- 2022. 02. 05.
- 40
- 12
- V4 karakter
- Kane O Brian
- LV karakter
- Robert Noha
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Robert noha
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
2022-10-11
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Anna Whestone/icode] [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Jelentkező telefonszáma:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]<[/COLOR] 38761188804361 [icode]
>Jelentkező lakcíme:
<
Los Santos Money street/62
>Jelentkező e-mail címe:
<
zsoltkomlodi1@gmail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
< SC
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< Nincs.
VÁLASZ
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Las Vantures Gazdag utcájáról jöttem. Szeretek vinni embereket, de most engem vittek. Egy 20 éves magányos ember vagyok, szeretem az embereket és ha kell sokáig küzdök az álmomért. Szeretem a sport meccseket is meg sokszor vagyok a szabadlevegőn. Robertnak hívnak,egy 160cm magam ember, és egy 50 kg férfi vagyok.
VÁLASZ
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Komlódi Zsolt
>Hány éves vagy?
<
11
>Játszott perceid száma:
<
3598
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
Voltam és Bannolva kezdőnek ICC-OCC keverésért[ [Nem tudok küldeni]/icode] [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]<[/COLOR] [icode]Kedves vagyok, okos, együttértő, sokszor játszok, és megértő és együttérző. negatív:türelmetlen vagyok, sokszor ideges, ha fel idegesítenek kijön belőlem minden dühh.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
[Igen és DC:??〖????〗??#3295
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Igen
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Zsoltinak hívnak 11 éves vagyok. Tanyasi ember vagyok ott is élek. Szeretem az embereket, sportolok is nem más mint a focit űzöm. Sokszor játszok a családdal az állatokka, illetve szeretem is az állatokat. Sokszor szoktam ennil
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Robert Noha
Robert Noha
Utoljára szerkesztve: