Robert De Quinlan--->Joohny Wayne [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ekszoo

Újonc
Támogató
2019. 10. 27.
65
47
V4 karakter
Rasmus Hellqvist
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Robert De Quinlan

Panaszra tett személy InGame neve:
Joohny Wayne

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Farmi munkával való átverés. Az illető hirdetését találtam meg hogy munkát vállalna, megbeszéltük a találkát stb. 2023.09.25/26-i dátumra lett lebeszélve az etetés/itatás. Azt mondta ezt 15:30-16:00 között elvégzi. Megadtam discord elérhetőségemet hogy bármi van tudjon írni vagy hívni munkából is ha elakadt hiszen nem farmozott még és megmutogattam neki/elmondtam hogy mit hogy kell csinálni. Este 9 óra fele ráírtam hogy mizu, hogy ment a dolog, azt mondta nem volt fent még de majd felmegy, ekkor már kicsit fel idegesítettem magam majd mondta hagyja. Úgy voltam velem majd holnapit legalább megcsinálja ha már ki lett fizetve előre hiszen akkor is mondta hogy neki előre kéne. Kedden sem sikerült elvégezni ezt az 5 perces munkát.

Kötelező bizonyíték: (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/nDpisSEt

Megjegyzés:
-

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok, Én fogok a panasszal foglalkozni.

Várom Joohny Wayne válaszát, amire huszonnégy órája van.​

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szép estét Mindenkinek.

Joohny nem válaszolt, ezért a szerverről a mai nappal aktív kitiltással rendelkezik, Farmi munkával való átverés indokkal.

Robert, kérlek keress fel a szerveren report formájában egy Szuperadminisztrátort, hogy erre a témára hivatkozva visszaigényelhesd a pénzedet.

A panaszt jogosnak ítélem, a témát lezárom, az áthelyezést köszönöm az illetékes Fórum Moderátornak.

További szép estét.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.