Elutasítva Robert Davies - UB Kérelem > Miomate

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Desteee

Újonc
2019. 04. 28.
9
0
LV karakter
Robert Davies
zoldlogo.png

Neved:
< Robert Davies >

A ban időpontja:
< 2019/06/06 (15:54) >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 >

Neve, aki bannolt:
< Miomate >

A ban oka:
< Farmmal történő átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elnézést kérek, a félreértésekért, azt hittem ez egy IC ügy lesz. (Röviden ami történt: LV-n vettem egy farmot, amit használtam egy ideig, majd a következő héten meghosszabbitottam. Ezt követően bérbe adtam egy játékosnak, majd miután ő azt beültette én kisajátittotam azt, hangsúlyozom az enyém a farm.) Nagyon sajnálom, hogy ez történt nem tudtam, hogy ezért BAN jár. De most már tudom és szeretnék bizonyitani mind az admin/adminoknak illetve a játékosnak, akit sajnos átvertem. Ha megkapom az UB-t akkor visszafizetek mindent a tagnak. Imádom a szervert, a közösséget, egyszóval mindent. Tényleg valódi és élethű minden, ezért is fogott meg engem ez a szerver mert nincs ilyen mégegy. Eddig mindent rendesen csináltam, RPztem, dolgoztam mind minden normális ember, segitettem ahol tudtam. Ez az ötlet spontán jött, nem is értem miért gondoltam azt, hogy ez IC-n meglehet oldalni, hogy átverek egy embert azzal, hogy bérbe adom a farmom. Mégegyszer elnézést a félreértésekért, megbántam amit tettem. Köszönöm, ha esélyt adtok arra, hogy ismét játszhassak eme elképesztő közösségben és szerveren! >

Pityke

Zöldfülű
2019. 01. 10.
190
198
Kaposmérő
V4 karakter
Jaden C Myers
LV karakter
ExGa[5]
Szia! A szabályzat nem ismerése nem mentesít a büntetés alól! Nem adok erre UB-t bocsi.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.