Robert Joseph Panasztétele

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SzabyV2

Újonc
2019. 07. 03.
51
31
V4 karakter
Robert Joseph
V2 karakter
Robert Joseph
tiAsvMD.png

Q24882U.png

PANASZTÉTEL
Q24882U.png

1. Név
  • Vezeték: Robert
    Középső:
    Kereszt: Joseph

2. Születési adatok:
  • Dátum: 1980.10.10
    Hely: Los Santos
    Nem:FÉRFI

3. Telefonszáma:
  • 627565

4. Lakcíme(értesítési cím):
  • Los Santos Rich Street 35.

5. Nyomozó neve:
  • Válasz helye

6. Nyomozó jelvényszáma:
  • 6621
    14485
7. Intézkedés helyszíne, időpontja:

• BlueBerry gyár mellet út. 2021.07.29

8. Bizonyíték:
  • Illegális lőszert, és fegyvert birtokoltam Blueberryben. A járművemben ültem, és megjelent kettő nyomozó. Ők letartóztattak, nem ellenkeztem. Tisztességesen besztéltem midvégig a kihallgatás soran. Majd egyszer az úr, ATMR-t akart a csekkre írni. Evvel én nem értek eggyet eggyáltalán. Állítólag a közelben ATM et raboltak, és én mivel nagykaliber volt nállam, ezért azt hitték a nyomozók, hogy én is ATM-et rablok, vagy a bűnbanda részese vagyok. A kihallgatás alatt a hölgy egy párszor elég tisztességtelen szóval illetett engem. A hölgy egy sötét kék / zöld színű BMW M5 F10 ben ült. Az úr egy citromsárga Subaruban.

9. Panasznyitás indoka:
  • Jogtalan indok a csekken

10. Intézkedés leírása:
  • BlueBerry gyár melelti úton félre állítottak, én kiszáltam AK val a hátamon, és a földre feküdtem. Letarzótattak, elvittek a bázisukra. Ott rám akarták rakni az ATMR indokot. Mivel állítólag én ATM-et raboltam, vagy a bűnbanda részese vagyok, amit NEM tudtak bebizonyítani. Tisztességtelenül beszéltek velem a kihallgatás során. Fenyegettek, hogy kidobnak a tenger közepén egy légi járműből.

exito

🙂
2020. 08. 13.
358
2 195
London
V4 karakter
Idris Saber
Tisztelt Robert Joseph!

A két említett nyomozó kikérdezése, valamint a szituáció reprdokulása megtörtént. Kérem alább tekintse meg a helyzet részletes lebontását, a nyomozók szemszögéből.

Az ATM riasztása után mindkét egység a helyszínre vonult, az egyik nyomozó a Büntetés-Végrehajtási Intézet irányából. Az első kiérkező egység látta ahogy a Camaro ZL1 a gyár udvaráról hajt ki, és a kerítés felé veszi az irányt. Ezek után a másik egység jelentette, hogy a Camaro körülbelül 5km/h sebességgel halad, vélhetően folyamatosan információt szolgáltat a bent lévő társának. A nyomozók megállapították, hogy mivel a gyár udvarán csak a két napja ott parkoló Jeep állt, a Camaro ZL1 rakhatta ki a fúró személyt. Ekkor döntöttek a Camaro ZL1 megállítása mellett. A gépjárművet csak célzott lövések leadása tudták megállítani, mely után a sofőrnek nem volt lehetősége lőfegyverét használni.

A kihallgatás során az előálíltott személy többször is szidalmazta a hölgy nyomozót, valamint olyan ürügyekkel próbálta menteni a helyzetét, hogy önvédelem céljából tartotta magánál az AK-47es lőfegyvert.

A két nyomozó kellő tapasztalattal, és intézkedéstaktikai tudással rendelkezik, a helyzetnek megfelelően jártak el. Úgy gondolom profizmusuknak köszönhető, hogy a Camaro ZL1 fegyveres sofőrje nem tudott tüzet nyitni az intézkedő rendőrökre. Mivel a bizonyítékok alapján aktívan részt vett az ATM kifosztásában, a fúró személy és a nagy kaliber viseletével, ezért a Büntető Törvénykönyv 68-as paragrafusa alapján jogosan kapta a hat millió forintos bírságot.

Köszönjük, hogy panaszát hivatalos formában jelezte, ezzel hozzájárulva a Nemzeti Nyomozó Iroda fejlődéséhez.

Tisztelettel,
Joshua Sway
r. altábornagy, Főigazgató

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.