- 2019. 01. 12.
- 85
- 43
- V2 karakter
- Ambrosio Hernandez
Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Hajbuk Zoltán. -
Hány éves vagy?
- 14. -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- 3-4 órát. -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 25032 percem van jelenleg. -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2 hónapja játszok aktívabban. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Road Pirates,OMSZ. -
Mi volt a távozásaid oka?
- Road Piratesből kiraktak ic indok miatt.OMSZ-nek nem tetszett a társasága. -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
-Igen volt más nevem.James Brusilow,James Williams,Kwaleen Bram,Jimar Thomson.-
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Természetesen rendelkezem mindkettővel. -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/mBsopKw. -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- Hozzá fűzném hogy 2 szer van beírva a bann amúgy csak egy van.https://imgur.com/mBsopKw -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Most pont egy olyan frakira vágyom mint a kormány.Elég nyugis fraki nem kell minden percen pörögni.A leaderek és a tagok nagyon jófejek.A testőrség nekem nagyon tetszik az rp is amit rp-znek is.Jól lehet rp-zni nagyon a kormány frakcióba.Elég jól rp-zek és itt szeretnék lenni a kormányba és próbára tenni magam.A kormány frakciójába elég magas rangot szeretnék elérni.Szeretnék megismerkedni minnél több emberel.A kormányban elég sok az rp lehetőség és ezzel élnék is.A testőr munka irl is tetszik. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Nincs. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Rolf Preben. -
Édesanyja leánykori neve:
- Jessica Wood. -
Születési helye, ideje:
- 1999.01.27. -
Bejelentett lakcíme:
- Los Santos Gazdag negyed 4. -
Telefonszáma:
- 387611201031 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Természetesen érvényesek az okmányok. -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- Ügynök. -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Jónapot kívánok Rolf Preben vagyok.A célom pedig az, hogy bekerüljek az Elnöki Őrséghez és képes is vagyok rá én úgy gondolom.A feladatokat a legjobb tudásom szerint teljesítem.Megmutatnám hogy mire vagyok képes.Szeretem ha egy munkahely izgalmas és szerintem ebbe a munkába benne van.Szeretnék megismerkedni a dolgozókkal.Remélem sikerült elnyernem a bizalmukat és felvételt nyertem. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Rolf Preben vagyok.21 éves vagyok jelenleg.Régebben egy clubban dolgoztam biztonsági őrként.Szerettem azt a helyet csak egy pár buli után a főnököm csődbe ment és így bekellet zárni a clubbot.Aztán egy kocsmában dolgoztam ismét és ott elég sokáig voltam 3 évig.Aztán a kocsmába egy nap beszélgetünk az apám bejött a kocsmába inni egy sört és a haverja megkérdezte tőle hogy miért nem adom be a jelentkezésemet az Elnöki Őrséghez?.Aztán mikor végeztem a melóba apám rákérdezett hogy nem szeretnék dolgozni az Elnöki Őrségnél?.Én úgy feleltem hogy nagyon is szeretnék beadtam a jelentkezési lapomat.Anyám is támogatott ebbe.Ugye van egy közszolgálati technikus szakmám és még karatézom is mellette amibe zöld öves vagyok jelenleg úgy gondolom ez számít a jelentkezésbe.Hobbim a karate. -
Aláírás:
saját név
saját név