PANASZTÉTEL

1. Név
- Vezeték: Robert
Középső:
Kereszt: Joseph
2. Születési adatok:
- Dátum: 1980.10.10
Hely: Los Santos
Nem:FÉRFI
3. Telefonszáma:
- 627565
4. Lakcíme(értesítési cím):
- Los Santos Rich Street 35.
5. Nyomozó neve:
- Válasz helye
6. Nyomozó jelvényszáma:
- 6621
14485
- BlueBerry gyár mellet út. 2021.07.29
8. Bizonyíték:
- Illegális lőszert, és fegyvert birtokoltam Blueberryben. A járművemben ültem, és megjelent kettő nyomozó. Ők letartóztattak, nem ellenkeztem. Tisztességesen besztéltem midvégig a kihallgatás soran. Majd egyszer az úr, ATMR-t akart a csekkre írni. Evvel én nem értek eggyet eggyáltalán. Állítólag a közelben ATM et raboltak, és én mivel nagykaliber volt nállam, ezért azt hitték a nyomozók, hogy én is ATM-et rablok, vagy a bűnbanda részese vagyok. A kihallgatás alatt a hölgy egy párszor elég tisztességtelen szóval illetett engem. A hölgy egy sötét kék / zöld színű BMW M5 F10 ben ült. Az úr egy citromsárga Subaruban.
9. Panasznyitás indoka:
- Jogtalan indok a csekken
10. Intézkedés leírása:
- BlueBerry gyár melelti úton félre állítottak, én kiszáltam AK val a hátamon, és a földre feküdtem. Letarzótattak, elvittek a bázisukra. Ott rám akarták rakni az ATMR indokot. Mivel állítólag én ATM-et raboltam, vagy a bűnbanda részese vagyok, amit NEM tudtak bebizonyítani. Tisztességtelenül beszéltek velem a kihallgatás során. Fenyegettek, hogy kidobnak a tenger közepén egy légi járműből.