Robertó jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RobertóV3

Zöldfülű
2020. 04. 01.
179
1 441
Miskolc
V4 karakter
Robert_L_Oliver
LV karakter
Anna_Zimmerman
V2 karakter
Talán valamikor lesz.
- Játékbeli, és fórum neved:
Jelenleg a nevem a szerveren: Robert L Oliver.
Fórum nevem: Robertó.

- Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
2020-03-29 10:33:55-kor regisztráltam a szerverre.
2020. 04. 01-kor regisztráltam fórumra.

- Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Elég rég óta szeretnék GMOD lenni, szeretném itt is segíteni a kezdő játékosokat és szeretném megismertetni velük a fórum használatát és kezelését.

- Miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom, hogy egy aktív személy tudnék lenni és megfelelően tudnám segíteni a játékosokat ezen platformon is a TS mellett. A Teamspeak3 moderátorság mellett ezt a "munkát" is megfelelően tudnám végezni. A lehető legtovább terveznék itt is moderátor lenni úgy mint TS3-on.

- Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Hétközbe fórumon nagyjából 2-3 órát töltök el, gyakran nézem szünetekbe a fórumot. Hétvégén persze ennél kicsit többet töltök el fórumon kb. 4-6 órát is akár, ha utazok. Ha sikerülne a jelentkezésem akkor persze hétközbe és hétvégén is többet többet töltenék el fórumon.

- Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)

Sajnos fórumon nem rendelkezek referenciával, viszont a szerveren elérhettem már lényeges eredményt.
Teamspeak3-on már 2021-01-17 óta vagyok
moderátor hála @Kowalsky-nak aki beajánlott.
A másik nagyobb referenciám az
Rendőrségben eltöltött idő: első időszak amikor a frakcióban voltam az elég sokáig tartott akkor törzszászlós rendfokozatig sikerült elérnem (2020.04.25 - 2021.03.05). Most vagyok a második alkalommal rendőrségbe ahol jelenleg főtörzszászlós rangon vagyok, 2021.07.05.-én tértem vissza a rendőrség köreibe.
Ez idő alatt 2 frakciót is bejártam. Az egyik a
Parkolás felügyelet volt ahol egy hónapot töltöttem el, mert @Justin beajánlott TEK-be(2021.03.22-2021.04.23).
A másik frakció a
TEK volt ahonnan egy kisebb összetűzés után kerültem ki, ha esetleg továbbjutnék a meghallgatásra akkor ezt szívesen elmesélem ott (2021.04.23-2021.07.05.).

- Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen rendelkezek, moderátor is vagyok TS3-on.

- Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
A legelső dolgom az lenne, hogy felhívnám a TS3 szerverre és elmagyaráznám neki a fórum szabályait. Ha nem tudná, hogy honnan lehet telepíteni és letölteni a TS-t akkor elküldeném neki az erről szóló topicot. Ha ez sem lenne jó neki akkor Discordon próbálnám felvenni vele a kapcsolatot. Ezek után elküldeném neki a fórum szabályzatát és a minta megfelelő használata topicot. De persze nem csak linkeket küldenék neki, hanem szóban el is magyaráznám neki ezeket.

- Ismeretséged a csapaton belül?
Morthy-val, Carl-al és Bencével beszélgettem még régebben, mostanában csak Trevonnal beszélgettem de ő sajnos leadta.

- Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
Sziasztok! Bencének hívnak a szüleimmel és a nővéremmel élek egy háztartásban. 16 éves vagyok, amelyet január elején töltöttem be. Kilencedik osztályba járok egy helyi katolikus gimnáziumba. Versenyszerűen focizok egy Miskolchoz közeli kisvárosban ahová tavaly nyáron igazoltam, kapus poszton játszok. A focit nagyjából 5-6 éves koromban kezdtem el, azóta nem volt olyan időszakom amikor nem fociztam volna. Több mint egy éve vagyok moderátor TS-en köszönhetően Kowalsky-nak. Hobbijaim közé tartozik a korcsolyázás, gépezés és a barátaimmal való lógás. V3-on kívül még League of Legends-el szokam még játszani kisebb-nagyobb sikerrel. Az RP-t lassan 2 éve csinálom, ez idő alatt nem nagyon volt nagy kihagyásom. A legtöbb időt a szerveren eddig a Rendőrségbe töltöttem el.

