Robert Jakson - Lounz

robi12

Újonc
2024. 06. 16.
15
75
V4 karakter
Robert Jakson
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Robert Jakson

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
lounz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
nem tartom korektnek az ügyintézését hogy elmondotak alapján már oda is tp z engem magához

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Admin 5 lounz: (( Küldjétek el neki. ))

Megjegyzés:
nem kapot bizonyítékot az admin de már az elmondotak alapján oda tp zet engem majd amit mondtak azzal neki ált vádolni semmi nem volt a kezébe konkrétan a 2 ember akkor töltötte fel a videót

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 444
4 351
V4 karakter
kawamoto tadamasa
Képeket kaptam amiken ugyan az látszódott, utána lettél getelve. A videó ügy közben lett említve, akkor kezdték feltölteni. Nem tudok mást hozzáfűzni.

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 444
4 351
V4 karakter
kawamoto tadamasa
Lehet úgy, hogy különböző pozícióban álltál minden egyes képen ami egyértelművé teszi, hogy nem egyszer tolattál rá.. Arról meg szó sem volt hogy itt a gyorsasággal lenne probléma, itt magával a cselekvéssel volt gond.

robi12

Újonc
2024. 06. 16.
15
75
V4 karakter
Robert Jakson
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - justcody
és azt hogy egyeltalán belementem és nem csak közel azt hogyan látad a képen?

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: cs4ba és hehexd

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
1 931
5 418
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
Helo, küld el légyszives a videót, illetve a képeket Lounz.

Megnéztem a videót, a szankcióval nincsen bajod, csak azzal hogy képek miatt getelt oda Lounz, és utána kapta meg a videót? @robi12

Utoljára szerkesztve:

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 444
4 351
V4 karakter
kawamoto tadamasa
Úgy állítod ezt az egészet mintha tudomásom lett volna a videó létezéséről és anélkül kezdtem volna bele az ügyintézésbe, hogy megnéztem volna. Mint mondtam, a videó nem volt az ügy megkezdéséhez szükséges hiszen a képeken is látszott a lényeg. Azok alapján kivehető volt, hogy mi történt (amit egyébként még a videó említése előtt be is ismertél), viszont alapból egy undorító megmozdulás a részedről az, hogy amikor odamegyek egy ügyet intézni a kérdésemre való válaszolás helyett a bizonyítékot követeled ami teljesen olyan jelzéseket sugároz mintha nem ismernéd el amiket csináltál amíg te nem tudod, hogy fixen létezik bizonyíték róla.