>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
Robert Dawney
Édesanyja leánykori neve:
Diana Dawney
Születési helye,ideje:
Los Santos, 2000.06.28
Lakcíme:
Nincs
Telefonszáma:
38761120143689
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Igen, rendelkezem.
Van tapasztalata a munka terén?:
Igen, életembe nagyon sokat vezettem már, és szeretek is.
Önéletrajz (5-10 mondat):
Az életem 2000.06.28.-én kezdődött, Los Santosban. 15 évesen sikeresen elvégeztem a 8 általánost. Általános iskola után a gimnázium felé vettem az utamat. A gimnáziumot is sikeresen elvégeztem. Ezek után munkahelyet kellett keresnem, mert nem akartam tovább tanulni. Buszvezetőként és áruszállítóként kerestem a kenyerem. Miután, hogy már nem tetszettek ezek a munkák, arra hivatkoztam, hogy jelentkezek egy frakcióba. Azért esett a választásom a W-Taxi-ra, mert szeretek vezetni. Egyedül is próbáltam fuvarozni csak nem volt nagy sikerű. Hozzámillik ez a munka (szerintem).
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
Kerekes István
Hány éves vagy?:
14
Játszott perceid száma?:
2233 perc
Jailek Bannok (UCP képpel):
Nincsen
Mesélj magadról (5-10 mondat):
2004. December 25.-én láttam meg a világot, Szentesen. A szüleim 3 éves koromban elváltak. 13 éves koromig laktam Szentesen, mert úgy döntöttem, hogy édesapámmal szeretnék élni. Az itten osztályomba nagyon nehéz volt beilleszkednem. Most 7.-es tanuló vagyok. A jövőm minden bizonyal a Zalaegerszegi Ganz Ábrahám szakgimnáziumába vezet, az Informatikus szakra. Mi után, hogy ez sikerülni fog még gondolkozok, hogy hova menjek tovább tanulni.
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen, elolvastam kétszer is. Igen, elfogadom.
Jelentkező aláírása: Robert Dawney