Utoljára szerkesztve:

Kowalsky

Újonc
2019. 01. 13.
68
372
24
V4 karakter
Anthony Wi DiNozzo
LV karakter
Aristarkh Zharkov
Bencus aki veled együtt dolgozik vagy a segítséged kéri, sem üres kézzel, sem tudatlanul nem távozik..
Imádlak szeretlek mint az egyetlen kis öcsémet, megérdemelnéd ezt a jogkört.
Néha már túl kedves és aranyos vagy, rád férne egy pár pofon, hogy határozottabb lehess, de ez legyen a legnagyobb probléma veled kapcsolatban.
Tapasztalatod van bőven ehhez.
Sok sikert neked és öltsd fel azt a lilát is.:)

Andrasss

Zöldfülű
Támogató
2019. 03. 14.
156
904
Győr
V4 karakter
idar.muri
Már több mint 1 éve ismerlek Bence, és az a helyzet, hogy egy nagyon jószívű és segítőkész srác vagy és szerintem simán megállnád a helyed. Sok sikert! ❤️

• Imádom
Reactions: RobertóV3

Klevo

Lila-fehér 💜🤍
2019. 08. 11.
380
1 495
Dunaújváros
V4 karakter
Szilvester_Rudolf
LV karakter
--
V2 karakter
--
Szia Robi(ka)!
Ismerlek lassan egy éve. Régebben nagyon sokat beszéltünk és játszottunk is együtt.
Biztos vagyok benne, hogy itt is simán megállnád a helyed, mint sok máshol!
Sok sikert!

• Tetszik

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
243
706
Alhambra
theclubmanagement.hu
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶
Szia!

A véleményem minden ponttól függetlenül írom. Tény, hogy nekünk volt egy elég lényegesebb nézeteltérésünk amiben mindenki hibázott (Főleg én), ezért szükségesnek gondolom hogy írjak ide pár sort.

Az idő alatt amíg aktívan tartottam veled is a kapcsolatot, és utána se láttam hogy lett volna veled probléma. Mint a TeamSpeaken, itt a Fórumon, és mint a szerveren is becsülettel csinálod azt amit, teljes mértékben tartod magad a szabályokhoz ami nagyra értékelendő, a fórumos feladatokat, szabálysértéseket is felismered, és képes is vagy ellátni őket (egyenlőre report formájában). Anno mondtad is, hogy mennyire vársz erre a lehetőségre hogy a fórumon is moderátori feladatokkal foglalkozhass a TS mellett és tudom azt hogy ez neked menne is, remélem összejön ez a vágyad, és hogy minél tovább fogod vinni ezt is akár az eddigi feladataidat.

Sok sikert kívánok a jelentkezési lap sikerességéhez, én minden esetre támogatom.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Sok különbség van egy jelentés beküldése, és annak bírálata között.
De a TS Moderátori munkából rendelkezhetsz a kellő kompetenciákkal.

Szóval gl.

Jo3

Nem lehet velem együtt dolgozni, elvileg!
Támogató
2019. 01. 10.
997
1 422
21
Kipufogófürdő
V4 karakter
Dr. Joe M Everett
Végtelenül kedves és megértő srác, 100%-osan érti mi is az "ügyfélközpontúság". A tudásodban 1-2 hiba felbukkant már, de ezeket szerintem idővel korrigálni lehet nálad, hiszen fogékony vagy az új dolgokra és hallgatsz a tapasztaltabbra. Kiváló megfigyelő, kitartó.
Téged is csak javasolni tudlak Robertó, hajrá!

• Imádom

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 365
16 068
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Örömmel tájékoztatunk, hogy jelentkezésed elnyerte tetszésünket, ezért továbbjutottál egy második körös TS3 meghallgatásra! ?
A meghallgatási időpontot hamarosan közzétesszük!

Egyéni megjegyzés: Próbáljuk meg a dolgot.

Üdvözlettel:
SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.