Riley Lawrence White - Ugly Sweater Aventador

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SasmunG

Újonc
2019. 05. 09.
29
63
V4 karakter
Rafael Ramos
LV karakter
Riley Lawrence White

SEEMTA V4 2. Karácsonyi Paintjob Szépségverseny

Beltérifotók

- Karakterneved és, hogy melyik szerveren készítetted -

Riley Lawrence White - SEEMTA LasVenturas

- Körülbelül mennyi időt vett igénybe a Paintjobod elkészítése? -

4 napi munka gyümölcse ez a csoda mindennap körülbelül 2-3 óra hosszát foglalkoztam vele!

- Mik azok a részletek amiket kiemelnél a projecteden? -

Először is amit kiszeretnék emelni a kocsi részletein, hogy több mint 200 rétegből áll ez a csodálatos Paintjob! A másik két dolog pedig az az, hogy a karácsonyi mintákból amik alapból megtalálhatóak a szerveren, abból csak 2 mintát használtam az egyik a hópehely, a másik pedig a mikulás a kocsi végén ahogy hasít a rénszarvasokkal és semmi egyebet nem használtam! Csak és kizárólag szimbólumokat a billentyűzet segítségével! A kocsit próbáltam minnél élethűbben létrehozni az Ugly Christmas Sweater stílusban. Köszönöm előre is a megtekintéseket és a lájkokat!

Kültérifotók

Néma

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 14.
306
2 809
31
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
🇯🇵 Chihiro Tatsumoto

fejezet.png
Szia!
fejezet.png

Wáó, imádom. Nagyon jól használtad a kocsi íveit, hogy a minta leköveti a formákat. Egyedi megoldás, hogy a billentyűzet karakterkészletét alkalmaztad a mintához.

Megnéztem volna több apró részletet a kocsiról, több közelebbi képet, mert tényleg nagyon tetszik. Én egy kicsit soknak találom a feliratokat, bár kétség kívül beleillenek a dizájnba, de a kevesebb néha több.

a-bimb.png
Nagyon hozza a hangulatot a kocsi, bár én nem vagyok oda a "verseny" stílusú matricákért, ez azért nagyon jól áll a kocsinak.
a-vir.png

• Imádom
Reactions: SasmunG

SasmunG

Újonc
2019. 05. 09.
29
63
V4 karakter
Rafael Ramos
LV karakter
Riley Lawrence White
Köszönöm szépen a hozzászólást és azt , hogy kinyilvánítottad a véleményed plusz a hasznos tippeket meg fogadom 😁🫶🏻

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.