Riley Moore panasza Diego Casperre[öregember]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Alex0522

Újonc
2022. 10. 23.
9
2
V4 karakter
Riley Moore
V2 karakter
Doloman Vishyok
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Riley Moore

Panaszra tett személy InGame neve:
Diego casper

Panasz oka, leírása, kifejtése:
2023.07.05.-én felbéreltem Diego-t,hogy egy hétig azaz 2023.07.12-ig gondozza a farmomat.Kifizettem neki a hetet, ma amikor fel léptem azzal szembesültem,hogy semmit nem dolgozott, az állatok elpusztultak. Szeretném,ha az összes állatomat,valamint amit adtam neki pénzt a "munkáért" azt vissza kapnám. Valamint amit eddig termeltek volna a bárányok, azt kifizetné. Köszönöm előre is.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A második kép a mai napon készült.Account ID-t vágtam le a képről.

• Vicces
Reactions: Krisiii

Öregember

Az öreg
2019. 01. 12.
255
465
Székesfehérvár
V4 karakter
Dr. Richard Schwarzstein
Kedves @Alex0522.

A munkát a te hibádból nem tudta elvégezni, hiszen nem adtál neki jogokat a farmhoz, amit ő jelzett is, esetlegesen van arra bizonyítékod hogy te mégis hozzáadtad őt, hiszen kaptam videót, amelyen látszik hogy nem tudta a vödröt megtölteni étellel/vízzel. (Videót és képet is kaptam róla.)
230mta_screen_2023_07_10_.png

• Tetszik
Reactions: Dani.

Alex0522

Újonc
2022. 10. 23.
9
2
V4 karakter
Riley Moore
V2 karakter
Doloman Vishyok
Kedves @Alex0522.

A munkát a te hibádból nem tudta elvégezni, hiszen nem adtál neki jogokat a farmhoz, amit ő jelzett is, esetlegesen van arra bizonyítékod hogy te mégis hozzáadtad őt, hiszen kaptam videót, amelyen látszik hogy nem tudta a vödröt megtölteni étellel/vízzel. (Videót és képet is kaptam róla.)
230mta_screen_2023_07_10_.png
Akkor elnézést a vádaskodásért, igen látom,hogy én rontottam el. Elnézést kérek akkor!

• Tetszik
Reactions: aDaw
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.