Robert Noha Jelentkezés a CambTaxi-ba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Füless

Újonc
2022. 02. 05.
40
12
V4 karakter
Kane O Brian
LV karakter
Robert Noha
B6KaLTS.png

???????? Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< Robert noha >

Jelentkező születési helye, ideje:
< 2022-10-11 >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Anna Whestone/icode] [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Jelentkező telefonszáma:[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]<[/COLOR] 38761188804361 [icode] >

Jelentkező lakcíme:
< Los Santos Money street/62 >

Jelentkező e-mail címe:
< zsoltkomlodi1@gmail.com >

Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
< SC >

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< Nincs. VÁLASZ >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Las Vantures Gazdag utcájáról jöttem. Szeretek vinni embereket, de most engem vittek. Egy 20 éves magányos ember vagyok, szeretem az embereket és ha kell sokáig küzdök az álmomért. Szeretem a sport meccseket is meg sokszor vagyok a szabadlevegőn. Robertnak hívnak,egy 160cm magam ember, és egy 50 kg férfi vagyok. VÁLASZ >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Komlódi Zsolt >

Hány éves vagy?
< 11 >

Játszott perceid száma:
< 3598 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< Voltam és Bannolva kezdőnek ICC-OCC keverésért[ [Nem tudok küldeni]/icode] [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]<[/COLOR] [icode]Kedves vagyok, okos, együttértő, sokszor játszok, és megértő és együttérző. negatív:türelmetlen vagyok, sokszor ideges, ha fel idegesítenek kijön belőlem minden dühh. >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< [Igen és DC:??〖????〗??#3295 >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Igen >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Zsoltinak hívnak 11 éves vagyok. Tanyasi ember vagyok ott is élek. Szeretem az embereket, sportolok is nem más mint a focit űzöm. Sokszor játszok a családdal az állatokka, illetve szeretem is az állatokat. Sokszor szoktam ennil >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:
Robert Noha​

Utoljára szerkesztve:

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Robert Noha!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elutasította! A legközelebbi felvételre szívesen várjuk!

Személyes megjegyzés: A mintát hibásan töltötted ki, illetve nagyon keveset írtál 1-2 kérdéshez.

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.