Roberto Webster->Sergio Carlos Secada [#Vito]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dagobert

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
1 230
V4 karakter
Robert Winston
V2 karakter
Robert Winston

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Roberto Webster

Panaszra tett személy InGame neve:
Sergio Carlos Secada

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kerestem egy autókereskedést. Betévedetem a taxi telep mögötti elzárt részre. Sergio utánam fordult egy M3-mel kiszállt belőle elővett egy colt-45 öt fegyvert és elkezdett rám lővöldözni egy olyan felszólítás után: "Takarodj" . Nem értem miért kell rálőni valakire mert odamegy egy "elkerített részehz".

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://gyazo.com/e14c2972ef5b6ddf4d173cadeeaddfa5

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 241
23 105
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Várom az érintett válaszát.
24 órát adok.

2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Nahát sziasztok.
Logokból vissza nézve egy félre értés volt a lövöldözés, össze kevertelek egy emberrel.
Egész úgy volt hogy ott vagyok ugyebár az elzárt telepen és egy gyerek oda futott hozzám, én azt hittem te voltál az és vissza jöttél.

[2019-03-09 12:09:11] [Output] : Sergio Carlos Secada mondja: Szeva.
[2019-03-09 12:09:15] [Output] : Roan Meyers mondja: Szeva
[2019-03-09 12:09:16] [Output] : Sergio Carlos Secada mondja: Segíthetek?
[2019-03-09 12:09:26] [Output] : Roan Meyers mondja: Hat csak a kocsimhoz futok
[2019-03-09 12:09:42] [Output] : Sergio Carlos Secada mondja: Jólvan, ne nagyon mászkálj be ide.
[2019-03-09 12:09:45] [Output] : Sergio Carlos Secada mondja: Szeva.
( Majd szépen ki nevetett, irl nem hinném hogy egy zárt helyre bemegy és még nevetgél, de mindegy ez off. )
[2019-03-09 12:09:48] [Output] : *** Roan Meyers szakad a röhögéstől
[2019-03-09 12:09:54] [Output] : Sergio Carlos Secada mondja: Takarodjál el.

Ezután kis várás következett és ugyebár jöttél te az e500-al, azt hittem az az előző csávó az és mentem feléd de te ugyebár elhajtottál, mondom oké. Mentem volna el már kimentem a körbe zárt részből és nézek vissza fele és megint bementél oda és csak annyit hallok ugyebár ic mikor melléd érek hogy infózod hogy hol vagy, gondoltam rendőrségnek "köpsz".

[2019-03-09 12:12:18] [Output] : Roberto Webster mondja (telefonba): áll itt vontató meg ily
[2019-03-09 12:12:18] [Output] : Sergio Carlos Secada mondja: Takarodj.

És ezek után ugyebár elkezdtem lőni a kerekedre hogy úgymond el üldözzelek. Rengeteg illegált, kocsikat tárolunk ott ezért is voltam agresszívabb. De nem jegyeztem meg elösször az első csávó nevét, aztán azt hittem hogy te vagy az, irl is van mondjuk félreértésből halál eset.

Nézzünk hogy hogy zajlana le egy ilyen meglátásom szerint IRL.:

Van egy körbe zárt "telep" ahol egy nagyobb mexikói család tartózkodik akik közül legtöbbjük a cartel tagjai, ott tárolják az illegális dolgaikat. Majd oda megy egy ember mert hogy a kocsijához fut, elösször szépen erőszak nélkül elküldik jobbik esetbe, de utána ugyebár vissza jön egy kocsival ( jelen esetbe nem ő jött vissza hanem ugye te, de félreértés született) és megint beszélni akarnak vele de ő ki tolat és elmegy. Ezután annyit lát a család egyik tagja ( jelen esetbe én) hogy miközbe ő elment az autós vissza ment a "telepükre", oda áll mellé a kocsival és annyit hall hogy mondja telefonba hogy hol van. Nyilván nem megsimogatják hogy jaj de ügyes vagy hogy ide jöttél megint. IC minden jel arra utalt hogy akarsz ott valamit ha ennyiszer vissza jössz, és még telefonba is mondtad hol vagy, ugyebár arra gondoltam hogy rendőrséggel telefonálsz.

