Rodriguez Ramos - Roy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Taylor Carter

Újonc
2019. 01. 12.
4
0
V4 karakter
Taylor Carter
LV karakter
Rodriguez Ramos
V2 karakter
Reider Zsolt
zoldlogo.png

Neved:
< Rodriguez Ramos >

A ban időpontja:
< 2018/07/09 >

A ban időtartama:
< 2030/ >

Neve, aki bannolt:
< Roy >

A ban oka:
< Kaszinó DM. >

Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia kedves Roy! Amikor még kaptam a banomat az úgy történt hogy nagyon sok összeget nyertem 1000 ssc-ből majd egyszer csak nem bírtam meg álni és egyfolytában buktam el a pénzem és sikerült le menni nullára. Utána éhen haltam és aznap éjjel annyira ideges lettem hogy elkezdtem DM-elni amit bevallom nem kellet volna. Elvileg a kaszinó DM-nek Admin Jail a szankciója és nem ban. ezzel eggyeltalánn nem okoskodni szeretnék csak haverom látta hogy kaszinó DM-ért raktak be egy embert AJ-be. Nos a lényeg amiért szeretném az unbant az az hogy egy nagyon jó barátom újra elkezdte a szervert és amikor mondja nekem hogy bár csak itt lennék/tudnál velem játszani de hát sajnos nem tehetem meg és amikor ezt mondja mindig fel idéződik bennem a sok szép emlék amit megéltem a szerveren. Egy hatalmas nagy bocsánatot szeretnék tőled kérni, és attól a két embertől akiket aznap este megöltem. remélem adsz nekem egy utolsó esélyt. Sajnálom! Az unban fejében akár 1000 perc Admin Jailt is képes lennék leülni. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.