Nos,
Köszi srácok,hogy válaszoltatok,minden kérdésemre adtatok választ.
Először kitérek a PG-re. Nem hiszem,hogy PG-t követett el Roberto,hiszen csak a kezedben volt a fegyver,ő elindult,ekkor kezdtél rá célozni,de ő akkor már olyan pozicióban volt,ahonnan eltudott /rajtolni./ Te ottani cselekvésed pedig nem egy hidegvérű gyilkosé volt ahogyan azt látni és ahogyan azt mondtad is. Többit megbeszéltétek.
Elmondásod alapján a kocsik belsejei tartalmaznak illegális dolgokat(gondolom fegyver,drog,alkatrészek (pontosan nem nevezted meg,ezért nem tudom tényként mondani.) Alapvetően akkor miért egy vonat-metróállomás mellett tároljátok ezeket az autókat(??),amikor ezek alapvetően forgalmas helyek,ezt még fokozhatjuk azzal is,hogy mellette található az SCKK (Taxi) telep. Ha félnivalótok van,akkor értelemszerűen nem egy olyan helyen kell ezeket tárolni,ahol több részből is bebizonyosodik az,hogy több ember járkálhat ott. Nem hiába kerestetek új helyet sem,mint kiderült. Bárki aki megközeliti és tegyük fel nem akar elmenni (tudtommal senki nem birtokolja azt a placcot),arra lövöldözni kezdtek?
Fentiekből pedig kiemelem azt,hogy félted azt,hogy lebukjatok. Erre úgy lövöldözöl és akarod megfélemliteni az embert,hogy azt sem tudod,hogy ő volt itt előzőleg vagy sem. Szerintem ilyenkor az ember csak meggyőzödik,hogy új emberről van szó vagy a régiről aki valószinűleg direkt akar hergelni. Ha pedig nem akarjátok lebuktatni magatokat szerintem nem lövöldöztök (bejelentés,feljelentés veszélye--> razzia,folyamatos járőrszolgálat satöbbi...).
Utolsó gondolatom pedig az,hogy nem feltétlen mindig az önbiráskodás a megfelelő módszer. Simán kitalálhattál volna egy teljesen más szituációt amivel megkeresithetted volna a másik életét.
Ebből kifolyólag úgy gondolom,hogy Sergio a felhozott bizonyitékuk után ez a szituációd Nonrp volt.
Szituációban való tevékenység és az UCP-dre való tekintettel a büntetésed 150 perc lesz.
Szerveren kiosztottam,mehet a lezártakhoz.