövidebb ideig

~ Rendelkezel TeamSpeak3-al? ~
Rendelkezem és használom is

~ Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát? ~
Kezdésnek ismertetném vele a szabályzatot(sokan csak átsiklanak fölötte) utána megmutatnék neki pár hasznos topikot ahol tud információkat gyűjteni a kérdései során mint pl a leírások viszont ha UB/FK jelentkezés vagy valami hasonlóval fordul a fórumohoz akkor az első mintát segítenék neki részletesen elmagyarázva kitölteni hogy a későbbiekben ne legyen gondja vele

~ Ismeretséged a csapaton belül? ~
Tranes

~ Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános) ~
Kovács Rolandnak hívnak, jelenleg 19 éves vagyok. Romániában élek egy határ menti kis faluban emiatt a kilencedik osztályt Magyarországon kezdtem el a legközelebbi nagy városban név szerint Debrecenben. 15 éves koromban már egyedül voltam albérletben az iskola miatt szóval már akkor megtanultam azt, hogy mit jelent ha az ember magárol gondoskodik. Jelenleg a mezőgazdaságban helyezkedtem el, családi vállalkozást mondhatni irányítom. A mezőgazdaság mellett az időm nagy részét a szerelés teszi ki, mivel mindig akad valami amit meg kell csinálni, karban kell tartani. Hobbijaim közé talán a horgászatot, haverokkal való sütögetést, biciklizést és talán a kocsikázást tudnám sorolni. Vezetéssel úgy vagyok, hogy vezetek már kb 9-10 éves korom óta igazából mindent is de legálisan 2 éve vehetek részt a forgalomban. Magamat egy nagyon higgadt, türelmes embernek mondanám aki megadja és elvárja tiszteletet mindenki felé.

Jo3

Nem lehet velem együtt dolgozni, elvileg!
Támogató
2019. 01. 10.
997
1 422
21
Kipufogófürdő
V4 karakter
Dr. Joe M Everett
Csöndes de aktív, a fixált dolgokat kiválóan tudtad intézni mindig is. A kitartás nem hiányzik belőled, sok mindenbe belekóstoltál már itt, nagy tapasztalatod van amit tudnál hasznosítani. Ha egy tanácsot megfogadsz, akkor próbálj meg kicsit határozottabb lenni és kicsit "erőszakosabban" fellépni bizonyos esetekben.
TS moderátori és operátori munkáddal sosem volt gond, sok sikert Roli!

• Imádom
Reactions: Rolika

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 133
6 149
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Egyéni megjegyzés: szép lapot írtál, de korainak tartjuk még ezt.

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.