Ha le akartam volna lőni akkor lelövöm, de csak meg akartam "félemlíteni". Ha szavakkal nem ment gondoltam így menni fog. Nem fogom hagyni hogy ki be járkáljon az illegáljaink között. Illetve ha fogják feléd a fegyvert akkor elmész a kocsival minden további nélkül? Szerintem a videón egy elég erős PG is látszódik.

Dagobert

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
1 230
V4 karakter
Robert Winston
V2 karakter
Robert Winston
Először is köszönöm, hogy hozzászóltál a panakszkönyvhöz. A terület egy eléggé forgalmas hely környékén van.(SCKK telep) Ezért nem gondolom az ottani lövöldözés szándékosságát. Attól, hogy valaki odamegy nem kellene szerintem rálőni.

Másodszor megértem az összekeverést. Elhiszem összekverhetsz valakivel, viszont egy felszólítás után nem kellene rámlőni.

Harmadszon a PG-t nem értem amit előhoztál. Lősz rám. Rám sem tartod a fegyvert, csak tüzelsz és a kerekekem próbálod eltalálni. Józan ésszel ha elsül egy fegyver mögöttem akkor menekülőre fogom a dolgot és nem öletem meg magamat.

2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Sajnos igen forgalmas hely, de átmentünk egy másik helyre mert nem szeretnénk mindenkinek 6x szólni hogy ne erre mászkáljon. Szerintem károd nem adódott, és jogosan lőttem. Pg-t át gondolva igazad van. :) remélem megtudjuk beszélni.

Dagobert

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
1 230
V4 karakter
Robert Winston
V2 karakter
Robert Winston
Én nem szeretnék neked szankciót. Csak nem vágtam, hogy miért lősz rám. Egy autókart kerestem és a csávó nem tudta elmagyarázni a pontos helyét emiatt tévedtem oda.

2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Elhiszem hogy rosszul esett hogy elkezdtem rád lőni ennyiért, de most itt legalább tudjuk jobban tisztázni. :) előző gyerek nagyon be kavart ?

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 241
23 105
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Nos,
Köszi srácok,hogy válaszoltatok,minden kérdésemre adtatok választ.
Először kitérek a PG-re. Nem hiszem,hogy PG-t követett el Roberto,hiszen csak a kezedben volt a fegyver,ő elindult,ekkor kezdtél rá célozni,de ő akkor már olyan pozicióban volt,ahonnan eltudott /rajtolni./ Te ottani cselekvésed pedig nem egy hidegvérű gyilkosé volt ahogyan azt látni és ahogyan azt mondtad is. Többit megbeszéltétek.

Elmondásod alapján a kocsik belsejei tartalmaznak illegális dolgokat(gondolom fegyver,drog,alkatrészek (pontosan nem nevezted meg,ezért nem tudom tényként mondani.) Alapvetően akkor miért egy vonat-metróállomás mellett tároljátok ezeket az autókat(??),amikor ezek alapvetően forgalmas helyek,ezt még fokozhatjuk azzal is,hogy mellette található az SCKK (Taxi) telep. Ha félnivalótok van,akkor értelemszerűen nem egy olyan helyen kell ezeket tárolni,ahol több részből is bebizonyosodik az,hogy több ember járkálhat ott. Nem hiába kerestetek új helyet sem,mint kiderült. Bárki aki megközeliti és tegyük fel nem akar elmenni (tudtommal senki nem birtokolja azt a placcot),arra lövöldözni kezdtek?

Fentiekből pedig kiemelem azt,hogy félted azt,hogy lebukjatok. Erre úgy lövöldözöl és akarod megfélemliteni az embert,hogy azt sem tudod,hogy ő volt itt előzőleg vagy sem. Szerintem ilyenkor az ember csak meggyőzödik,hogy új emberről van szó vagy a régiről aki valószinűleg direkt akar hergelni. Ha pedig nem akarjátok lebuktatni magatokat szerintem nem lövöldöztök (bejelentés,feljelentés veszélye--> razzia,folyamatos járőrszolgálat satöbbi...).
Utolsó gondolatom pedig az,hogy nem feltétlen mindig az önbiráskodás a megfelelő módszer. Simán kitalálhattál volna egy teljesen más szituációt amivel megkeresithetted volna a másik életét.

Ebből kifolyólag úgy gondolom,hogy Sergio a felhozott bizonyitékuk után ez a szituációd Nonrp volt.
Szituációban való tevékenység és az UCP-dre való tekintettel a büntetésed 150 perc lesz.
Szerveren kiosztottam,mehet a lezártakhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.