Elutasítva Robert Durden -> Ethan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2020. 06. 17.
1
1
V4 karakter
Franklin Tratota
LV karakter
Franklin Tratota
V2 karakter
Franklin Tratota
zoldlogo.png

Neved:
< Robert Durden >

A ban időpontja:
< 2020.08.23. >

A ban időtartama:
< 1 hónap >

Neve, aki bannolt:
< Pencz >

A ban oka:
< Adminisztrátor félrevezetésének kísérlete, OOC stílus. (Gondolkozz el, hogy szeretnél-e még itt játszani!.) @Ethan >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Ethan! Szeretnék egy unban-t kérni tőled már most, mert hivnak a haverok játszani és szeretnék komolyabban elkezdeni gamelni. Felelőtlen voltam, nem kellett volna félrevezesselek és a stilusomon is változtathattam volna. Szimplán egy nehéz napon voltam tegnap túl és mivel új vagyok itt nem ismertem a szankciókat, nem gondoltam volna, hogy bant kapok. Az unbannak a fejében akár jailt is hajlandó vagyok leülni és nem lesz rám több panasz >

• Vicces
Reactions: fatality

Ethan

2019. 01. 09.
752
1 201
V4 karakter
Ethan Chambley
Hali, értem én, hogy hogy unbant szeretnél kérni, de nem tudom, hogy én hogy jöttem itt a képbe.
Soha nem töltöttem be semmilyen nagyobb szerepet az LV életébe.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 767
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Van jelenleg egy Ethan nevezetű adminunk, csak ugye fórumon nem pontosan az a neve és ezért téged jelölt meg.
@Ethanlv

• Tetszik
Reactions: aalex és Ethan

aalex

Barangoló
2020. 05. 16.
107
363
26
Csorna
V4 karakter
Arlind_Krasniq
LV karakter
Ethan_Madden
Szia, az egész ügy alatt megengedhetetlen stílust tanúsítottál, a megbánásnak még csak apró jeleit sem mutattad. Azt meg inkább nem is ecsetelem, hogy mennyire emberséges dolog az, ha úgy vágsz meg egy bizonyítékot, hogy te tűnj általa elszenvedő félnek.
Erre sajnos nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.