Elutasítva Robert Noha --->Jake

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Füless

Újonc
2022. 02. 05.
40
12
V4 karakter
Kane O Brian
LV karakter
Robert Noha
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Thomas Gregory >

Kitiltás időpontja:
<
2022.07.31 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Válaszod >

A kitiltás indoka:
<
Admin félrevezetés, DM, NONRP >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nagyon sajnálom amit tettem. Így mostanság nem is nagyon szoktam RP-zni mert nem tudok hova menni, ahol minőségi és jó rp-k vannak, és jó updatek, a legjobb a V4. De ez a See Game System megmutatta számomra, hogy nekem csak itt van helyem sehol máshol. Az Admin félrevezetés meg nem szándékosan volt, csak én máshogy láttam a témát, és a dolgot. Bocsánatot szeretnék kérni Jake iránt, és mint a szerver iránt is. Amikor csináltam ezt a hülyeség dolgot, akkor nem gondolkoztam csak cselekedtem. Vissza szeretnék jönni a szerverre újra játszani, és jó RP-ket tolni, abban érdekében hogy soha többé nem fog újra elő fordulni a dolog! Igazából én nem lennék ilyenre képes, én egy vissza húzódó, de közbe makacs fiú vagyok.
Ui: Most néztem mikor fel akartam lépni LV-re hogy mizu van télleg, akkor láttam hogy kivagyok bannolva más indokkal: Farmall való átverés, mert amióta kibannoltak új gépet vettem. Szóval ha esetlegesen eseten elfogadjátok a az unban kérelmemet, akkor TS-re felszeretnék menni, és ezt megbeszélni!
Köszönöm hogy elolvastad az Unban kérelmemet. Legyen szép napod!:)
>

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.