Rochus Balthasar jelentkezése a Nemzeti Nyomozói Irodába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ateszaholdjaro

Zöldfülű
2019. 03. 07.
154
165
Erdély
V4 karakter
Rochus Balthasar
LV karakter
Christopher Howard

Nemzeti Nyomozó Iroda - Jelentkezési Nyomtatvány
Jelentkezést összeszerkesztette, formázta: Charlie Cortez, Zane Cortez, Joshua F Cortez

1. paragrafus: OOC, játékon kívüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereden kívüli tudnivalókra vagyunk kíváncsiak, amit szívesen megosztanál velünk. A válaszaidban teljes, kerek mondatokat alkoss, mindvégig ügyelj a helyes nyelvhasználatra.

Hány éves vagy?
- 21.
Mennyi ideje játszol a See Game System MTA San Andreas szerverén?
- 2013 október óta.
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!(kép)
A kitiltástról csak annyit, hogy panaszkönyvet írtam az akkori kitiltás miatt, itt el lehet olvasni azok számára akik kíváncsiak a ban illetve unban indokra is részletesebben: https://forum.see-game.com/threads/rontay-tillman-lorii.440431/

Mik voltak az előző neveid a szerveren? Opcionális: Írd le miért váltottál nevet X-ről Y-ra!(kép)
Hány játszott perced / órád van a karaktereden?(kép)
Hány NNI jelentkezési lapot írtál ezzel együtt?
- Ez az első lapom.
Mellékeld a karakter ID-d. (UCP)
- 98483

2. paragrafus: OOC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel/előző karaktereiddel kapcsolatos OOC információkra vagyunk kíváncsiak.

Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál, milyen névvel, meddig voltál ott és miért hagytad ott! (Ha V2 vagy LV jelezd)
- Több féle frakicóban voltam eddig a szerveren, 12 év alatt legtöbbször rendvédelmi/legális frakcóban vettem részt, mint például: SCKK, NAV, OMSZ, ORFK, PKF, és néhány másik illegális frakcióban is, pl. Brazíl kartel legújabban. Legpéldásabb időm a honvédségben töltöttem el, ahol nagyjából két és fél hónapot voltam és 101. Pilóta rangig jutottam el. Többi rendvédelmi frakcióban is elég példás eredményt értem el és igazán csapadban működő szerepet tudtam vállalni, legutolsó legális frakcióm az ORFK volt, ahol nagyjából két és fél hónapot töltöttem el.
Mutasd be a szerveren elért eredményeid (Adminisztrátor, TS/Fórum moderátor stb).
- V4-en nem voltak hasonló eredményem, viszont 2020-ban voltam a Las Venturas szerveren adminisztrátor, az egész nyár szünet végig adminkodtam és 2-es adminként adtam le az adminisztrátori jogot. Más eredményeim nem voltak, csak különböző frakciókban/szerepkben elért eredmények, amik csak személyesek.
Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozója lenni? Minimum 3 mondat!
- Ez az egyetlen rendvédelmi frakció amelyben nem vettem részt és szeretném kipróbálni magamat benne. Gondolkodtam már az PD-ben eltöltött időm alatt az NNI-be való áthelyezkedést, viszont végül dobdtam az ötletet. Szeretném kipróbálni, hogy milyen a nyomozói élet a szerveren, milyen a társaság ebben a frakcióban és hogy milyenek a frakció skriptjei.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NNI-re fordítani?
- Mivel egyetemista vagyok, ezért a heti óráim változóak, viszont ha a legjobb esélyeket számolom, napi olyan 4 órát tudnék a szerveren a frakcióban aktívan eltöltöleni, ebből a hétvégék szinte mindig kivételek.
Játszol-e a SeeGameSystem többi szerverén (LV, V2), töltesz-e be bármilyen pozíciót? (Frakciótagság, vagy adminisztrátor)
- Jelen pillanatban nem, viszont van LV karakterem is amelyel nem játszok aktívan, így nem vagyok sem admin, sem frakciótag.
Mellékeld a karaktered fórumtörténetét, vagy három élményképet amire büszke vagy (Opcionális).
- Nincsen jelenlegi karaktertörténetem.

3. paragrafus: IC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel fogsz válaszolni. Szerepjátékhűen töltsd ki, a karakteredhez méltóan.

Neve?
- Rochus Balthasar.
Állandó lakcíme, Telefonszáma, Email címe?
- Los Santos, Grape Avn. Santa Maria Beach 234., - 38258532431, - filipe.g@seemail.hu
Volt már korábban bármilyen rendvédelmi szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
- Nem, még nem voltam rendvédelmi szerv tagja.
Miért szeretne a Nemzeti Nyomozó Irodához csatlakozni?
- Szeretném fejleszteni a képességeim a nyomozói pályán, volt részem már rendvédelmi szervek munkájának segédletében, viszont nem érzem magam abban kompetensnek, hogy egész nap egy járőrautóba üljek és szeretnék kicsit fontosabb szerepet vállalni a rendvéldemi éledben, amelyben tudnám fejleszteni önmagam és később fontos szerepet betölteni a szerv mindennapi életében.
Milyen feladatokat végez egy nyomozó?
- Tanúkat hallgat ki annak érdekében, bizonyítékokat gyűjt, bűncselekményeket vizsgál, hogy feltárja az igazságot. Ellenőrzi a helyszíni nyomokat, az alibiket és együttműködik a tettes azonosítása érdekében a hatóságokkal. Nyomozás menetét dokumentálja, gyakran készít jelentéseket amelyeket később a bíróság is felhasználhat. Specializálódhatnak például gyilkossági, vagy kiberbűnözési ügyekre. Egy-egy ügy megoldása hosszú időt vehet igénybe, ezért a nyom feltárása logikus gondolkodást és kitartást igényel.
Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumokat és negatívumokat is próbáljon írni!
- A türelmem és kitartásom a két legpozitívabb tulajdonság amit fel tudok hozni magam mellett, emellett igen csapatban szeretek dolgozni, szeretem azt, hogyha van aki segít utamban és kicsit igazít akkor, hogyha kilátástalan vagyok. Negatív tulajdonságam az igen teljesíteniakaró vágy, amely miatt sokszor olyan dolgokat teszek, amelyere még nem vagyok hatással vagy nincs jogi kihatásom.
Elrabolnak egy igen fontos személyt, elrejtőznek de mi megtaláljuk őket. Ők nem tudnak a jelenlétünkről, mi a teendő?
- Szerintem az a teendő, hogy a többi rendvédelmi szervnek továbbitsuk a rablók helyezetét és első sorban körülvenni a helyszínt. Ezután egy túsztárgyaló személyt beküldeni a rablókhoz, aki megpróbál megállapodni a rablókkal a fontos személy élete felett. Amint ez sikerrel jár és a fontos személy élete mostmár bizontságban van, azaz a mi kezünkben van, megpróbáljuk az elkövetőket személyi DNS-ük alapján azonosítva egyenként felkutatni és mihamarabb bilincsbe juttatni őket.

4. paragrafus: Hitelesítés
A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.

- Rochus Balthasar.

Utoljára szerkesztve:

Mich

Kritikus
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 12.
3 361
1 675
28
Berettyóújfalu
V4 karakter
Michael Cortez
nni4.png

Tisztelt jelentkező!

A Nemzeti Nyomozó Iroda Vezetősége értesíti hogy a személyes meghallgatásra továbbjutott.
Meghallgatás időpontja a
Meghallgatási időpontoknál lesz publikálva!

Tisztelettel: Michael Cortez r. vezérezredes!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.