Elutasítva Robert Maratruder > Benett (helyette írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

wELL

Újonc
2021. 03. 24.
9
0
V4 karakter
Oliver Briggs
LV karakter
Ryan Wright
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Robert Maratruder >

Kitiltás időpontja:
<
2021-03-29 21:31:21 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös. >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Benett. >

A kitiltás indoka:
<
Nem szeretnék továbbra sem itt látni >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Először is úgy gondolom, hogy a ban-t megelőző esetek már nagyon rég történtek, és már szinte mindenki aki érintett volt a dologban abbahagyta a szervert, legalábbis a legjobb tudomásom szerint már nem játszanak különösebb szerepet a szerver életében. Amint az előbb említettem régen történtek a dolgok, több évvel ezelőtt, még 2019-ben, ezen ban, ezen indokkal csak később került rám, addig Adminsztrátori feladatok elhanyagolása miatt voltam kitiltva (leadtam az Adminomat). Látom, hogy mennyi ember próbálkozik UnBan kérelemmel, így, hogy kikerült a V4-es frissítés, amit nem is csodálok. Ellenben, gondolom ti a megnövekedett playerszám miatt nagyon is szűritek ezeket a kérelmeket, így ha esetlegesen arra a döntésre jutnátok, hogy visszamehetek, szívesen beszélgetek bárkivel TS-en / Discordon, természetesen elmondom az én szemszögemet is, illetve a hibákat is amiket elkövettem. Igen bevallom, én is szeretném kipróbálni a V4-et, ugyanis már akkor is sokat beszéltek róla, amikor még én voltam admin, így most, hogy láttam ezt a rengeteg újdonságot kedvem jött kipróbálni azokat, és újra normális keretek között játszani a barátaimmal! Remélem elég meggyőző voltam, és abban is reménykedem, hogy esetlegesen a mérce afelé billen, hogy kaphatok egy újabb esélyt. Köszönöm ha elolvastad. >

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Marad a kitiltás!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.