Roger Stepford -> Liam Payman [Jam]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kopp

Barangoló
2021. 03. 20.
95
34
V4 karakter
Roger Stepford
LV karakter
Joshua Hendershot
V2 karakter
Roger Stepford
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Roger Stepford

Panaszra tett személy InGame neve:
Liam Payman

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ingame van bejelentve a NAV-nál egy vontatós cégem. Koncept nálam abból áll,hogy az autókat kiadom személyeknek akik számomra egy X összeget kell fizessenek napidíjként. Liamnál ez 140.000$ lett volna/nap. Próbáltam elérni, de sajnos egyik platformon sem válaszol, és sajnos a kulcs a vontatótól nála van.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
InGame beszélgetésről:https://pastebin.com/EvhwTfq2

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:

Jam

</>
2023. 06. 14.
68
211
25
matejambor.com
V4 karakter
Walter Berenson
Szia!
Liam Payman utoljára 26.-án volt online IG, ezért nem találtad. Kap 24 órát, hogy válaszoljon a panaszkönyvre. Szólj ha a határidő előtt sikerült rendeznetek IG.

Jam

</>
2023. 06. 14.
68
211
25
matejambor.com
V4 karakter
Walter Berenson
Liam Payman nem válaszolt a PK-ra, illetve az utóbbi napokban nem mutatott aktivitást IG annak ellenére, hogy megegyeztetek. Az IC log alapján 16.-tól a PK megírásának időpontjáig 1.680.000 $-al károsított meg téged. Amennyiben azonban az első hetet korábban rendeztétek, úgy csak 910.000 $ maradhatott el.

A log alapján kaucióról is szó volt, ez fedezi a Changelock2 kérelmet, ezért ezt rendezni tudod majd és az összeg nem terheli Liam Paymen-t.
Kérlek tisztázd majd, hogy volt-e már korábban fizetés és az alapján nyiss egy topicot a megfelelő FA/SA segítségkérés alfórumba. Hivatkozz majd a PK-ra.

A panasz jogos, Liam Paymen 2 hónap kitiltásban fog részesülni 50.000 $ feletti átverésért.

• Imádom
Reactions: Kopp

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 312
23 328
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Kulcs miatt keress egy főadmint, de ennek az árát pontosan emiatt kell beleépiteni az árba avagy elkérni, hogy amennyiben nem adja vissza, akkor legyen rá fedezetet. Ámbár mint utólag kiderült, azt elkérted, szóval nem lesz probléma.
Többire nem tudok mit mondani, a gyerek megkapta a büntetését, igazából téged anyagi kár a kulcson kivül (ami már jó ideje IC ügy) direkten nem ért, ezért nem is szoktuk visszaadni ebben az esetben a pénzt.
Célszerű változtatnod a kiadási formádon, ha ez megkárosit téged, hogy alapvetően profitálj akkor is, ha valami nem úgy sül el, ahogy kellene.
Nem összeegyeztethető ez egy farmmal.
Veled pontosan egyeztettem emiatt, és direkt megkértelek arra, hogy ilyenre ne irj visszaigénylést.

Adminisztrátorral egyeztettem a kitiltás mértékével, tájékoztattam ennek pontosabb menetéről, illetve az egész folyamatról is.

• Tetszik
  • Fire
Reactions: Kalmi és paul.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.